بررسی چند گزارش خبری و اطلاعیه از سایت نوروز پیرامون نمایش خیمه شب بازی انتصاباتی مجلس هشتم
هوشنگ - بهداد

خاتمي و كروبي خواستار بازشماري آراء تهران شدند
عجیب است چرا آن موقع که جیک جیک مستان تان بود فکر زمستان تان نبود ؟برای چه پس از 3 دهه تجربه و 8 سال تجربه ی دوم خرداد و ابطال کردن 30% آرای حوزه ی انتخابیه ی تهران وجا به جا کردن چند تا از مهره های ذخیره ی نیمکت نشین به جای دیگران و به خصوص پس از تجربه ی بر گزاری نمایش خیمه شب بازی انتخابات ریاست جمهوری دوره نهم که کلی شکایات از تقلبات شد. ولی با اینکه گوشی بدهکاری برای رسیدگی کردن واپسخ دادن یافت نشد؟ بازهم از موضع خفت وخواری و ذوق زدگی و خوش باوری نه تقاضای شرکت فراخوان مشارکت حد اکثری لوطی جماران شد ، بلکه شیخ تواب و سپاس گوی زندان شاه کروبی بدترین توهین واهانت ها را به دوم خردادی های تند رو کرد تا اینکه شاید با شیوه ی برج در برابر بارو به بازی گرفته شود و چند تا مهره ی بی بو وبی خاصیت و ابسته به حزب مسخره ی اتحاد ملی ایشان بتواند در مجلس انتصابی هشتم وارد شوند . بد تر اینکه این شیخ قدرت و ثروت پرست هم از شورای نگهبان به خطر رد صلاحیت کردن های فله ای تشکر کرد .هم اینکه از پاسدار علیرضا افشار رئیس برگزاری ستاد کل انتخابات کشور و معاونت سیاسی وزارت کشو و وزیر کشور آدمکش حرفه ای اطلاعاتی امنیتی و یکی از آمرین قتل عام زندانیان سیاسی در تابستان خونین سال 67 و عال قتل های زنجیره ای پس از اجرای نمایش کمدی خیمه شب بازی تقلبتای حماسه ساز مجلس هشتم تشکر کرد و به اینان خسته نباشید گفت. ولی اکنون که احساس کرده است که دچار رؤیا وهذیان و خوابز دگی شده بود که آنگونه تصور می کرد وچون دانسته است حسابی مغبون شده وچوب و پیاز را باهم خورده وبه چوب دو سر طلا تبدیلشده است . لذا برای تبرئه کرن از موضع فرا ر به جلو خواهان باز شماری دوباره صندوق های آرا شده است . لابد توقع دارد که کودتاگران خاموش خزنده به حرف وی و سید خندان خاتمی بها دهند واینکار را بکنند وبرای اینان دست به تهدید و سناریو سازی نزنند وبه خاموشی اینان را وادار نکنند.
سيد محمد خاتمي و مهدي كروبي طي نامه‌اي مشترك به شوراي نگهبان خواستار بازشماري آراأ تهران شدند. در اين نامه كه متن كامل آن در پي مي‌آيد به شائبه‌هايي كه پيرامون نتايج انتخابات تهران به وجود آمده از شوراي نگهبان خواسته شده است كه براي ممانعت از تضييق حقوق نامزدهاي انتخابات و رأي‌دهندگان صندوق هاي تهران بازشماري شده و يا آراء چهره‌هاي شاخص فهرست‌هاي انتخاباتي به تفكيك هر صندوق استخراج و اعلام شود.متن نامه مشترک مهدی کروبی وسید محمد خاتمی بدین شرح است:
حضرات محترم اعضای شورای نگهبان قانون اساسی
با سلام
اینک که کار مرحله نخست انتخابات هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی پایان یافته است و به امید آنکه مجلس مذبور بتواند در مسیر اهداف والای انقلاب وتامین مصالح ملت وخواست مردم بزرگوار ی که در واقع ولی نعمت مسولان هستندوظایف خود را به انجام برسانندوبا توجه به جایگاه ومسولیت شورای نگهبان که از جمله در مقام نظارت باید پاسدار رای مردم ومانع دست اندازی ناروا از سوی مراکز قدرت در آرا مردم و تامین سلامت انتخابات باشد ، تذکر نکاتی را لازم می دانیم :
در مورد نتایج انتخابات در تهران نگرانی هایی وجود داردکه اگر رفع نشودمطمئنا به زیان نظام و جامعه خواهد بود.صرفنظر از تنگناهایی که برای نمایندگان نامزدان برای حضور در صندوق ها وجودداشت ، آنچه از گزارش های متعددچه از سوی معدود نمایندگان حاضردر رای گیری و شمارش آرا وچه از منابع موثق دیگر [نشان می دهدکه]نتایج اعلام شده تناسبی با آرا ریخته شده درصندوقها ندارد، اگر این شائبه مرتفع نشود پیش و بیش از هر چیز نظام که حاصل خون شهیدان و حضور واراده مردم با هدایت ممتاز امام(ره) است ،زیان خواهد دید .علی الهذا به عنوان کسانی که برای پرشورشدن انتخابات وحضور نمایندگان شایسته، مشوق نیروهای ارزنده برای حضور و نیز دعوت کننده مردم به شرکت فعال بودیم و طبعا انتظار دفاع از حق کسانی که در معرض رای قرار گرفته اند ونیز در رای دادن شرکت کرده اند از ما فراوانندوبرای اینکه خدای نخواسته حق نامزدان و با لاتر از آن حق مردمی که میزان رای آنها است ،ضایع نشود وبرای رفع شائبه از سلامت انتخابات در تهران در خواست می کنیم آرا تهران و اگر میسر نباشد صندوق هایی از میان صندوقها که بطور تصادفی انتخاب و با حضور نمایندگان یا نماینده مورد قبول نماینده شرکت کننده در انتخابات که نامشان اعلام شده است ، مورد بازشماری قرار گیرد .
