خرافات

خرافات
ایمیل دریافتی : 11 خرداد -94

     ما امت بيچاره و در بند نمازيم
دنبال خرافات و سوی قبله درازيم،

رفته است ز ياد همگی ايزد دانا،
با سنگ سياهی همه در راز و نيازيم!!

از علم گذشتيم و ز دانش ببريديم،
دنبال روايات عرب های حجازيم،

کشتند به کوفه عربی رابه قساوت،
ما سينه زنان درتب و در سوز و گدازيم!!!

افتاده به چاهی عربی بدو تولد،
هر روز سر چاه بدنبال نيازيم!!

گويند حلال است زنا با زن کافر،
علاف حلاليت خوکيم و گرازيم!!!

محروم ز ديدار زن و صحبت آنيم،
با شير و شتر حال نمودن، مجازيم!

با صيغه و تزوير گرفتند بکارت،
ما درپی مهريه و عقديم و جهازيم!!

باطل شود "ارکان ديانت" همه با گوز!!
تقصير من و توست، چو ما منبع گازيم!!!

رفتن به خلا تابع فتوای امام است،
در مذهب ما، ما همگی گله غازيم!!!

از ياد ببرديم همه، غيرت و همت،
بيچاره و درمانده نذريم و نيازيم!!!

بردند همه ثروت ما را به چپاول،
ما امت فقريم و همه دست درازيم!!!

اين امت بيچاره اگر عقل و خرد داشت،
می شد که دوباره وطن از پايه بسازيم...

سیمین بهبهانی


تحریم بنزین در ایران



تحریم بنزین در ایران

دریافتی از ایران
این متن رو در همه گروه ها منتشر کنید جمعه ۱۳۹۴/۳/۸ خرید بنزین در کل ایران تحریم است. با خلوت شدن پمپ بنزین ها در یک روز تعطیل توجه خبرنگاران خارجی جلب شده و دولت مجبور به عکس العمل خواهد شد. این که دیگه تظاهرات کردن نیست که بگید میگیرنمون میکشنمون ... فقط و فقط و فقط وجود به خرج بدید و جمعه بنزین نزنید به هر کس که میتونید هم اطلاع بدید

3 گزیده گزارش خبری 10 خرداد-94

3 گزیده گزارش خبری 10 خرداد-94
زیبا کلام می‌گوید: صداوسیما معتقد است؛ هرکسی که با احمدی‌نژاد و گروه‌های پایداری یا افراطیون نباشد؛ قطعا مخالف صداوسیماست.  سیدحسن خمینی(نوه امام راحل) به تازگی به گرگان سفر کرده و مورد استقبال پرشورِ مردمِ این شهر قرار گرفت ولی رسانه‌ ملی هیچ تصویری از این سفر پخش نکرد درمقابل گروهی محدود از دلواپسان در مشهد علیهِ لوزان و مذاکرات هسته‌ای گردهم جمع شدند و رسانه ملی با پوششِ گسترده به استقبالِ منویاتِ این گروه رفت. این رفتارِ مدیرانِ رسانه ملی چه معنایی دارد؟ کارشناسانِ سیاسی آن را چگونه تفسیر می‌کنندصادق زیبا کلام در گفتگو با ایلنا، در تحلیل این رفتار صداوسیما می‌گوید: اگر صداوسیما غیر از این رفتار می‌کرد باید تعجب می‌کردیم. این اتقاق چیزی نیست که آن را در رویکردهای پیشینِ این رسانه سراغ نداشته باشیم.   وی ادامه داد: صداوسیما خود را فقط متعلق و متعهد به آن اقلیت 8 درصد و 4 میلیون رای می‌داند که به جلیلی رای دادند و برای اکثریت خاموش هیچ حقی قائل نیست و خود را فقط نماینده اقیلت می‌داندزیبا کلام افزود: صداوسیما خود را نماینده‌ی جبهه پایداری می‌داند و نمی‌خواهد ببیند که اکثریت مردم چه می‌خواهند بلکه بدنبال این است که فقط اقلیتِ تندرو چه خواسته‌هایی دارد. به همین دلیل وقتی در گرگان 10 هزار نفر از نوه امام استقبال می‌کنند برای این رسانه هیچ اهمیتی ندارد. درمقابل اگر مثلا یکی از  اعضای گروهِ دلواپس؛ پایش به قلوه سنگی در گرگان  بخورد و زخم شود؛ قطعا آن  را گردنِ تیمِ مذاکره‌کننده هسته‌ای می‌اندازد.  زیباکلام افزود: 95 درصدِ مردم مالیات صداوسیما را می‌دهند اما این رسانه فقط نمایندگی 8 درصد از کسانی را دارد که طرفدارِ گروه‌های افراطی هستند.  زیباکلام در پاسخ به این سوال که صداوسیما؛ دولتِ یازدهم را اصلاح‌طلب نمی‌داند در غیر اینصورت چرا علیه وی تبلیغات می‌کند؛ افزود: منطقِ رسانه ملی مانند منطقِ استالین است و درست مانند استالین رفتار می‌کند. استالین می‌گفت هر فردی با ما نیست پس علیه ماست. صداوسیما نیز می‌گوید هر کسی با احمدی‌نژاد و گروه‌های پایداری یا افراطیون نباشد؛ قطعا مخالف صداوسیماست. تفاوتی هم نمی‌کند که این فرد صادق زیباکلام یا آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، سیدحسن خمینی یا حتی مدیرعامل خبر گزاری ایلنا باشد.  وی ادامه داد: این تفکر اشتباه است که از صداوسیما رفتاری متفاوت با آنچه که تاکنون انجام داده است؛ شاهد باشیم.  
