پنیر خرما . 1 آبان
-92
پنیر هم طبقاتی شده است زیرا همگان نمی
توانند مثل هم از همه انواع پنیرهای تولیدی استفاده کنند . زیرا که میزان در
آمدها وثروت افراد یک سان نیست .مهمتر اینکه انسان ها هم با هم برابر نیستند که بتوانند
بطور مساوی از همه امکانات وخوراکی ها حتی پنیر ها استفاده کنند . برای همین پنیر
هم انواع واقسام دارد که پنیر نخل خرما هم یک نمونه ا ش است و مصرف کنندگان خاص خود ش را دارد .
پپنير نخل از جمله محصولات درخت خرماست كه با
طعم شيرين خود بسيار دلپذير است. پنير نخل كه در اصطلاح محلي به آن غاپ ميگويند
با رنگ سفيد، در همه فصلهاي سال به دست ميآيد و در فصلهاي پر بارش از طعم شيرين
تري برخوردار است. تصاوير زير
مراحل جداسازي غاپ از درخت خرما را نشان میدهد: پنير نخل كه در اصطلاح محلي به آن غاپ
مي گويند با رنگ سفيد ، برای دستیابی به آن معمولا سر درخت را میاندازند و برگها
و لیفهای دور برگها را تا رسیدن به میانه و پنیر نخل، جدا میکنند و در همه فصل
هاي سال به دست مي آيد و در فصل هاي پر بارش از طعم شيرين تري برخوردار است. نخل
داران آن دسته از نخل هايي را كه زمان ثمردهي آنها تمام شده است قطع مي كنند و
پنير آن را كه در قسمت انتهايي تنه نخل است بيرون آورده و استفاده مي كنند. هر نخل
3 تا 10 كيلوگرم پنير دارد و پنير نخل تمام خواص خرما را دارد يعني سرشار از قند -
مواد معدني - ويتامين كالري و آهن است . پنیر نخل در واقع ماده اولیه تشکیل تنه و
برگهای نخل پیش از مرحله چوبی شدن است