همچنین میزان شرکت کننده و آرا ماخوذه در هر صندوق و تعداد آراحداقل 5 نفر از دوستان جناح مقابل و5 نفر از دوستانی که در لیست های دیگر به عنوان نامزد حضور داشته اند ، به تفکیک هر صندوق ارائه شودتا اگر اشکالی بوده است مرتفع شودوهمگی با اطمینان خاطر بتوانیم از سلامت انتخابات دفاع کنیم
با احترام
مهدی کروبی - سید محمد خاتمی

بيانيه تحليلي جبهه مشاركت ايران اسلامي در مورد انتخابات مجلس هشتم
واقعاًً اگر جبهه ی مشارکت دچار ابهام و خوش خیالی نشده است و پس از 3 دهه قرار نیست به مردم قول ونویدهائی داده شود که نه امکان اجرائی و عملی شدنش وجود ندارد، بلکه از اساس و بنیانگذاری این نظام با دروغ و نیرنگ و وعده های توخالی ووارونه همراه بوده است و اوضاع آنگونه شده است که مردم می گویند سال به سال دریغ از پارسال. زیراکه خود دارای تجربه ی 3دهه می باشند . از سوی دیگرمقولات آزادی و عدالت و دمکراسی و سکولاریسم وحتی لیبرالیسم بری سران رژیم به خصوص لوطی جماران و برنامه ریان پشت خطش کفر ابلیس است . زیرا که متعلق به شیطان بزرگ می باشد . ممهمتر اینکه پس از 3 دهه تجربه ی علکرد دولتمردان و 8 سال دوران اصالاح طلبی که منجر به شرایط حاکم کنونی شده است. بدون هرگونه شک و شبهه ای ثابت شده است که این رژیم تروریستی آخوندی از بن و ریشه و استخوان ارتجاعی وواپسگرا وقرون وسطائی واصلاح نا پذیر می باشد . بنابراین ادعا یا آرزوی عدالت و معنویت و آزادی در این رژیم کردن که از رأس تا ذیل آن آلوده به فساد می باشد و معنی آزادی و معنویت هم آنگونه می باشد که نه همه نامزدان دوم خردادی با آنگونه اتهامات بسیار سنگین معتاد و فساد مالی و جاسوس و خائن هسته ای و همکار دشمن بیگانه و بی دین و... رد صلاحیت فله ای شدند ، بلکه نماینده ی مجلس کنونی مجلس هفتم به اینکه یک مصاحبه با رایو فردا کرده است وزیر اطلاعات اتهام خائن به این داده شد که چرا پیرامون رد صلاحیت کردن های بی دلیل فله ای انتقاد کرده بود. در صورتیکه یک مأمور دو جانبه هسته ای و دلال به نام هوشنگ امیر احمدی مقیم سرزمینشیطان بزرگ بدون دلیل مورد عفو ملوکانه واقع می شود وبه ایران دعوت می شود . خوب در این رژیم چگونه می تواند عدالت و معنویت و آزادی آورد که پدید های کودکان و زنان خیابانی و دختران فراری از خانواده ها و تجارت سکس هر روز رو به افزایش می باشد و رشد لجام گسیخته ی توری گرانی و افزایش قیمت کالا ها وبیکاری و فقر و شکاف طبقاتی در جامعه بیداد وغوغا می کند . بهتر بود که برای یکبار هم که شده دل از قدرت کنده می شد وبا فریاد بلند داد زده می شد که از کبوتر هر گز افعی زائیده نخواهد شد و این رژیم نه اینکه اصلاح نا پذیر می باشد ، بلکه بطور شفاف و بی لکنت زبان بویند هرروز هم که سپری کمی شود اوضاع خیلی بدتر از گذشته خواهد شد .تا اینکه مردم دیگر دچار انحراف اذهان طراحی شده نشوند و با قول های انحرافی اینان را حیران وعلاف و سرگردان نمود .

نوروز: جبهه مشاركت ايران اسلامي بعنوان يكي از احزاب فعال در فرآيند ائتلاف اصلاح طلبان با صدور بيانيه‌اي تحليلي به بررسي انتخابات مجلس هشتم پرداخت.
متن كامل اين بيانيه به شرح زير است:
به نام خداجبهه مشاركت ايران اسلامي با اتخاذ مشي «سياست ورزي اصلاح‌طلبانه» تلاش دارد تا جامعه ايران را ذيل شعار «معنويت، عدالت، آزادي» كه برآمده و منطبق بر شعارهاي اصيل انقلاب اسلامي است، به سوي فرداي بهتر و جامعه‌اي كه تحقق عيني «ايران براي همه ايرانيان» باشد به پيش برد و در اين مسير پاسداري از «نهاد انتخابات» را به عنوان ركن ركين از جريان دموكراسي‌خواهي و جمهوريت نظام وظيفه خود مي داند. جبهه بر پاية چنين نگرش و تحليلي مشاركت فعال در انتخابات مجلس هشتم را وجهه همت خود قرار داد و با تكيه بر تجربه‌هاي قبلي و آرايش نيروهاي سياسي و چالش‌ها پيشاروي، سياست «ائتلاف حداكثري با مطالبات حداقيل» را راهنماي عمل خود در طي طريق انتخابات مجلس هشتم قرار داد و با هدف پيروزي بر جناح اقتدارگراي حاكم (به دست آوردن اكثريت كرسي‌هاي مجلس) يا جلوگيري از يكدست و يكصدا شدن مجلس (به دست آوردن يك اقليت قوي و تأثيرگذار) و تشكيل مجلسي كه بازتاب‌دهنده صداها و مطالبات موجود در جامعه ايران باشد، وارد ميدان انتخابات شد و البته مي‌دانست كه گام زدن در اين مسير پر مين و سنگلاخ بسيار دشوار و پر هزينه خواهد بود.
شكل‌گيري «ائتلاف اصلاح‌طلبان»، كه در بر گيرنده اكثريت قاطع گروه‌هاي فعال اصلاح‌طلب بود، گام مثبت بلندي در اين مسير بود كه به همت و پايمردي آقاي خاتمي ميسر شد. گام دوم حضور پر شور و مقتدرانه چهره‌هاي اصلاح‌طلب در سراسر كشور براي ثبت‌نام براي نامزدي نمايندگي مجلس بود كه جناح حاكم را شوكه كرد و واكنش شديد تبليغي و عملي آنها را در مقابله با جريان اصلاح‌طلبي و گروه‌ها و چهره‌هاي شاخص اصلاح‌طلب برانگيخت و حتي رسانه ملي را به رويارويي تمام قد با آنها واداشت و يك ميدان ناعادلانه تبليغاتي عليه اصلاح‌طلبان را به نمايش گذاشت. در گام سوم جناح حاكم توسط هيأت‌هاي اجرايي، نظارت و شوراي نگهبان به رد صلاحيت حدود 90 درصد نامزدهاي اصلاح‌طلب به ويژه غالب چهره‌هاي شاخص پرداختند و فضاي انتخابات را به طور كامل به نفع يك جريان سياسي بر هم زدند و پيشاپيش تكليف بيش از 160 كرسي مجلس را روشن كرده و در اختيار همفكران جناحي خود قرار دادند كه در مواجهه با اين شرايط ائتلاف اصلاح‌طلبان با اتخاذ موضع ابتكاري و فعالانه «حضور معترضانه» در انتخابات و دعوت به مشاركت در حوزه‌هاي قابل رقابت با ارائه فهرستي از نامزدهاي باقي مانده اصلاح‌طلب با هدف دستيابي به يك اقليت قوي در مجلس هشتم بازي اقتدارگرايان را، كه در پي حذف كامل يك جناح از انتخابات و زمينه‌سازي جهت حذف آنان از عرصه فعاليت‌هاي سياسي در آينده بودند، بر هم زد و به طور فعال ورد عرصه مبارزات انتخاباتي در يك انتخابات غير آزاد و ناعادلانه و نيمه رقابتي شد. در گام چهارم نتايج انتخابات اينچنيني در حوزه‌هاي رقابتي شهرستان‌ها حاكي از پيروزي نسبي اصلاح‌طلبان و نيروهاي مستقل بر رقباي خود بود و حكايت از موفقيت نسبي سياست‌هاي اتخاذ شده توسط اصلاح‌طلبان در دستيابي به هدف داشت.