استاندار قم تاکید کرد که هیچ گونه مجوزی برای تجمعات له یا علیه مذاکرات هسته ای صادر نشده استحجت الاسلام محمدصادق صالحی منش در گفت و گو با خبرآنلاین، در رابطه با صدور مجوز برای تجمع امروز "اجازه نمی دهیم" در قم اظهار داشت: این تجمع در داخل فیضیه برگزار می شود و از آنجا که حوزه های علمیه مانند دانشگاه هستند برگزاری تجمعات در محوطه داخلی آنها نیازی به مجوز ندارد.   وی تاکید کرد: تجمع کنندگان در داخل محوطه فیضیه می توانند برنامه خود را داشته باشند اما اگر بیرون از فیضیه بیایند با آنها برخورد خواهد شدصالحی منش در رابطه با برگزاری این سلسله تجمعات علیه مذاکرات هسته ای نیز گفت: وزیر کشور رسما و طی ابلاغیه ای برگزاری هر نوع تجمع له یا علیه مذاکرات هسته ای را ممنوع اعلام کرده و ما نیز بر همین اساس مجوزی به این گونه تجمعات نمی دهیم.  مدتی است که دلواپسان مذاکرات هسته ای به رغم حمایت های رهبری از مذاکرات هسته ای، تجمعاتی را با عنوان "اجازه نمیدهیم" و در اعتراض به روند مذاکرات در شهرهای مختلف برگزار می کنند. اولین تجمع آنها روز پنجشنبه در مشهد برگزار شد و در تهران هم بعد از نماز جمعه اعتراضاتی به این مذاکرات صورت گرفت. این در حالی است که دولت بارها تاکید کرده است برای این نوع تجمعات هیچ گونه مجوزی صادر نشده است.
تصمیم دولت روسیه برای ممنوعیت ورود ۸۹ نفر از رهبران، مقام‌های سیاسی و نظامی اروپا به این کشور خشم اتحادیه اروپا را برانگیخته است.گفته می‌شود نام اووه کورسپیوس، دبیرکل شورای اتحادیه اروپا و نیک کلگ قائم مقام پیشین نخست وزیر بریتانیا هم در این فهرست به چشم می‌خورد.اتحادیه اروپا این اقدام دولت روسیه را "کاملا خودسرانه و غیرقابل توجیه" خوانده و گفته هیچ توضیحی در این زمینه دریافت نکرده است.بسیاری از کسانی که نام‌شان در این فهرست وجود دارد مقام‌هایی هستند که از کرملین انتقاد کرده‌اند و برخی از آنها اخیرا از این کشور اخراج شده‌اند.یکی از سخنگویان اتحادیه اروپا گفته است "ما اطلاعات چندانی درباره مبنای قانونی، معیارها و فرایند این تصمیم در دست نداریم."اما یکی از مقام‌های وزارت خارجه روسیه گفته است به دلیل تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه این کشور، دولتش از ورود این مقام‌ها به روسیه جلوگیری می‌کند.این مقام دولتی روسیه که نامش فاش نشده به رسانه‌های این کشور گفته "جواب به این سوال که چرا نام این افراد در این فهرست آمده خیلی ساده است، این پاسخی به کارزار تحریم‌ها است که رابطه روسیه با چندین کشور اتحادیه اروپا را به تنش کشانده است."
پس از آن که روسیه منطقه کریمه را در ماه مارس گذشته (اسفند) در خاک اوکراین به خاک کشورش ضمیمه کرد اتحادیه اروپا تحریم‌های اقتصادی علیه روسیه را تصویب کرد.مارک روث، نخست وزیر هلند روز جمعه گفته است که سه نفر از مقام‌های کشورش در فهرست دولت روسیه قرار دارند.او گفته هلند به این ممنوعیت توجهی نمی‌کند چرا که در مقررات بین‌المللی چنین فهرستی مبنایی ندارد.
ژنرال اندرو پارکر رئیس ام‌آی‌فایو (سازمان جاسوسی بریتانیا) هم ظاهرا هدف خشم روسیه قرار گرفته و در این فهرست است.
در یک نسخه آلمانی فهرست سیاه روسیه که به بیرون درز کرده نام او نیز به چشم می خورد.
وزارت خارجه بریتانیا گفته که روسیه برای این اقدام خود هیچ دلیل قانونی نیاورده است.
این وزارت خانه می‌گوید "روسیه اشتباه می‌کند اگر فکر می‌کند با این اقدام تصمیم اتحادیه اروپا در مورد تحریم‌ها تغییر می‌کند."
نام برنارد هنری لوی اندیشمند فرانسوی، گای ورهوف‌ستاد نخست وزیر پیشین بلژیک هم در این فهرست دیده می شود.
"
جمع محترم"
مارگوت وال‌استروم وزیر خارجه سوئد گفته که دولتش از روسیه درباره این اقدام توضیح خواسته است.هشت مقام سوئدی از جمله آنا ماریا کورازا بیلت، نماینده این کشور در پارلمان اروپا هم در فهرست سیاستمداران منع شده از سفر به روسیه هستند.
کورازا گفته "اگر کرملین من و همکارانم را جدی گرفته معنی‌اش این است که ما کارمان را درست انجام داده‌ایم."
وزیر خارجه پیشین جمهوری چک هم گفته از این که در این فهرست حضور دارد خوشنود شده است.
کارل شوارتزنبرگ گفته "وقتی بقیه اسم‌های این فهرست را دیدم فهمیدم که در جمع افراد محترمی هستم. به نظرم این یک پاداش است."
در این فهرست برخی از مقام‌های کشورهای دیگر اروپایی از جمله لهستان، لتونی، دانمارک، فنلاند، سوئد، جمهوری چک، رومانی، بلغارستان، اسپانیا، لیتوانی و استونی حضور دارند.


