خوراكيها
خاكشير؛ نوشيدني سنتي فصل گرما.29 خرداد-92
خاكشير؛ نوشيدني سنتي فصل گرما.29 خرداد-92
يك متخصص طب سنتي گفت: خاكشير ماده بسيار مناسب براي افرادي است كه
طبع گرم دارند. اين ماده، خنككننده كبد است. دكتر اقباله ذاكر حسيني، اظهار كرد: بهتر است خاكشير به صورت شربت استفاده شود.
شربت بايد با آب و كمي گلاب و عسل تهيه شود زيرا شربت آب و شكر موجب ميشود كه مزه
خوبي از خاكشير حس نشود. وي افزود: خاكشير همچنين ميتواند در درمان ناراحتيهاي
پوستي چون آكنه و اگزما موثر باشد. مبتلايان به اين مشكلات ميتوانند خاكشير را در
ليوان آب داغ بريزند و پس از سرد شدن از آن استفاده كنند. ذاكر حسيني تصريح
كرد: افرادي كه در فصل گرما به سفر حج ميروند بهتر است از خاكشير استفاده كنند؛
گرماي هوا، احتمال گرمازدگي را افزايش ميدهد و خوردن مقداري خاكشير ميتواند از
بروز آن جلوگيري كند. اين متخصص طب سنتي ادامه داد: خوردن خاكشير هيچ
محدوديتي ندارد و حتي ميتوان در يك ليتر آب، 5 قاشق غذاخوري از اين ماده استفاده
كرد. وي گفت: خاكشيرهيچ تاثير مسكني ندارد و نميتواند درد را رفع كند ولي افرادي
كه مشكل معده دارند ميتوانند از آن استفاده كنند. استفاده از شربت خاكشير و كمي
عرق نعناع ميتواند اين مشكل را حل كند.