هر چند نتايج اعلام شده انتخابات تهران ترديد‌هاي فراواني را در مورد سلامت انتخابات تهران و صحت شمارش آرا ايجاد كرده است، اما با همين نتايج اعلام شده اين اميد هست كه در دور دوم انتخابات چهره‌هاي شاخص اصلاح‌طلب فهرست تهران به مجلس راه يابند و فراكسيون پر تعداد اصلاح‌طلبان مجلس هشتم را تكميل نمايند.
به هر روي بر اساس نتايج اعلام شده انتخابات مجلس هشتم به لحاظ تركيب نيروها و عملكرد متفاوت از مجلس هفتم به ويژه در مواجهه با دولت نهم و سياست‌هاي آن در عرصه داخلي و خارجي خواهد بود. رأي نياوردن 60 درصد راه‌يافتگان مجلس هفتم در انتخابات مجلس هشتم و ورود چهره‌هاي جديد به اين مجلس پيام بسيار روشني براي جناح حاكم و به ويژه دولت نهم دارد و اينكه عدم رضايت‌مندي اكثريتي از جامعه را نسبت به عملكرد مجلس هفتم و جناح حاكم را به نمايش مي‌گذارد.
از نظر ما اصلاح‌طلبان توانستند با حضور معترضانه و فعال در انتخابات و بيان نظرات و مواضع خود ضمن پاسداري از «نهاد انتخابات» به عنوان دستاورد گرانسنگ انقلاب اسلامي و ميراث‌ گرانقدر امام راحل در قالب «ميزان رأي ملت است»‌، در تفكيك امر ملي از مقابله جناحي و رويارويي با دولت و متحدانش گذر كنند و راه خود را به سوي افق‌هاي دور و انتخابات رياست‌جمهوري آينده باز نمايند و نشان دهند كه در سخت‌ترين شرايط عرصه مبارزه سياسي را به نفع اقتدارگرايان و انحصارطلبان با هر نام و عنواني ترك نخواهند كرد و چون خود را صاحب‌خانه مي دانند هرگز خانه را رها نخواهند كرد و از هر امكاني براي احقاق حق خود استفاده خواهند كرد.
به نظر ما انتخابات اخير به روشن‌ترين وجه آسيب‌هاي نظام انتخاباتي را در جمهوري اسلامي به نمايش گذاشت: حضور فعال نظاميان در عرصه سياسي و فعاليت وسيع و جانبدارانه صدا و سيما و رسانه‌هاي حكومتي به نفع يك جناح، رد صلاحيت‌هاي سليقه‌اي و غيرقانوني توسط هيأت‌هاي اجرايي و نظارت و شوراي نگهبان و عملكرد وزارت كشور، جانبداري مقامات حكومتي و دولتي از يك جناح با صريح‌ترين عبارات، حذف ناظران نامزدهاي اصلاح‌طلب و ممانعت از حضور آنان به هنگام شمارش آرا و اخلال در امر صيانت از آراء مردم، تضييقات تبليغات انتخاباتي و ممانعت از برقراري ارتباط مفيد و مؤثر نامزد‌هاي انتخابات با رأي دهندگان، ايجاد تضضيقات گسترده براي احزاب كشور در امر فعاليت‌هاي انتخاباتي، زنجيره‌اي از آسيب‌هاي نظام انتخاباتي در ايران است كه براي رفع آنها بايد چارچويي كرد و مسير انتخابات را به مسير اصلي‌اش بازگرداند.
جبهه مشاركت ايران اسلامي در ارزيابي شرايط موجود و نتايج انتخابات مجلس هشتم فضاي ژلاتيني و متفاوت از گذشته را مي‌بيند و از عمل سياسي و انتخاباتي مردم رأي ‌دهنده و نيروهاي سياسي اصلاح‌طلب نوعي رشد يافتگي و بلوغ سياسي را درمي‌يابد و اينكه «حضور معترضانه»‌ مي‌تواند راهبرد جديد براي مواجهه با عرصه تنگ سياسي ايران باشد، از اين رو از همه نيروهاي سياسي اصلاح‌طلب مي‌خواهيم كه با تجميع نيروها در مسيري واحد راه آينده را هموار نمايند.تجربه انتخابات شوراهاي سوم و مجلس هشتم نشان داده است كه تجميع نيروهاي اصلاح‌طلب (به رغم تفاوت‌هاي نگرشي) حتي در شرايط سخت مي‌تواند سد شكن و نتيجه بخش باشد.
جبهه مشاركت با تشكر از همه رأي‌دهندگاني كه در انتخابات مجلس هشتم شركت كردند و به ويژه آناني كه به نامزدهاي اصلاح‌طلب در حوزه‌هاي رقابتي رأي دادند، همه شهروندان را به توجه و تأمل در شرايط حادث و آمادگي براي حضور فعال و پرشور در عرصه سياسي و انتخابات رياست جمهوري دهم دعوت مي نمايد.جبهه مشاركت ايران اسلامي28/12/1386
شوراي مركزي جبهه مشاركت خواستار ارائه اطلاعات تك تك صندوق‌هاي انتخابات تهران شد.