شمخانی: محتوای متن را فدای توافق نمی‌کنیم


ّدبیر شورای عالی امنیت ملی خطاب به ۱+۵ گفت: ۱۲ سال است به اشکال مختلف آنچه را می‌خواستید نظارت و بازرسی کردید، حال به دنبال چه چیزی هستید؟
به گزارش فارس، علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شنبه شب در برنامه نگاه یک شبکه اول سیما طی سخنانی با اشاره به خرداد ماه و  با بیان اینکه خرداد، ماه امام (ره) است، یاد بنیانگذار انقلاب اسلامی را گرامی داشت. وی همچنین اعیاد شعبانیه را نیز تبریک گفت.شمخانی در خصوص نامگذاری سال جاری از سوی مقام معظم رهبری تحت عنوان سال همدلی، همزبانی ملت و دولت گفت:‌ بستر سال 94 نیازمند تعمیم عملی این واژگان پر محتوا است. شرایط منطقه‌ای، مذاکرات هسته‌ای و انتخابات مجلس در پایان سال ایجاب می‌کرد به نحوی این بستر فراهم شود تا ضمن عبور از آسیب پذیری‌های محتمل به یک مدلی برسیم که فارغ از نگاه‌های جناحی، فتح و پیروزی را نصیب کشور کند.مستقل‌ترین، مقتدرترین و با ثبات‌ترین کشور منطقه هستیم
دبیر شورای عالی امنیت ملی درباره محور همدلی و وحدت در بین دولت و ملت گفت: زمانی می‌گوییم مستقل‌ترین، مقتدرترین و با ثبات‌ترین کشور منطقه هستیم، این وضعیت ناشی از نوع حکومت ماست. ساختار و اقدامات حکومت باعث شد که ما ثبات پیدا کنیم.
نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی در خصوص ریشه ثبات و امنیت در ایران در حالی که در منطقه پرآشوبی حضور داریم، خاطرنشان کرد: ایران باثبات‌ترین کشور منطقه است، به راحتی از تحولات درونی عبور می‌کند و در مورد تحولات بیرونی نیز اقدامات پیشدستانه‌ای دارد. ایران کشوری است که با ثبات‌ترین و مقتدرترین کشور منطقه است و دارای صبر استراتژیک (راهبردی) می‌باشد.
شمخانی در خصوص حضور گروه‌های تروریستی و تکفیری در منطقه نیز عنوان کرد: در منطقه‌ای که ما زندگی می‌کنیم، مدل‌های حکومتی موروثی، خانوادگی و ... وجود دارد. متاسفانه سرخوردگی ناشی از استبداد، تحقیر ناشی از استکبار و احساس بی هویتی ناشی از محدودسازی در کشورهای پیرامون بستری را فراهم می‌کند که اعتراض صورت می‌گیرد.
وی ادامه داد: امروز افراط شکل گرفته در منطقه ما همراه با ارتجاع، استکبار و صهیونیسم است و اینها در اینکه محور مقاومت باید مورد تضعیف قرار گیرد و به وضع فرسایشی برسد، متفق هستند.
شمخانی همچنین جنگ نیابتی را یک جنگ مکمل برای تضعیف محور مقاومت و محور انقلاب اسلامی خواند و به اقدامات و تلاش‌های استکبار جهانی برای مقابله با انقلاب اسلامی طی سال‌های گذشته اشاره کرد.
راهبرد غلط ریاض در یمن
دبیر شورای عالی امنیت ملی در خصوص تهاجم سعودی‌ها علیه یمن و اهداف ریاض از این حمله نیز گفت: اهداف خام و مبتنی بر تفکر آماتوری و هیجانی و جوان ناشی از تغییر حاکمیت در عربستان منجر به تصمیم راهبردی غلطی شد که می‌شد به شیوه دیگری و به صورت مسالمت‌‌آمیز حل شود ولی یک مدل بسیار بد تصمیم‌گیری را در منطقه ما اجرا کردند.
وی ادامه داد: امروز حدود دو ماه است که بدون توقف - البته 5 روزه که آن هم به صورت گزینشی حمله می‌کردند -اعلام کردند که گروه حاکم صنعا را ترک و اسلحه‌ها را تحویل دهد و حاکمیت قبلی برگردد. اما امروز گروه کوچکی (انصارالله) که ادعای حاکمیت در یمن نداشت و انصارالله گروهی جهانی شده است.
شمخانی به تنفر ایجاد شده از عربستان در بین مردم یمن نیز اشاره کرد و گفت: دیگران خارج از منطقه به جای جلوگیری از این تهاجم، معتقدند با فرسایش بردن امت اسلامی از لحاظ راهبردی، امنیت اسرائیل تامین می‌شود.
وی در خصوص اینکه گفته می‌شود می‌خواهند ارتش عربی ایجاد کنند،‌پرسید: مگر یمن عربی نیست؟ هر موقع انبار مهمات اسرائیل پر می‌شود یک دسر غذایی دارد و می‌رود غزه را بمباران می‌کند.
به باور دبیر شورای عالی امنیت ملی باید جبهه عربی تشکیل شود برای مقابله با کسی که منافع جهان اسلام را هدف قرار داده است.
نیاز نداریم وسعتمان را بیشتر کنیم
وی از تکفیری‌ها پرسید آیا شما تا به حال راکتی به سمت تل آویو شلیک کرده‌اید؟ گفت: چطور می‌شود تل‌آویو در امنیت باشد، ولی اهل سنت در رمادی و عراق در امنیت نباشند.
شمخانی در ادامه به طرح 4 ماده‌ای ایران برای یمن اشاره کرد و گفت: این مدل سختی نیست. نگاه آنها بیش از آنکه به واقعیات صحنه باشد به نوع هواپیما، انبار مهمات و سلاح های خریداری شده توسط دلارهای نفتی است. اما آنها نمی‌توانند مقاومت یک ملت را از بین ببرند.
دبیر شورای عالی امنیت ملی اضافه کرد: ما در زمان حاکمیت قبلی عربستان و بعد از آن سعی کردیم از این بی مهاباگری مبتنی بر دستور دادن به دیگران دست بردارند و حتما در کنار هم به شکل منطقه‌ای، حتما می‌توانیم مشکلات منطقه را حل کنیم.
شمخانی تصریح کرد: هیچ کس قصدی در توسعه وضعیت جغرافیایی خود ندارد. ما نیازی نداریم مساحت خود را وسعت ببخشیم؛ نه اول انقلاب به کشوری تجاوز کردیم و نه آموزه‌های دینی ما این اجازه را به ما می‌دهد.
وی افزود: نخبگان اهل سنت باید نسخه‌ای را برای نسل کشی که به نام دین صورت می‌گیرد، ترسیم کنند و ما نیز کمک می‌کنیم.
به گفته شمخانی جنگ بین تمدن‌ها در راستای منافع اسرائیل است.
دبیر شورای عالی امنیت ملی درباره هدف ایران در حمایت از محور مقاومت گفت: هدف ما مقابله با توسعه رژیم صهیونیستی با شعار از نیل تا فرات بود. این رژیم هر زمان اراده می‌کرد هر زمینی در اطراف مرزهای خود را اشغال می‌کرد. ما مدعی تاسی به شعار رسول خدا هستیم، مگر ما می‌توانیم نسبت به سرنوشت جهان اسلام بی تفاوت باشیم، ما غمخوار مستضعفان جهان هستیم.
وی خاطرنشان کرد: گروه‌های تکفیری وقتی بروز و ظهور یافتند گفتند تهدید اول ما ایران و شیعیان هستند، می‌گویند اگر در عراق دولت اسلامی شکل گرفته این دولت با توجه به اینکه صدام سنی را ساقط کرده، دولت مطلوب بغداد نیست. اگر در سوریه امروز حاکمیتی وجود دارد که ذلت پذیر نیست، مبتنی بر حمایت ایران شکل گرفته است.
شمخانی در خصوص تلاش‌ها برای کشاندن ناامنی به مرزهای ایران، عنوان کرد: اینکه تا امروز نتوانستند ناامنی را به ایران بکشانند این نیست که نخواسته‌اند، بلکه واقعیت این است که نمی‌توانستند.
وی در خصوص پاسخ ایران به هرگونه ماجراجویی در کشاندن جنگ‌های نیابتی به مرزهای ایران خاطرنشان کرد: آنها تا یک زمانی تا نزدیکی مرز ما با خانقین آمدند، ولی منهدم شدند.
اجازه نخواهیم داد تهدیدی علیه مرزهای ما شکل بگیرد
دبیر شورای عالی امنیت ملی تصریح کرد: اجازه نخواهیم داد تهدیدی علیه مرزهای ما شکل بگیرد.
شمخانی در ادامه برنامه نگاه یک و درباره پاسخ ایران به هرگونه ماجراجویی به هر گونه جنگ‌های نیابتی گفت: بحث حضور تکفیری‌ها در 40 کیلومتری مرزهای ایران، مربوط به وضعیت فعلی نیست و مربوط به گذشته است.
وی با بیان اینکه ایران سه خط قرمز در عراق دارد، عنوان کرد: تهدید مرزهای ایران، تهدید بغداد و تهدید عتبات عالیات، این سه خط قرمز برای جمهوری اسلامی محسوب می‌شود.
شمخانی تصریح کرد: ایران به کمک ملت عراق که شامل شیعه، کرد، سنی و مرجعیت هستند و حمایت از آنان توانسته گروه‌های تروریستی در عراق را تضعیف کند و اگر ایران از اتفاقات عراق، پشتیبانی نمی‌کرد، حتما وضعیت این کشور تغییر می‌کرد.
دبیر شورای عالی امنیت ملی اظهار داشت: دستگاه‌های امنیتی، انتظامی و دفاعی ایران تمامی اقدامات تروریستی در عراق و در نزدیکی مرزهای ایران را رصد و آنها را خنثی کرده‌اند.
وی با اشاره به تلاش گروه‌های تروریستی برای نفوذ به ایران از طریق مرزهای غربی گفت: حضور تهدیدآمیز گروه‌های تروریستی در 40 کیلومتری مرزهای ایران مربوط به سال 1393 است که ما توانستیم آنها را به صدها کیلومتر عقب‌تر برانیم، ضمن اینکه نیروهای امنیتی ایران هم اکنون بر قرارگاه‌های شیطانی گروه‌های تروریستی که هم اکنون بسیار آسیب پذیر هم هستند، مسلط است.
شمخانی درباره عملکرد ائتلاف بین‌المللی شکل گرفته علیه داعش در عراق، افزود: تشکیک بسیار زیادی در ائتلاف تشکیل شده با حضور 60 کشور برای مبارزه علیه داعش وجود دارد، چرا که اقدامات و عملکردشان به هیچ وجه مشخص نیست.
 