ایکاش که دراین اطلاعیه جبهه مشارکت که خود بطور شدید بر زیر تیغ و اتهام وفشار وتهدید وسانسور است بهتر بود به جای اینکه خواستار اطلاعات تک تک صندوق های انتخابات تهران شده است که البته با تجربه ای که خود اینان در برگزاری نمایش انتخابات مجلس ششم دارند و از یاد نبرده اند که چگونه از سوی آخوند احمد جنتی دبیر شورای نگهبان که از سخنرانان پیش از دستور مجلس ششم دچار لرزش می شده و حالت سکته بهش دست داده می شد که چگونه 30 % آرای حوزه ی انتخابیه ی تهران را به عنوان تقلب ابطال کرد و با وجود اینکه مجلس اصلاحات ششم و دولت اصلاح طلبان قدرت را در دست داشتند نه اینکه نتتوانستند کاری کنند و اعتراض اینان نه اینکه به جائی نرسید ، بلکه برای مصطفی تاج زاده معاونت سیاسی وزارت کشور پرونده سازی شد و مجبور با استعفا و بر کناری وی شد .بنابراین ابنان با داشتن این اطلاعات و اشراف کامل به نقش دست انداران پشت خط دارند که کیستند وچرا اقدام برای کودتای خاموش خزنده کردند ؟ همینطور چرا نامزدان دوم خردادی ها را ردصلایت فله ای کردند و همین اینان هستند که دست به تقلبات گسترده زدند وهر گز هم اجازه نمی دهند که صندوق های آرا مورد رسیدگی و باز شماری واقع شود . ولی اینان می توانستند کار بسیار مهمتر و اصولی کنند . یعنی اینکه چرا تقاضا نکردند تا اینکه مجریان دست اندر کارگزارش کنند که تعداد شرکت کنندگان واقعی در تهران چه میزان می باشد؟ یعنی اینکه همانگونه که روزنامه ی سرمایه چند روز قبل از اجرای این نمایش خیمه شب بازی گزارش کرده بود که در استان نزدیک به 10 میلیون نفر واجدین شرایط رأی دادن وجود دارد . چه تعداد از این نفرات در این خیمه شب بازی مجلس هشتم انتصابی شرکت کردند؟ شامل چند در صد آرا می شود؟ یعنی ماگزیمم نزدیک 20 % در کل شرکت کنندگان جناح و باندها شده است که وقتی سرشکن می شود کمتر از 10% می شود چرا این در صد با آن ادعای کمدی ووارونه و دروغین که آخوند آدمکش حرفه ای اطلاعاتی امنیتی مصطفی پور محمدی وزیر کشور ادعا کرده است که 60% مردم در این خیمه شب بازی مجلس اتصابی هشتم شرکت کرده اند فرق دارد . تازه پاسداران یادداشت روز نوییس کیهان سناریو وپرونده ساز این در صد را بنا بر فلسفه چانه سازی به 65% افزودند تا ثابت کنند تا سیه روی شود هر که در او غش شود . اگر این تقاضا می شد که هنوز هم دیر نشده است . پاسخ مناسب و مستند ومثبت تری داشت که بهره ی آن نه نصیب باند وجبهه که همه ی مردم ایران می شد ، برای اینکه هم ماهیت دست اندر کاران دروغین را باز می کند و هم اینکه با افشا کردن این ارقام دروغین تیغ فشار رقیب حاکم دارای پشتوانه ی مردمی را خنثی می شد.
نوروز: آخرين جلسه شوراي مركزي جبهه مشاركت ايران اسلامي در سال 1386 شب گذشته برگزار شد.
در ابتداي اين جلسه اعضاي شوراي مركزي با تبريك فرا رسيدن سال نو به همه هموطنان عزيز، سال پيش رو را سالي سرشار از موفقيت، پيروزي، آزادي، صلح و رفاه براي ايرانيان در داخل و خارج از كشور آرزو كردند.
در ادامه اين جلسه موضوع هشتمين دوره انتخابات مجلس شوراي اسلامي مورد بررسي قرار گرفت. اعضاي شوراي مركزي با تقدير از حضور آگاهانه مردم به خصوص در حوزه هايي كه امكان رقابت حداقلي در آنها فراهم بود، نتيجه به دست آمده از اين انتخابات را بر هم زننده برنامه هاي جريان حاكم براي يكدستي كامل قوه مقننه و حاكميت دانستند.
در مورد اعلام نتايج تهران، اسلامشهر، ري و شميرانات نيز با بيان اينكه اين نتايج با مشاهدات و گزارشهاي دريافتي از سر صندوق ها به هيچ وجه تناسبي ندارد، از مسوولان امر خواستند تا جهت كاهش دغدغه و شبهات موجود نسبت به در اختيار گذاردن صورتجلسه تك تك صندوق ها در تهران اقدام كنند.
در ادامه¬ي اين جلسه اعضاي شوراي مركزي اقدام كم سابقه هيات نظارت بر مطبوعات در لغو امتياز 9 نشريه كشور را بررسي كردند.
اعضاي شوراي مركزي با محكوم كردن اين اقدام مغاير با قانون اساسي، كنوانسيون هاي حقوق بشري و آزادي بيان، اين اقدام را در آستانه تعطيلات نوروزي و عدم انتشار جرايد، نشانه¬ي شناخت جريان حاكم با ميزان مخالفت افكار عمومي با اين گونه اقدامات نابخردانه ارزيابي كردند و واكنش مناسب احزاب، گروه هاي سياسي، روشنفكران و اهالي فرهنگ را در اين باره خواستار شدند.
در خاتمه اين جلسه اعضاي شوراي مركزي با ابراز تاسف عميق نسبت به سانحه¬ي پيش آمده در جاده انديمشك كه درگذشت تعداد زيادي از دانشجويان عزيز كشور را به همراه داشت، ضمن عرض تسليت و و ابراز همدردي با خانواده اين عزيزان و جامعه دانشگاهي كشور، نسبت به نبود امنيت كافي در جاده ها به خصوص در جنوب كشور انتقاد كردند و از مسوولان امر خواستند تا ضمن تلاش براي به استاندارد رساندن اين مسيرها، به هنگام برنامه ريزي و تبليغات تردد از اين جاده ها مسايل ايمني را نيز به همين نسبت لحاظ كنند.
28 اسفند
تعويق دادگاه روزنامه ياس نو
برگزاری اینگونه دادگاه های کشدار و زنجیره ای ادامه ی همان خط دیکته شده ونهادینه گشته سانسور در جامعه می باشد که از سوی برنامه ریزان کودتاگران خاوش و خزنده ی پشت رده دنبال و تعقیب می گردد. یعنی پس از اجرای نمایش شکست خورده و مفتضح مجلس هشتم این سیاست خیلی سریع در دستور کار قرار گرفته است تا اینکه معترضین فرصت مانور دادن واظهار نظر یا انتقاد کردن نداشته باشند . این سیاست با توقیف و لغو 9 نشریه از سوی وزارت فرهنگ سلانسور و تفتیش عقاید ارشاد پاسدار محمد حسین صفاره رندی شروع شد . البته که حد اقل تا برگزاری نمایش مرحله ی دوم نمایش انتخابات خیمه شب بازی مجلس هشتم شتاب می گیرد وتا زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری دوره ی دهم ادامه می یابد تا اینکه فضای هر گونه مانور تبلیغاتی یا انتقادی رقیب شکست خورده ی دوم خردادی ها بسته ومهار گردد .
جلسه رسیدگی به اتهامات روزنامه یاس نو به مدیرمسوولی محمد نعیمی‌پور صبح دیروز در شعبه 76 دادگاه كیفری استان تهران به ریاست قاضی مدیر خراسانی و با حضور هیات‌منصفه مطبوعات برگزار شد و به دلیل ناقص ماندن دفاعیات و ضیق وقت ادامه جلسه به وقت دیگری موكول شد.