ائتلاف علیه داعش چه کارنامه قابل قبولی دارد؟
وی خاطرنشان کرد: ائتلاف بین‌المللی علیه داعش در عراق با محوریت آمریکا شکل گرفته است در حالی که همین ائتلاف بین‌المللی با محوریت آمریکا در سوریه از گروه‌های تروریستی حمایت می‌کند، لذا آنها باید پاسخ دهند چرا ائتلاف تشکیل شده بین‌المللی، علیه سوریه هم اکنون علیه دولت حاکم دمشق اقداماتی را در راستای تضعیف آن انجام می‌دهد. پس باید گفت که آمریکا در منطقه راهبرد متناقضی دارد.
شمخانی تصریح کرد: کشورهای حاضر در ائتلاف بین المللی علیه داعش در عراق باید توضیح دهند که چه کارنامه قابل قبولی درباره مبارزه علیه گروه‌های تروریستی داشته‌اند.
نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی در خصوص طرح تجزیه عراق اظهار داشت: طرح تجزیه کشورهای اسلامی، ریشه در اندیشکده‌ها و مراکز مطالعاتی آمریکا دارد و مربوط به شرایط حال نیست.

وی افزود: احساس مردم عراق این است که مزایای در کنار هم بودنشان برتری و غلبه بر منفعت تجزیه تاکتیکی دارد، ضمن اینکه آمریکا و غرب می‌دانند که قادر به تجزیه عراق نخواهند بود.
طبل تو خالی آمریکایی‌ها
شمخانی با اشاره به مذاکرات هسته‌ای اظهار داشت: آمریکایی‌ها زمانی به شروع مذاکرات با ایران گرفتند که به این جمع بندی رسیدند که اعمال تهدید نظامی علیه ایران قابل تصور نیست. همچنین آنها متوجه شده بودند که آنها می‌توانند آغازگر جنگ علیه تهران باشند ولی به هیچ وجه پایان دهنده آن نیستند. ضمن اینکه قادر نخواهند فناوری بومی هسته‌ای ایران را از بین ببرند.
وی گفت: آمریکایی‌ها تهدید نظامی علیه تهران را کنار گذاشته‌اند، ضمن اینکه آنها متوجه شده بودند که برنامه هسته‌ای ایران متوقف نشده و حتی پیشرفت‌های زیادی نیز داشته است، لذا آنها در نهایت به دنبال مذاکره با ایران برآمدند.
دبیر شورای عالی امنیت ملی افزود: آمریکایی‌ها برای رسیدن به منافع حداکثری و راضی کردن برخی متحدان نامشروع منطقه‌ای مانند رژیم صهیونیستی هر از گاهی بر طبل تهدید دم می‌زنند که البته طبلی توخالی است.
شمخانی اظهار داشت: آمریکایی‌ها ضمن مذاکره با ایران زیر سایه شبح تهدید، تحریم‌ها علیه تهران را ادامه می‌دهند و سعی می‌کنند که متحدان ایران را تضعیف کرده و سر پنجه‌های آنها را از بین ببرند.
وی گفت: آمریکایی‌ها باید بدانند که ایران زیگزاگی و هیجان زده نیست، بلکه اصولی رفتار کرده و دارای صبر و بصیرت استراتژیک است.
دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: در اواخر دولت قبل جان کری در یکی از کشورهای منطقه اعلام کرد که ما برنامه صلح آمیز هسته‌ای ایران را به رسمیت می‌شناسیم.
وی افزود: در تصمیم گیری ایران، تهدیدات هیچ تاثیری ندارد، زیرا ما مبتنی بر توانمندی ذاتی خود هستیم و دارای مردمی متحد و نیروی مسلحی مقتدر و ضد بیگانه می‌باشیم. لذا تهدیدات هیچ تاثیری در هیچ یک از بندهای توافق هسته‌ای نخواهد داشت.
هدفشان مهار ایران است
دبیر شورای عالی امنیت ملی در ادامه در خصوص مذاکرات هسته‌ای گفت: آنها برای خودشان یک ترتیبی از قلدری و کدخدایی را ترسیم کردند، ما هم عزت، اقتدار و دفاع از توانمندی ذاتی و بومی خود را تعریف کردیم. ما در فضای چالش به دنبال تامین منافع خود هستیم و آنها به دنبال مهار ایران هستند.
شمخانی خاطرنشان کرد: مهار ایران هدف آنهاست. مهار یک اقدام تعاملی و صلح جویانه نیست. اینجا جنگ بین اراده‌هاست، هر کس اراده‌ قوی‌تر داشته باشد می‌تواند بهره مناسب‌تری ببرد و مذاکره کار دشواری است.
وی گفت: ما محتوای متن را فدای توافق نمی‌کنیم. محتوا و متن توافق را فدای تعجیل و شتاب زدگی یا زمانبندی خاص نخواهیم کرد. موضوع هسته‌ای یک موضوع کشوری و فراتر از دولت‌هاست و به همین دلیل نیازمند مفاهمه و همگرایی است و نیازمند این است که توافق در اجماع صورت گیرد و اگر نخواهد صورت گیرد نیز باید در اجماع باشد.
دبیر شورای عالی امنیت ملی ادامه داد: محتوای فنی به نحو شایسته‌ای باید محقق شود و توافق خوب توافقی است که پیامدهای پس از توافق یا عدم توافق موقعیت راهبردی و استراتژیک ایران را اعتلا ببخشد.
شمخانی در خصوص اصرار آمریکایی‌ها برای بازرسی از سایت‌های نظامی ایران گفت: آنچه را به عنوان تحریم بر کشور ما به شکل ظالمانه‌ای اعمال شد، به نحوی تقاص اتهامی بود که آنها حالا دنبال اثبات آن هستند. کل تهدیدی که انجام دادند بر مبنای اسناد واهی بود.
وی خطاب به آمریکایی‌ها گفت: شما ایران را از حق طبیعی‌اش محروم کردید آن هم به خواست اسرائیل، 12 سال است به اشکال مختلف آنچه را می‌خواستید نظارت و بازرسی کردید، حال به دنبال چه چیزی هستید؟ حال بر این اصرار دارید که باید مراکز نظامی را بازرسی کنیم.
شمخانی دوباره پرسید: حالا به دنبال اثبات چه مدعایی هستید؟ برای چه به دنبال این اقدامات هستید؟ ایران به شکل شفافی نشان داده که مراکز هسته‌ایش کجاست و ... و ایران ترسیم کرده در افق چشم انداز 1404 در موضوعات کلیدی در منطقه وضع برتری پیدا کند.
دبیر شورای عالی امنیت ملی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران در موضوع هسته‌ای هیچ هدف دیگری غیر از صلح‌آمیز را دنبال نمی‌کند. آنها باید به دنبال حل مسائل فنی باشند نه تحقیر ملی.
وی در خصوص بازرسی‌های فراتر از پروتکل الحاقی گفت: بسیاری از کشورها معتقدند که ایران نباید استثنا باشد و تیم مذاکره کننده نیز این را نپذیرفته و با حمایت‌های ملت ایران از تیم مذاکره کننده این رویا محقق نخواهد شد.
شمخانی در خصوص مقابله با این درخواست‌های غیر واقعی گفت: میز مذاکره میز دعوا و جدل است، با نگرانی‌ها نباید برخورد ساده‌انگارانه کرد.
طرف مقابل بیشتر از ایران نیازمند مذاکره است/همدیگر را متهم به خیانت نکنیم
وی با ذکر این نکته که طرف مقابل بیشتر از ایران نیازمند مذاکره است، تصریح کرد: موضوعات را به موضوعات جناحی تبدیل نکنیم و همدیگر را متهم به خیانت و واژه‌های بی بستر و زمینه نکنیم و نسبت به همدیگر سوء نیت نداشته باشیم. کسانی که دلسوز و دلواپس هستند می‌توانند کمک کنند نگرانی‌ها و دلواپسی‌هایشان رفع شود.
شمخانی با بیان اینکه رهبری فرمودند ما در مذاکرات هسته‌ای چیز پنهانی نداریم، عنوان کرد: مراحل هسته‌ای مراحل حساسی شده و اجماع ملی مهم است.
وی درباره اینکه آیا اطلاعات مربوط به مذاکرات در اختیار مردم قرار گرفته است؟ خاطرنشان کرد: می‌شود باز هم اطلاعات را در اختیار مردم قرار داد. اگر فریادی داریم بر سر دبه درآوران در بیاوریم نه به سر مذاکره کنندگان.
اولین کسی هستم که در فهرست درخواستی قرار دارم
شمخانی همچنین گفت که او اولین کسی است که در فهرستی که طرف مقابل (آژانس) خواسته با آنها مصاحبه کند.
دبیر شورای عالی امنیت ملی در خصوص افراد دیگر عنوان کرد: مشخص نیست چه سؤالی دارند، 23 نفر هستند که مذاکره کنندگان ما این درخواست را قبول نکردند.
شمخانی خاطرنشان کرد:‌ مسیر مذاکره ما یک تصمیم اصولی است و به دنبال رسیدن به توافق هستیم ولی توافق خوب، همه تلاشگران این صحنه به دنبال تحقق توافق هستند، ولی اگر توافق شد به این معنا نیست که همه مسائل اقتصادی ما فردا حل می‌شود. این افزودن مطالبات غیر واقعی است. حصول توافق از لحاظ روانی آسایشی ایجاد می‌کند، ولی اینگونه نیست که همه مشکلات اقتصادی ما حل می‌شود.
وی گفت: مشکلات اقتصادی ما تنها مرتبط با تحریم نیست.
دبیر شورای عالی امنیت ملی موثرترین راه برای بی اثر کردن تحریم‌ها و دشمنی آمریکا را تقویت دست مذاکره کننده و مقابله با درک غلط طرف مقابل برشمرد.
شمخانی گفت: باید بر مبنای اقتصاد مقاومتی، سکویی که آنها سوار شدند را خنثی کنیم.
نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی در خصوص ادامه تحریم‌ها علیه ایران بعد از توافق نیز گفت: این مطالبه آنهاست ولی اینگونه نیست که ما به این وضعیت تن داده یا بدهیم. آنها یک بار می‌گویند رئیس جمهور اختیاراتی دارد که منفک از کنگره است و تحریم‌های ما تحریم‌های مبتنی بر قطعنامه شورای امنیت است. هم وزن سازی اقدامات ما با گام‌هایی که بر می‌دارند چاره اقدام است.
به باور وی آنها به دنبال این هستند که این اهرم (تحریم) را که احساس می‌کنند برنده‌تر از جنگ نیابتی و حمله است، به منظور حفظ قدرت مهار ایران به شکلی نگه دارند.