اتهامات نعیمی‌پور توهین به افراد، مسوولان و نهادهای رسمی كشور، تبلیغ علیه نظام، ترویج مطالبی كه به اساس نظام لطمه می‌زند، تشویق و تحریص افراد و گروه‌ها به ارتكاب اعمالی علیه منافع، حیثیت و امنیت جمهوری اسلامی ایران، نشر اكاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی، چاپ و انتشار مطالب خلاف واقع و انتشار شایعات عنوان شده كه مورد شكایت مدعی‌العموم، ستاد كل نیروهای مسلح، ستاد مشترك سپاه و اداره كل زندان‌های كل استان تهران بود كه شاكی اخیر در نامه‌ای رضایت و گذشت خود را اعلام كرد
مجمع روحانیون مبارز صیانت ارای مردم را خواستار شد.
اینگونه انتقاد کردن وفراخوان صف آرائی از صیانت آرای انتخاباتی دادن همچون دارو پس از نوش دارو می باشد که بقول معروف برای فاطی تنبان نمی شود . زیرا که در همان زمان طرح دشمن شناسی لوطی جماران برنامه اش تنظیم وطراحی شده بود . ودر 5 باز تمدید کردن زمان های اضافی رأی دادن که اعتراض و انتقاد نشد داستان فراخوان مشارکت حداکثری برای حذف کامل رقیب و زمینه ی تقلبات حماسه سازی شروع شده بود . پس از آن که تمام شد، اینگونه خود زنی ونق زدن ها قرار است که چه مشکلی را حل کند وچه کسانی هم قرار است که از آرای مصنوعی و دروغین صیانت کنند وقتی که اکثریت مردم در این نمایش شرکت نکردند؟

شوراي مركزي مجمع روحانيون مبارز با حضور اكثريت اعضا و به رياست حجت‌الاسلام و المسلمين آقاي خاتمي تشكيل گرديد.
در اين جلسه ضمن بررسي نحوه برگزاري انتخابات هشتمين دوره مجلس شوراي اسلامي با توجه به اخبار موثق در رابطه با برخي از نارسي‌ها و تخلف انتخاباتي بويژه در نحوه شمارش و جمع‌بندي آراي حوزه تهران بزرگ و تضييع حقوق كانديداهاي اصلاح‌طلب مخصوصاً برخي از چهره‌هاي شاخص كه داراي رأي بالايي بودند، به شدت ابراز تأسف گرديد و مصرانه از مسئولين امر رعايت قانون و جلوگيري از روند نگران‌كننده كنوني و رعايت اصل امانت و صيانت از آراي واقعي مردم را خواستار شدند.
روابط عمومي مجمع روحانيون مبارز 26/12/8
ناصري: مردم مي‌پرسند چرا به درخواست قانوني اصلاح‌طلبان پاسخ نمي‌دهيد؟

یک زمانی گفته می شد که در ارتش آقا و چرا وجود ندارد . اکنون در شرایطی که سپاه پاسداران کودتای خاموش خزنده کرده است و برای پاسداریزه کردن مجلس هشتم طرح خودرا دنبال و ارا کرده واز موضع زور و قدرت وسرکوب و دشمن بیانه شناسی برخورد می کند برای چه باید پاسخگوباشد تازه به کی؟ البته این نتیجه شرت مشارکت حداکثری کردن می باشد. خوب وقتی پذیرفته شده است که مدعیان اصول گرایان در همه نمایشات پیروز صحنه ی نمایش می باشند . از سوی دیگر وقتی که ریش و قیچی بر گزاری این نمایش خیمه شب بازی مجلس دهم در اختیار باند مافیائی حاکم می باشد . اولاً مشخص است که نتیجه چیست ؟ دوماً جای هیچگونه انتقاد و سئوال وپرسشی هم باقی نمی ماند. به خصوص اینکه هدف پا سداریزه کرن مجلس هشتم وهدف رقیب دوم خردادی در دستوار کار بوده است که بهتر بود رقیب به جای چوب و پیاز خوردن با هم این نمایش را بطور کامل تحریم می کردند که به این سر نوشت دچار نمی شدند.
عبدالله ناصري سخنگوي ستاد ائتلاف اصلاح‌طلبان در گفت‌وگو با سايت بهارستان ايران با بيان اينكه «نتيجه انتخابات مجلس هشتم را مي‌توانيم در دو جمله به مردم اعلام كنيم»، افزود: نكته اول اينكه اصولگرايان در هر انتخابات از پيش مهندسي شده پيروز هستند. بدين‌معنا كه در اين دوره براي اولين‌بار عوامل اجرا و نظارت بطور يكدست از جريان رقيب ما بود و با توجه به رد صلاحيت گسترده اصلاح‌طلبان عملاً حدود دوسوم ميدان رقابت را از ما گرفتند در اين خصوص لازم به ذكر است كه اين يك‌سوم با احتساب اين نكته بود كه نامزدهاي شاخص و اصلي ما كه رأي آوردنشان قطعي بود، قريب به 90 درصد رد صلاحيت شده بودند و در ميدان يك‌سوم، ما عموماً با نامزدهاي غيرشاخص كه كمتر شناخته شده بودند وارد معركه انتخابات شديم.
وي انتخابات مجلس هشتم را غيررقابتي و نابرابر دانست و افزود: نكته دوم اينكه اصلاح‌طلبان خط امامي در يك رقابت نابرابر هميشه پيروزند و ما از شنبه بيست‌وپنجم اين شعار را، بعنوان شعار ائتلاف اصلاح‌طلبان انتخاب كرديم كه «هميشه اصلاح‌طلبان پيروز رقابت نابرابرند» و اين بدين معنا است كه انتخابات مهندسي شده را كه مبتني بر عدم حضور اصلاح‌طلبان در مجلس بود را به هر قيمتي به هم زديم.ناصري در ادامه اضافه كرد: به جز تهران كه ما 102 كرسي داشتيم، 34 نامزد ما در انتخابات مرحله اول در شهرستان‌ها به مجلس راه پيدا كردند و 15 نفر به مرحله دوم راه يافتند كه شرايط موجود حاكي از آن است كه دوسوم راهيافته‌گان به مرحله‌ دوم پيروزي قطعي خواهند داشت. بنابراين ما در يك رقابت يك‌سومي قريب به 50 درصد كرسي‌ها را بدست آورديم و اين پيروزي بسيار بزرگي است.وي در ادامه خاطرنشان كرد: لازم به ذكر است كه مردم ما بدانند در حوزه‌هايي كه ما رقابت جدي داشتيم، از نامزدهاي جبهه متحد اصولگرا فقط 35 نفر به مجلس راه يافتند و بقيه راه‌يافته‌گان جبهه متحد در حوزه‌هايي بودند كه با ما رقابت نداشتند.سخنگوي ستاد ائتلاف اصلاح‌طلبان با اشاره به عملكرد غيركارشناسي دولت در اين دوره اظهار داشت: تعداد قابل توجهي از نامزدهاي مخالف جريان دولت اعم از ائتلاف فراگير اصولگرايان كه وابسته به آقايان لاريجاني، قاليباف، رضايي هستند و يا بيشتر نامزدهاي مستقل رأي آوردند و اين نكته قابل توجهي است. قطعاً موضع دولت با توجه به عملكرد دو سال گذشته آن كه بزرگترين مشخصه‌اش بي‌توجهي به خواسته و نظارت مجلس بود، ضعيف‌تر شده است و اين يكي ديگر از جلوه‌هاي به هم خوردن آن بازي است.وي با اعتقاد بر اينكه «مجلس هشتم، مجلسي خواهد بود كه بطور جدي بر دولت نظارت بيشتري خواهد داشت» و در ارتباط با تهران كه بعنوان پيشاني انتخابات است، اظهار كرد: علاوه بر تخلفاتي كه در روز رأي‌گيري ناظران نامزدهاي اصلاح‌طلبان، خبرنگاران و مردم به ستاد ائتلاف گزارش مي‌دادند، چنانچه ستاد انتخابات كشور گزارش و آمار جامع صندوق‌ها را طبق درخواست نامزدهايي از تهران ارائه ندهد بر ابهام نامزدها و مردم افزوده خواهد شد.ناصري با بيان اين سؤال كه «اگر انتخابات در پايتخت هم سالم است و در تركيب فهرست اعلام شده هيچ خلافي مشاهده نمي‌شود، چرا آقايان گزارش‌هاي خواسته شده را ارائه نمي‌دهند؟» افزود: در صورتي كه در دولت اصلاحات از همان سال اول كليه گزارشات و آمار انتخاباتي تمام انتخابات گذشته كشور بعد از انقلاب، شفاف و كامل در اختيار عموم قرار گرفت و حتي وزارت كشور دولت اصلاحات نامه‌اي به دانشگاه‌ها نوشت و از آنها خواست تا محققان و دانشجويان خود را براي بهره‌برداري از اين اسناد و آمار گزارش‌هاي شعب و حوزه‌هاي انتخاباتي بسيج كنند تا بتوانند جامعه را بهتر بشناسند.وي با ابراز تأسف از اينكه « ستاد انتخابات دولت كنوني كه رياست آن برعهده يكي از فرماندهان محترم نظامي است، از اين خواسته مشروع طفره مي‌روند»، گفت: به نظر من اين بي‌توجهي يكي از از بزرگترين بداخلاقي‌هاي انتخاباتي است.ناصري با اشاره به اينكه اين جريان به اصطلاح اصولگرا كه در اين انتخابات به خاطر بر هم خوردن بازي بسيار ناراحت و عصباني است،گزارشات خلاف واقعي را منتشر مي‌كند، افزود: به عنوان مثال اينگونه عنوان كردند كه اصلاح‌طلبان در سراسر كشور قريب 200 نامزد داشتند در صورتي كه اين آمار متعلق به كرسي‌هايي است كه پيشاپيش همانند مجلس هفتم توسط هيأت‌هاي اجرايي و نظارت براي آنها تصميم‌گيري شده بود. همچنين اصلاح‌طلبان در سراسر كشور به جز تهران 102 نامزد داشتند.سخنگوي ستاد ائتلاف اصلاح‌طلبان با بيان اينكه «از اين بداخلاقي‌هاي انتخاباتي رسانه‌هاي وابسته به دولت و جريان اصولگرا در اين چند ماه كم نبوده است»، گفت: اصلاح‌طلبان به زودي زندگي‌نامه قريب به 700 رد صلاحيت شده را منتشر خواهند كرد تا مردم ما دقيقاً بدانند كه چه كساني صلاحيت ورود به مجلس از نظر دولت و شوراي نگهبان را نداشتند.وي با تأكيد بر اينكه «مجلس هشتم كاملاً متفاوت با مجلس هفتم است»، اظهار داشت: 156 نفر از نمايندگان فعلي در مجلس هشتم نخواهند بود و تا كنون تنها 67 نفر از نمايندگان فعلي به مجلس هشتم راه پيدا كردند و بقيه نيز در مرحله دوم، رقابت خواهند داشت.وي در پايان با تكرار و تأكيد بر اينكه از مجريان و ناظران انتخابات مي‌خواهيم كه به درخواست مشروع و قانوني 30 نامزد تهران و رئيس ستاد ائتلاف اصلاح‌طلبان پاسخ دهند و فهرست شعب اخذ رأي را در اختيار آنها بگذارند تا مردم پايتخت بدون هيچ ابهامي ايام تعطيلات نوروزي را خوش سپري كنند
27 اسفند
تاج‌زاده: با هوشياري و رأي شهروندان مجلس هشتم چند صدايي شد.
خوب که چی؟ یعنی چه که چن صدائی شد؟ مگر با بودن ولی فقیه همکاره در ین نظام چند صدائی هم معنی و مفهومی دارد جز بازی وجنگ ودال ناحی و سرار گذاشتن ردم وانحراف اذان عمومی که مردم معترض به سوی اپوزیسیون برانداز برون نظام روی نیاورد. تازه این چند صدائی شدن مجلس انتصابی هشتم کفه ی ترازو به سوی کدام ریان وبه نفع کیست؟ کدامیک از این باد ا یا وکیل الدوله های دشمن شکن بیگانه مجلس هشتم وچگونه خواهند تا که جوابگو ی مطالبات مردم ایران باشند که ادعای چند صدائی شدن این مجلس نوید داده شده است ؟ مگر در نظام فاشیست مذهبی تک صدائی که ولی فقیه یا لوطی جماران گفته شد و بازهم تأکید دوباره می شود که این لوطی جماران همکاره است که تازه خودش اسبر چنگال پاسدارانی می باشد که چند سال است طرح سیاست حرکت چراغ خاموش یا کودتای خاموش خزنده را برای حاکم کردن شرایط کنونی دنبال واجرا کرده اند که مدعی شرکت 65% مردم شده اند. اینان هر گز اجازه به عرض اندام به سایر صدا ها می دهند که اصلاً نمی توند حتی ناله هم باشد تا چه رسید به اینکه صدا باشد ، آنهم صدای اعتراضی یا پیگیر مطالبات مردم . خوب پرسش است که این تک صدائی حاکم که نه توان تحمل رقیب خود را ندارد بلکه بد ترین اتهامات را نیز به آن می زند می بایست به کدام صدای دیگر در مجلس پاسداریزه شده پاسخگو باشد یا اینکه اازه ی فرصت نطق بیش از دستور بدهد که هر گز برای گوینده ی آن پس از نطق تضمین آزادی وود ندارد؟. آنهم در شرایطی که رقیب را با اتهام عدم دشمن شناسی متهم و محکوم و رد صلاحیت فله ای کرده است. در صورتیکه خودش عفو ملکوکانه به جاسوس و دلال دو جانبه ی آمریکا یا دشمن بیگانه داده است وعملاً رقیب و مردم را به ریشخند گرفته است . حال این ادعا دیگر خیلی مسخره است که بازهم با خوش بینی و با ضرب سیلی سرخ کردن ادعای مضحک شود که با ارسال چند تا نماینده ی بی بو وبی خاصیت که از نظر کمی و چه کیفی کاره ای نمی باشند می تواند کجا بمنزله ی چند صدائی شدن مجلس پاسدراریزه هشتم باشد ؟
نوروز: نتايج اوليه انتخابات هشتمين دوره مجلس شوراي اسلامي در سراسر کشور نشان داد که بازی بزرگان به هم خورد و مجلس چند صدا شکل گرفته است، سيد مصطفي تاج‌زاده رئيس ستاد انتخابات مجلس هشتم جبهه مشاركت ايران اسلامي در گفت‌گو با نوروز ضمن اعلام مطلب فوق به ارزيابي نتايج اوليه انتخابات مجلس هشتم پرداخت.