سودجویی در لباس انرژی‌‌درمانی


هاله‌ای از ابهام که روی برخی از مسائل سایه افکنده است باعث می‌شود قضاوت‌ کردن در مورد آنها کار آسانی نباشد. در رد و یا تایید این مسائل قلم‌فرسایی‌کردن با خود و بدون اینکه اطلاع دقیقی داشته باشی، پیامدهایی دارد.به گزارش آرمان، انرژی‌درمانی یکی از این مواردی است که پیرامون آن نظرات موافق و مخالف بسیاری وجود دارد. بسته به دیدگاهی که افراد دارند درمورد آن اظهارنظرهای مختلفی انجام می‌گیرد. آنچه مشخص است اینکه این شیوه درمانی روزبه‌روز بیشتر مورد استقبال قرار می‌گیردیکی از افرادی که تجربه خوبی از انرژی‌درمانی دارد و از موافقان این فن است، لیلا 28 ساله است. او می‌گوید: «چند سال قبل میگرن شدیدی داشتم. این میگرن برای چند سال به شدت من را اذیت می‌کرد. درمان‌ها فقط به‌صورت مقطعی اثر داشتند و بعد از یک دوره درمان دوباره سردردها شروع می‌شدند. یکی از دوستانم رفتن نزد یک انرژی درمانگر را توصیه کرد. انرژی درمانگر به چاکراهای بدن من انرژی داد و به گفته خودش بدن من را از حالت دفاعی خارج کرد. بعد از آن تاریخ، میگرن من بهبود یافت. از آن جلسه انرژی‌درمانی حس خوبی به من منتقل شد. برای همین خیلی دوست داشتم دوباره نزد انرژی درمانگر بروم ولی نتوانستم دوباره او را پیدا کنم». یکی از موارد حائز اهمیت در مورد مراجعه به انرژی‌درمانگرها مراجعه دوباره و چندباره افراد به آنهاست. حس مثبت و خوبی که به قول لیلا بعد از این جلسات انرژی درمانی به افراد منتقل می‌شود و احساس رهاشدن از درد باعث می‌شود که در افراد میل دوباره برای دریافت انرژی ایجاد شود.
 
انرژی درمانگری کار هر کسی نیست
یک هیپنوتیزمور درمورد انرژی‌درمانی به «آرمان» می‌گوید: انرژی‌درمانی وجود دارد و رد کردن آن کار غلطی است. منبع انرژی‌ای که در انرژی‌درمانی از آن استفاده می‌شود منبع اصلی یا انرژی مادر است. زمانی که بتوان به منبع انرژی وصل شد درمان صورت می‌گیرد. علی محمدی ادامه می‌دهد: در کشور ما تعداد زیادی هستند که ادعای انرژی درمانی دارند ولی اکثر این افراد دروغ می‌گویند. متأسفانه این فن درمانی مورد سوءاستفاده افراد سودجو قرار گرفته است و همین باعث شده است در مورد آن دیدگاه‌های منفی شکل بگیرد. هدف بیشتر این افراد فریب مردم و سوءاستفاده مالی از آنهاست. همین استفاده نابجا و غلط باعث شده است که اصل قضیه خدشه‌دار شود و دیدگاه منفی نسبت به انرژی درمانی شکل بگیرد. او می‌افزاید: انرژی درمانگری کاری نیست که هر کسی بتواند از پس آن بربیاید و از میان عده زیادی که ادعای انرژی درمانگری دارند فقط تعداد انگشت‌شماری از آنها واقعا
انرژی درمانگر هستند.
 
سوءاستفاده از نام انرژی درمانگری
در نقطه مقابل موافقان انرژی‌درمانی افرادی هستند که بنابر تجربه یا بنابر دلایل علمی، مخالف این فن برای درمان هستند. نمونه این افراد فروزان 23ساله است. او تجربه خوشایندی از انرژی‌درمانی نداشته و معتقد است که افرادی که از این فن استفاده می‌کنند، فقط به دنبال فریب و  اخاذی هستند. او به «آرمان» می‌گوید: «چند ماه قبل از نظر روحی خیلی آشفته بودم و اصلا تمرکز نداشتم. گاهی فکر می‌کردم افسرده شده‌ام. می‌خواستم نزد روانشناس بروم که یکی از دوستانم رفتن نزد یک انرژی‌درمانگر را به من پیشنهاد کرد. انرژی‌درمانگر به من گفت که چشمانم را ببندم و یک سری دستورات را اجرا کنم. من همه کارهایی را که می‌گفت مو به مو اجرا کردم ولی اصلا در بهتر شدن حالم اثری نداشتآن فرد مدعی بود که بعد از چند روز حالم خوب می‌شود و 200هزار تومان پول هم بابت کاری که انجام داد از من گرفت. او می‌افزاید: وقتی به خانه برگشتم به‌جای بهبود روحی روزبه‌روز حالم بدتر شد. احساس بدی داشتم و مدام گریه می‌کردم». تجربه فروزان از انرژی درمانگرها فقط مختص به او نیست. این تجربه بسیاری از افراد دیگر است. سوءاستفاده فالگیرها و دیگر سودجویان از این فن باعث شده است که دیدگاهی منفی درباره انرژی درمانگری شکل بگیرد. در حقیقت انرژی درمانگرهای دروغین که فقط اسم انرژی درمانگر روی خود گذاشته‌اند به وفور یافت می‌شوند. آنها حتی کلاس آموزشی هم برگزار می‌کنند. با رنگ و لعاب‌هایی هم که به کار خود می‌دهند و ادعاهای جورواجوری که دارند، افراد زیادی را دوروبر خود جمع می‌کنند.
 
تماس‌های رایگانی که گران تمام می‌شوند
وارد یکی از سایت‌های شناخته‌شده در زمینه انرژی‌درمانی می‌شویم. در این سایت اولین چیزی که به چشم می‌خورد، تبلیغات برای انواع محصولات مؤسسه است. کتاب‌ها و محصولات مؤسسه در زمینه‌های انرژی‌درمانی، هیپنوتیزم، چشم سوم، تجسم خلاق، فنگ‌شویی و... هستند. در این سایت اطلاعات فراوانی از انواع فنون ناشناخته ذکر شده است و حتی امکان سوال و مشاوره با رئیس مؤسسه وجود دارد. اما ورود به این سایت چندان هم رایگان تمام نمی‌شود. تبلیغات برای محصولات از کتاب‌ها و سی‌دی‌های آموزشی گرفته تا شرکت در همایش‌ها و کلاس‌ها گوشه و کنار سایت را پر کرده است. در این سایت ذکر شده است که فعالیت آنها فقط در زمینه آموزشی  است و انرژی‌درمانی و هیپنوتیزم انجام نمی‌دهند. یک شماره هم برای کسب اطلاعات بیشتر وجود دارد. با شماره تماس می‌گیریم.
زن جوانی گوشی را برمی‌دارد و می‌گوید: ظرفیت کلاس‌های انرژی‌درمانی پر است و ابتدا باید در کلاس‌های تجسم خلاق شرکت کنید. کلاس‌های تجسم خلاق 10 جلسه و هزینه آن 230 هزار تومان است. بعد از گذراندن کلاس‌های تجسم خلاق وارد کلاس‌های انرژی‌درمانی می‌شوید که به‌صورت چهار ترم است و هر ترم 140 هزار تومان می‌شود. اگر به هزینه کلاس‌ها هزینه خرید کتاب‌ها و سی‌دی‌های آموزشی و سایر محصولات رنگارنگ مؤسسه را اضافه کنیم، ماجرا صورت دیگر پیدا می‌کند به‌ویژه که در سایت در مورد برگزاری همایش‌های رایگان اطلاع‌رسانی شده است. این همایش‌های رایگان معمولا بهترین مکان برای تبلیغات سایر خدمات مؤسسه هستند و اولین تماس افراد با مؤسسه در این همایش‌های رایگان، معمولا با خرید محصولات و شرکت در کلاس‌های تجسم خلاق و انرژی درمانی ادامه می‌یابد.
 
انرژی‌درمانی مبنای علمی ندارد
یک روانشناس در رابطه با انرژی‌درمانی به «آرمان» می‌گوید: انرژی‌درمانی به شکلی که در کشور ما مدعی هستند، مبنای علمی ندارد. هر مداخله روانی باید بر اساس تحقیقات و شواهد تجربی باشد.
فرید براتی‌سده می‌افزاید: پدیده‌هایی مانند انرژی‌درمانی پدیده‌هایی هستند که در فراروانشناسی به آنها می‌پردازیم و همیشه بحث‌برانگیز بوده‌اند. در کشور ما به‌دلیل اینکه این افراد اجازه نمی‌دهند که کار آنها مورد مطالعه علمی قرار گیرد، علمی نبودن و بی‌پایه بودن کار آنها بیشتر می‌شود به‌ویژه اینکه این مباحث همیشه یک وجه مبهم و رازآلود دارند. او ادامه می‌دهد: افرادی که می‌گویند با انرژی‌درمانی دردهای جسمی آنها درمان شده است، بیشتر بحث تلقین است. دلیل بسیاری از بیماری‌های جسمی یک مبنای روحی است که هیستری نامیده می‌شود و با تلقین کردن قابل رفع است. انرژی درمانگر‌ها از تلقین برای درمان هیستری‌ها استفاده می‌کنند.