وي گفت: انتخابات مجلس هشتم از زاويه‌هاي گوناگوني قابل تأمل است و بايد مورد ارزيابي همه جانبه قرار گيرد. با اينكه اين انتخابات غير رقابتي بود و ائتلاف اصلاح‌طلبان تنها توانست 102 نامزد براي 260 كرسي معرفي كند و با وجود غير عادلانه بودن انتخابات و بسيج امكانات لشگري و كشوري به سود يك جناح يا حتي بهتر بگويم به سود يك فهرست اصولگرا ، انتخابات نتايج مورد نظر كانون قدرت را برآورده نكرد و مردم در مجموع با رأي آگاهانه خويش نه تنها اجازه ندادند مجلس تك‌صدا شود و در نتيجه سكوتي قبرستاني جامعه را فراگيرد، بلكه حمايت خود را از نامزدهای اصلاح طلب یا مستقل اعلام كردند و عملاً مجلس چند صدايي را شكل دادند.
عضو شوراي مركزي جبهه مشاركت ايران اسلامي با اشاره به مهندسي انتخابات به منظور در اختيار قرار گرفتن اكثريت كرسي‌هاي مجلس هشتم توسط اصولگرايان قبل از برگزاری انتخابات 24 اسفند، يادآور شد كه اولاً اصولگرایان به رغم داشتن اکثریت کرسی‌ها که با همه تمهیدات غیر قانونی کمتر از دو سوم مجلس شده است، دارای اختلافات زيادي هستند و به نظر من در سال آينده به ویژه در مورد انتخابات رياست‌جمهوري دهم، اختلافات آنان به اوج خود مي‌رسد. از سوي ديگر، اصلاح‌طلبان توانستند به رغم موانع بي‌شمار اقليتي قدرتمندتر از اقليت مجلس هفتم را، در مجلس هشتم البته با رأي مردم تشكيل دهند. وي افزود بیش از 60 نامزد مستقل که اکثراً متمايل به اصلاح‌طلبان هستند نيز در اين انتخابات در مرحله اول به پيروزي رسيدند. جالب آنکه با همه حمایت‌هایی که کلیه ارکان نظام از یک فهرست انتخاباتی صورت دادند. نامزدهای آن حزب تنها در 60 کرسی در مرحله اول رأی آوردند (به استثنای تهران) بنابراین حزب غیر رسمی مورد تأیید ارکان نظام نه تنها قادر خواهند بود فراکسیون اقلیت که کمتر از نیمی از کرسی‌های مجلس را تشکیل دهد و این شکست بزرگی برای آن‌ها بود به نظر وی در مجموع تركيب مجلس هشتم، وضعيتي بين مجلس پنجم و مجلس هفتم پيدا كرده است. تاج‌زاده تأكيد كرد به اين ترتيب هدف اوليه و اصلي اصلاح‌طلبان از شركت در انتخابات محقق شد و مجلسي چند صدايي شكل گرفت كه به دليل غير رقابتي بودن 160 كرسي از 290 كرسي، اكثريت كرسي‌ها در اختيار اصولگرايان از طیف‌های گوناگون قرار گرفته است. به همین دلیل مسئوليت معضلات ملي از جمله گرا‌ني، تورم، بيكاري، رشد بزه‌هاي اجتماعي و همچنين تداوم تحريم‌هاي بين‌المللي عليه ملت ايران در سال‌های آینده به عهده اصولگرايان است.
سرپرست وزارت كشور در دولت اصلاحات با اشاره به تركيب آراي شهروندان در سراسر کشور گفت چنانچه نامزدهاي مشهور اصلاح‌طلب رد صلاحيت نمي‌شدند و امكان رقابت برای 290 کرسی براي ما فراهم بود، اصلاح‌طلبان و نامزدهای مستقل با اتكال به خداوند و اتكاي به مردم قادر بودند اکثریت قاطع کرسی‌های مجلس هشتم را فتح کنند ولي رد‌صلاحيت‌هاي فله‌اي و غير قانوني مانع حضور چهره‌هاي مشهور اصلاح‌طلب به عنوان نامزد انتخابات شد و ما از رقابت در 160 كرسي محروم شديم. به علاوه قوای لشکری و کشوری به سود یک فهرست بسیج شدند. با وجود اين به دليل هوشياري مردم، بازي خطرناكي كه یکدست کردن و مجلس و در نتيجه تحميل تكصدايي به جامعه بود، با شكست مواجه شد و مردم ثابت كردند كه اجازه نمی دهند هيچ فردي و مقامي حتي با استفاده از تمام ظرفيت‌هاي حكومتي بتواند نظام تك حزبي يا تك صدايي در ايران حاكم یا اصلاح‌طلبان را حذف کند.
معاون سياسي و امنيتي وزارت كشور در دولت اصلاحات ادامه داد اين انتخابات از منظر ديگري نشان داد كه زمينه براي بازگشت شكوهمند خاتمي كاملا آماده است. اگر چه ايشان بارها در جلسات خصوصي و بعضا عمومي اعلام كرده‌اند كه نامزد انتخابات رياست جمهوري دهم نخواهد شد، اما انتخابات مجلس هشتم این ظرفیت را دارد که همان نقش مجلس پنجم را ايفا كند. انتخابات اخیر به همه نشان داد كه اكثريت قاطع اين ملت خواهان تغييرند و درصد عظيمي از شهروندان خواهان بازگشت خاتمي به صحنه مديريت كشور و نجات ميهن از شرايط دشوار كنوني و بهبود وضعیت معیشتی و جلوگیری از خود سری نهادهای حکومتی هستند.