گزیده خبرهای 10 خرداد -94 قسمت -4

گزیده خبرهای 10 خرداد -94 قسمت -4
 
سرپرست مجتمع قضایی 22 بهمن کرمان از رسیدگی پرونده اختلاس بنیاد مسکن این استان و کارخانه کک سازی پالایش قطران زرند خبر داد و گفت: متهمان اصلی این دو پرونده بازداشت شده اندبه گزارش روابط عمومی دادگستری استان کرمان، منصور سالاری در تشریح جزییات پرونده اختلاس بنیاد مسکن کرمان افزود: مدیران مالی اسبق بنیاد مسکن استان کرمان با همکاری یکی از مدیران ارشد این مجموعه در تهران مبادرت به اختلاس مبلغ پنج میلیارد و 400 میلیون ریال کرده بودندوی با بیان این که این اختلاس ها در فاصله سال های 88 تا 91 صورت گرفته است، گفت: این متهمان با همکاری یکدیگر مبادرت به برداشت غیرقانونی وجه از حساب های بنیاد مسکن از محل اعتبارات عمرانی بانک جهانی و اعتبارات ملی و استانی کرده اندوی بیان کرد: این افراد با صدور چک های غیر قانونی اقدام به برداشت وجه می کردند که با شناسایی وزارت اطلاعات و همکاری سازمان بازرسی استان کرمان بازداشت شدنداین مقام قضایی گفت: پس از رسیدگی و انجام مراحل دادرسی متهمان به حبس، انفصال دایم از خدمات دولتی و رد وجوه مورد اختلاس به دولت محکوم شدندوی همچنین به بررسی قاطع پرونده اختلاس کارخانه کک سازی پالایش قطران شهرستان زرند اشاره کرد و گفت: این کارخانه یکی از کارخانه های زیر مجموعه شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران است که در پی گزارشات واصله، سازمان بازرسی از سال 93 به این موضوع ورود کرده و به تحقیقات ادامه داده است.  سالاری افزود: پس از گزارشات واصله و بررسی کارشناسی و تخصصی توسط سازمان بازرسی کل استان مشخص شد هفت نفر از متهمان با همکاری یکدیگر کک مرغوب را با کک نامرغوب ترکیب و به عنوان کک مرغوب در بازار توزیع می کردندوی بیان کرد: با احراز شدن اتهامات و جرایم و تشکیل پرونده هفت نفر از متهمان اصلی شناسایی و دستگیر شدند و پس از انجام تحقیقات و صدور کیفرخواست پرونده به دادگاه ارسال شده استرییس شعبه 102 دادگاه عمومی جزایی کرمان گفت: پس از تکمیل مستندات و در تاریخ تعیینی به اتهام متهمان رسیدگی خواهد شدوی همچنین به کاهش زمان رسیدگی در محاکم جزایی کرمان اشاره کرد و گفت: با توجه به تاکیدات ریاست قوه قضاییه و دستور ریاست کل دادگستری استان کرمان مبنی بر تسریع در رسیدگی و کاهش زمان دادرسی این موضوع به صورت جدی در دستور کار محاکم جزایی کرمان قرار گرفته استسالاری افزود: با تمهیدات اندیشیده شده زمان رسیدگی به پرونده های موجود در محاکم قضایی مرکز استان از 6 ماه به میانگین 40 روزه کاهش یافته استوی تاکید کرد: تمامی رسیدگی ها با رعایت دقیق آیین دادرسی و موازین قانونی صورت می گیردوی با اشاره به این که شعبه ویژه ای برای جرایم سازمان یافته تشکیل شده است، گفت: جرایم سازمان یافته، جرایمی هستند که بیش از سه نفر در آن مشارکت داشته باشند و امنیت جامعه و اجتماع را مخدوش کنند.
مردي كه پس از قتل همسرش در تهران، جسد را در جاده چالوس رها كرده بود، ماجرا را شرح دادبه گزارش جوان، 23 اسفندماه سال گذشته، مرد ميانسالي به اداره پليس رفت و از گم‌شدن ناگهاني همسرش خبر دادشاكي در توضيح ماجرا گفت: چند سال قبل با همسرم شهين ازدواج كردم و حاصل زندگي ما يك پسر هشت ساله است. مدتي است با هم اختلاف داريم به همين دليل جدا از هم زندگي مي‌كنيم. چند روز در هفته من و چند روز هم همسرم از پسرمان نگهداري مي‌‌‌كنيم. امروز صبح پسرم را به خانه همسرم بردم اما هر چقدر در زدم كسي در خانه را باز نكرد و تلفنش هم خاموش بود. بعد با خانه اقوام و دوستانش تماس گرفتم اما كسي از او خبر نداشت تا اينكه تصميم گرفتم از پليس درخواست كمك كنم.
  
ادامه تحقيقات به دستور بازپرس مدير روستا پس از طرح شكايت، پرونده به دستور قاضي مديرروستا، بازپرس ويژه قتل پايتخت، در اختيار تيمي از كارآگاهان مبارزه با آدم‌ربايي پليس آگاهي قرار گرفت.  مأموران در نخستين تحقيقات دريافتند كه زن گمشده با شوهرش پرويز اختلاف زيادي داشته است، به طوري كه مدتي است از شوهرش جدا زندگي مي‌كند و به دادگاه درخواست طلاق داده استمأموران پليس در گام بعدي تلفن همراه زن گمشده را كه در اختيار دختر جواني بود شناسايي كردند، اما بررسي‌ها نشان داد دختر جوان تلفن همراه شهين را در پاركي اطراف خانه وي پيدا كرده است.
  
اولين سرنخ و اقرار به قتل در حالي كه بررسي‌هاي كارآگاهان ادامه داشت تحقيقات نشان داد كه شاكي يك روز قبل از اعلام مفقودي حوالي خانه همسرش ديده شده است، بنابراين پرويز به عنوان مظنون مورد تحقيق قرار گرفت. پرويز در اولين بازجويي‌ها مدعي شد از سرنوشت همسرش خبر ندارد اما وقتي تحت بازجويي تخصصي قرار گرفت به قتل همسرش اعتراف كرد.
  
بدگماني پرويز گفت: من و همسرم زندگي خوبي داشتيم و بعد از اينكه پسرم به دنيا آمد زندگي ما شيرين‌تر شد تا اينكه مدتي قبل به همسرم بدگمان شدم.   بدگماني مثل خوره به جانم افتاده بود، به طوري كه هميشه با همسرم مشاجره داشتم. زندگي ما هر روز رو به سردي مي‌رفت تا جايي كه او خانه‌اي نزديك خانه پدري‌اش حوالي باغ فيض اجاره كرد و از من جدا شد. بعد از اين جريان، پسرم چند روز پيش من بود و چند روز هم پيش او و قرار بود مدتي بعد درباره زندگي‌مان تصميم‌گيري كنيم. روز حادثه به خانه همسرم رفتم تا درباره آينده پسرمان حرف بزنيم. پس از كمي حرف زدن دوباره با هم مشاجره كرديم. از رفتار همسرم خيلي عصباني شدم كه ناگهان از پشت سر گلويش را گرفتم تا اينكه خفه شد. سپس جسدش را داخل پتويي پيچيدم و به صندوق خودرو پرايدم منتقل كردم. خيلي ترسيده بودم تا اينكه تصميم گرفتم جسد را به خارج از شهر منتقل كنم. به همين دليل با خودرو به طرف جاده هراز راه افتادم و به شمال رفتم. چند ساعتي با جسد همسرم در آنجا دور زدم تا اينكه از جاده چالوس به طرف تهران به راه افتادم. وقتي به منطقه سياه بيشه رسيدم جسد را در همان منطقه رها كردم و به تهران برگشتم. پس از آن به اداره پليس رفتم و اعلام مفقودي كردم اما گرفتار هوشياري پليس شدمبا اعتراف متهم، تيمي از كارآگاهان به دستور قاضي مدير روستا براي كشف جسد زن ميانسال روانه محل حادثه شدند. تحقيقات از متهم ادامه دارد.
یکی از فرماندهان ارشد نظامی چین از اقدامات احیای زمین این کشور در دریای جنوبی چین، دفاع کرده است.آدمیرال سونگ جیانگو، معاون رئیس ستاد ارتش چین، در سخنانی در یک نشست امنیتی در سنگاپور گفته است که احیای زمین از سوی چین در این دریا با هدف ارتقاء توانایی این کشور در راستای تعهدات بین‌المللی و کمک به منطقه است.او گفته است که این توانایی‌ها شامل امداد و نجات، مسایل زیست محیطی و آزادی حمل و نقل دریایی است.اظهارات این مقام ارشد نظامی چین پس از انتقاد آمریکا از مقامات پکن صورت گرفته است.آمریکا خواهان توقف فوری فعالیت‌های مربوط به احیای زمین توسط چین در جزایر مورد مناقشه دریای جنوبی چین است.اشتون کارتر، وزیر دفاع آمریکا روز جمعه (۳۰ مه/۹ خرداد) در این نشست امنیتی گفت رفتار چین بر خلاف استانداردهای بین‌المللی است.وزیر دفاع آمریکا تاکید کرده است که کشورش خواهان راه حلی مسالمت‌آمیز برای پایان دادن به این مناقشه چین و همسایگانش است.دریای جنوبی چین حدود ۲۵۰ جزیره دارد که مساحتشان مجموعا به ۱۵ کیلومتر مربع می‌رسد. این جزایر عموما خالی از سکنه هستند و گاه بیشترشان زیر آب است.به جز چین، ویتنام، فیلیپین، مالزی و برونئی نیز بر کل و یا بخش‌هایی از این جزایر ادعای مالکیت دارند.ایالات متحده آمریکا پیش از این هم نگرانی خود را از "سرعت و وسعت احیای زمین‌" توسط چین در جزایر مورد مناقشه ابراز کرده بود.چین مدعی مالکیت بر بخش بزرگی از دریای جنوبی چین است و می‌گوید تنها در محدوده قلمرو ارضی خود فعالیت می‌کند.وزارت دفاع آمریکا، اخیرا برای اولین بار تصاویری از جزیره مصنوعی را که چین در حال ساخت در آب‌های دریای جنوبی چین است، منتشر کرد. تصاویر ویدیویی و صوتی که حاوی هشدار ناو دریایی چین به یک هواپیمای شناسایی آمریکا بود، در شبکه تلویزیونی سی‌ان‌ان پخش شد.منبعبی بی سی
تبهکاري سياه چهره که به غلام ملخ معروف پس از چندين مورد زورگيري از نوجوانان نارمک با تهديد چاقو،‌توسط پليس شناسايي و دستگير شدبه گزارش مردم سالاری، در پي اعلام شکايت تعدادي از افراد که اکثرا نوجوان هستند مبني بر تهديد و زورگيري توسط شرور سابقه داري به نام غلام معروف به غلام ملخ،‌ دستگيري اين فرد در دستور کار ماموران کلانتري نارمک قرار گرفتبه دنبال اين موضوع گشت‌هاي هدفمند پليس در سطح مناطق احتمالي حضور متهم فعال شد و سرانجام ماموران موفق شدند،‌متهم را ديشب شناسايي و دستگير کنند. پس از انتقال متهم به کلانتري دو نوجوان به همراه والدين خود به کلانتري دعوت شدند و غلام ملخ را شناسايي کردند، در تحقيقات بعدي کارآگاهان مشخص شد که قربانيان اين فرد شرور بيش از 2 نفر مي‌باشد و مابقي نوجوانان از ترس تهديد‌هاي اين تبهکار سابقه دار شکايت نکرده‌‌اندسرهنگ محمد جليني رئيس کلانتري 127نارمک درباره اين خبر، گفت در اين خصوص پرونده‌اي تشکيل و به دادسراي ناحيه 4شهر تهران ارسال گرديد.
فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: پیشنهادی از سوی مسئولان دانشگاه آزاد برای تصدی معاونت فرهنگی دانشجویی این دانشگاه به من نشده است.احمد پورنجاتی فعال سیاسی اصلاح‌طلب در گفت‌وگو با تسنیم، در واکنش به برخی خبرها مبنی بر قبول مسئولیتش در دانشگاه آزاد و تصدی معاونت فرهنگی دانشجویی این دانشگاه، گفت: صحبتی درباره پذیرش مسئولیت در دانشگاه آزاد با من نشده است.وی تصریح کرد: اصولا بنده در موضع قبول مسئولیت در هیچ جایی نبوده و نیستم،‌ البته این موضوع هم مطرح نبوده است.با توجه به تغییر ساختار معاونت‌ها در دانشگاه آزاد و ادغام معاونت دانشجویی این دانشگاه با معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد، برخی اخبار حاکی از این است که تغییراتی در سطح معاونان رخ خواهد داد و چند گزینه، از جمله احمد پورنجاتی جایگرین طه هاشمی در معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد خواهد شد.
مدیر امور بین‌الملل شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه همکاری نفتی ایران و روسیه تهاتر نیست، چگونگی اجرایی شدن این تفاهم را تشریح کردسید محسن قمصری در گفت و گو با ایسنا درباره اخرین وضعیت مذاکرات نفتی با روسیه که روسها آن را تهاتر نفت در برابر کالا اعلام می کنند، اظهار کرد: آنچه قرار است انجام شود تهاتر نیست و فعلا در مرحله بحث و گفت و گو استوی با اشاره به اینکه این مذاکرات هنوز به مرحله عملیاتی نرسیده است، اضافه کرد: توافقات در زمینه همکاری با روس ها انجام شده استمدیر امور بین الملل شرکت ملی نفت در توضیح جزییات توافق نفتی دوکشور خاطرنشان کرد: بنا شده روس‌ها نفت ما را بخرند و صادر کنند و از محل وجوه آن ما بتوانیم کالاهای مورد نیاز را از سراسر دنیا خریداری کنیممقامات روسی پیشتر در شرایطی از شروع تهاتر نفت و کالا با ایران خبر می‌دادند که وزیر نفت کشورمان با قاطعیت امضای قرارداد با روس‌ها در این زمینه را تکذیب می‌کردوزیر نفت کشورمان در نشست فروردین‌ماه خود با خبرنگاران درباره تهاتر نفت ایران با کالای روسیه که طی یک سال گذشته همواره تکذیب شده است و اینکه روس‌ها اخیراً اعلام کرده‌اند تهاتر نفت ایران با کالا آغاز شده است، اظهار کرد: الان هم می‌گویم که چیزی برای تهاتر امضا نکرده‌ایمزنگنه درباره ادعای روس‌ها مبنی بر اینکه تهاتر آغاز شده است، گفت: به حرف من دقت کنید؛ همیشه گفته‌ام توافقی درباره تهاتر امضا نکرده‌ایم، یک چیزی امضا کرده‌ایم، اما عنوانش تهاتر نبوده و حرفم هم درست استاین در حالی است که پیشتر معاون وزیر امور خارجه روسیه از شروع اجرای قرار‌داد تهاتر نفت و کالا با ایران خبر داده بودسرگئی ریابکف، معاون وزیر امور خارجه روسیه گفت: این کشور تهاتر گندم، تجهیزات و مصالح ساختمانی با نفت خام ایران را آغاز کرده استزنگنه در واکنش به اصرار خبرنگاران برای شفاف‌سازی بیشتر تاکید کرد: هیچ چیزی برای تهاتر نفت و کالا امضا نکرده‌ام و قرار نیست که بگویم چه چیزی امضا کرده‌ایمروسیه در مذاکرات هسته‌ای که به تفاهم در لوزان سوییس منجر شد، یکی از متحدان ایران بود. روسیه امیدوار است در صورتی که تفاهم هسته‌ای تا پایان ماه ژوئن به یک توافق نهایی منتهی شود از مزیت لغو تحریم‌ها علیه ایران بهره‌مند شودایران سومین خریدار بزرگ گندم از روسیه است و مسکو و تهران از اوایل 2014 در حال مذاکره روی این قرار‌داد هستندمنابع آگاه یک سال قبل به رویترز گفتند: قرار‌دادی به ارزش 20 میلیارد دلار بین ایران و روسیه در حال مذاکره است که شامل خرید روزانه 500 هزار بشکه نفت از ایران در ازای کالاها و تجهیزات روسی می‌شود.