عضو شواري مركزي مجاهدين انقلاب اسلامي با مقايسه ميان دو انتخابات مجلس هشتم و ششم که هر دو انتخابات دو سال و نيم پس از انتخاب رؤسای جمهور برگزار شدند، گفت: ميزان رضایت مردم از عملکرد 2.5 سال اول خاتمی و نارضايتي عمومي از عملكرد اصولگرايان پس از یکدست شدن حکومت را نتایج انتخابات مشخص کرد. در آن انتخابات به رغم وجود موانع متعدد اصلاح‌طلبان توانستند با آراي قاطع شهروندان در تهران وشهرستان‌ها به مجلس راه يابند واكثريت مقتدري را با رأی بالا تشكيل دهند. براي مثال نفر اول انتخابات تهران درمجلس ششم،آقاي محمد رضا خاتمي حدود يك‌ميليون و هشتصد هزار رأي كسب كرد. اما امروز دو سال و نيم بعد از پيروزي آقاي احمدي‌نژاد، اصولگرايان براي فرار از شكست بزرگ انتخاباتي چاره‌اي جز قلع و قمع چهره‌هاي مشهور اصلاح‌طلب ندیدند, آنهم به بهانه‌هاي واهي از جمله تحصن نمايندگان شجاع مجلس ششم در اعتراض به ردصلاحيت گسترده و غیر قانونی داوطلبان در انتخابات مجلس هشتم توسط شورای نگهبان و ارسال نامه سرگشاده به مقام رهبري . در هر حال در انتخابات اخیر تنها 50 نامزد مشهور ائتلاف اصلاح‌طلبان در سراسر كشور تأييد صلاحيت شدند و بیش از 50 درصد آنها رأي لازم را براي ورود به مجلس كسب كردند.تاج‌زاده تأكيد كرد ردصلاحیت فله‌ای و غیرقانونی و غير رقابتي كردن انتخابات توسط هيأت‌هاي اجرايي منتخب دولت نهم و هیأت‌های نظارت شوراي نگهبان مشاركت شهروندان را در شهرهاي بزرگ به شدت كاهش داد و در برخی شهر‌ها مشارکت آنان را به زیر 30 درصد رساند. وی افزود: تصور نمی‌کنم در کشور نیز بیش از 50 درصد مردم در انتخابات شرکت کرده باشند. با اين وجود، نتايج انتخابات منجر به تشكيل مجلس یکدست موافق سياست‌ها و عملكرد حکومت یکدست نشد.
رئيس ستاد انتخابات مجلس هشتم جبهه مشاركت ايران اسلامي افزود: نكته ديگر از منظر چشم‌انداز آتي كشور است. همه مي‌دانند و اين انتخابات ثابت كرد كه اقليت و اكثريت در مجلس هشتم با آن‌چه در جامعه وجود دارد، نسبتي معكوس دارد؛ يعني اكثريت مجلس هشتم متكي به اقليت 15 در صدي جامعه است و اقليت اصلاح‌طلبان و مستقل‌‌ها در مجلس هشتم به اكثريت جامعه اتكا دارند. او ادامه داد از آن‌جا كه با حکومت اصولگراها هيچ چشم انداز مثبتی براي حل مشكلات اقتصادي و اجتماعي ديده نمي‌شود و گراني و تورم و بيكاري روز به روز بيشتر خواهد شد و فراكسيون اصولگرايان مجلس هشتم نيز که دارای انتخابات گسترده هستند، قادر به اتخاذ تصميمات يا انجام اقدام هایی در جهت مهار مشكلات نیستند، بايد گفت فراكسيون اقليت مجلس هشتم علاوه بر اينكه متكي به اكثريت جامعه است، چشم‌اندازي رو به آينده نيز دارد و البته وظيفه تاريخي و مهمي بر دوش تك‌تك اين عزيزان است تا صداي شهروندان بي‌پناه را در خانه ملت منعكس كنند و از حقوق فردي، محلي، قومي و ملي آن‌‌ها در مجلس هشتم قاطعانه حمايت كنند و اجازه ندهند اصولگراها تصميمات غير كارشناسانه و غير علمي اتخاذ كنند يا دولتیان و مجلسیان با سخنان و رفتارهاي ماجراجويانه کشور را در انزوا و تحریم بیشتر قرار دهند كه دود آن بيش و پيش از همه به چشم مردم به‌ويژه محرومان فرو مي‌رود.
سرپرست وزارت كشور در دوره اصلاحات يادآور شد كه اصولگرايان بعد از افزايش بي‌سابقه قيمت نفت و يكدست شدن قدرت چنان مغرور شده بودند كه اعلام مي‌كردند نه تنها اصلاح‌طلبان جايي در حكومت و مجلس ندارند و نبايد داشته باشند، بلكه مستحق محکومیت‌های سنگین هستند و اساساً زنده ماندن آنها نشانه رأفت اصولگرايان است. در حالي كه نتایج همین انتخابات غیر رقابتی و غیر عادلانه نشان داد كه شهروندان ايران زمين با چنین دیدگاهی موافق نیستند و جايگاه اصلاح‌طلبان را در كانون‌هاي تصميم‌گيري و اداره اين كشور مي‌دانند و به رغم تمام انتقادهايي كه به اصلاح‌طلبان دارند و در بسياري از موارد نيز حق با آنها است و ما مي‌توانستيم و مي‌بايست از فرصت‌هاي به دست آمده در دوره 8 ساله اصلاحات بهتر و بيشتر به سود مردم استفاده مي‌كرديم، با وجود اين اكثر شهروندان در مقام مقايسه اصلاح‌طلبان با اصولگرايان به خصوص با مقايسه اوضاع و مدیریت کشور در هر دو دوره، به طور قاطع در یک انتخابات آزاد به اصلاح‌طلبان رأي مي‌دهند. تاج‌زاده افزود به همين علت اصولگرايان در اين انتخابات كوشيدند كه اصلاح‌طلبان اساساً در ميدان رقابت‌هاي انتخاباتي اين دوره حاضر نشوند يعني هم در جلسات خصوصي و هم عمومي اعلام كردند شما مي‌دانيد صلاحيتتان تأييد نخواهد شد، پس زحمت نكشيد و ثبت‌نام نكنيد. پس از ثبت نام نیز، به صورت فله‌ای آنان را ردصلاحیت کردند.
عضو شوراي مركزي جبهه مشاركت ايران اسلامي سخنان خود را چنین به پايان رساند كه اصلاح‌طلبان با تحليل درست شرايط به اين نتيجه رسيدند كه بيشتر از گذشته ثبت‌نام كنند تا بتوانند با خط خطرناك استحاله نظام جمهوري اسلامي كه در ذات خود به معناي پذيرش چند صدايي است، به دولت اسلامي كه معنايي جز تك ‌صدا شدن در حكومت و ايجاد اختناق در جامعه ندارد، مقابله كنند. نتايج اين انتخايات غیر رقابتی و غیر عادلانه معلوم كرد كه اكثريت قاطع ملت ایران با تك صدايي مخالفند و بر اين باورند كه راه حفظ امنيت كشور، كسب منافع ملي، پيشرفت توسعه اقتصادي، علمي و فني و همينطور دفاع از اين مرز و بوم، تنها با حاکمیت چند صدایی و با حضور نمایندگان همه گرایش‌ها حتی نامزدهای گروه‌هایی که خود را ملتزم به قانون اساسی می‌دانند و اکنون از محذوفان به شمار می‌روند می‌دانند.