لیلاز:در جنگل خاورمیانه بدون سپاه نمی‌توان زندگی کرد

لیلاز در گفت‌وگو با ایلنا:

11 دی – 95

سعید لیلاز که سابقه زندانی بودن قبل ازا نقلاب وپس ازا نقلاب دارد .چون از مدعیان اصلاح طلب حمایت می کرد .وی که به عنوان کارشناس ا قتصادی قلمزنی می کند .برای اینکه حاشیه امنیتی داشته باشد مجبور شده به خامنه ای آویزان شود واز پاسداران جنگ افروز وتروریست دفاع کند. در حالی که نقش کلیدی در جنگ افروزی وناامنی وبی ثباتی منطقه داشته است.


سعید لیلاز گفت: ما با ذات سپاه مخالف نیستیم ما با دخالت‌های سپاه در امور سیاسی داخلی مخالفیم وگرنه در جنگل خاورمیانه بدون سپاه نمی‌توان زندگی کرد.
سعید لیلاز در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا در رابطه با نامه سی نفر خارج نشین به ترامپ برای تمدید تحریم‌ها علیه کشورمان اظهار داشت: عمل گروه  سی نفره برای نوشتن نامه به ترامپ کاری قبیح بود و در آن دو اتفاق بد رخ داد؛ اتفاق اول نامه‌ای بوده که بدون داشتن صلاحیت به رییس جمهور منتخب آمریکا نوشته شد زیرا این افراد تنها به عنوان ایرانیان خارج از کشور این کار را انجام داده‌اند اما ما به عنوان ایرانیان داخل کشور این عمل را خارج از عرف دولت و خارج از روال نظام جمهوری اسلامی می دانیم.
وی ادامه داد: بنده اعتقاد ندارم که هر ایرانی می‌تواند به نامه نگاری با سران کشورهای خارجی بپردازد بنده این کار را قبیح می‌دانم زیرا این کار در چارچوب مقتضیات و منویات نظام جمهوری اسلامی نیست و این موضوع از اختیارات نظام است.
این اقتصاددان تصریح کرد: معتقد نیستم که دولت اجازه دارد، سیاست خارجی را جدا از مصلحت رهبری  جلو ببرد، به همین دلیل اصلا برای مذاکره‌کنندگان هسته‌ای ایران خارج از اجازه‌ای که‌اقای خامنه‌ای به آنها داده صلاحیتی قایل نیستم.
وی با بیان اینکه خارجی‌ها نیز در مقابل ما این گونه هستند، گفت: اگر آنها بدانند که آقای ظریف از سوی رهبر نیامده و اجازه‌ای برای مذاکره ندارد اصلا با وی مذاکره‌ای نمی‌کنند.چنانچه شاهد بودیم در مورد احمدی نژاد هر چه تیم او تلاش می‌کردند آنها جوابی نمی‌دادند زیرا می‌دانستند که او کاره‌ای نیست.
لیلاز با بیان اینکه هرگونه نامه‌نگاری به سران کشورها بر اساس قانون اساسی ایران جزو اختیارات رهبری است، افزود: قبح دوم نوشتن این نامه درخواست و محتوای آن است که در آن خواستار تحریم جمهوری اسلامی ایران شده‌اند.
وی افزود: ما در مورد تمدنی زنده صحبت می‌کنیم که نیروهای مسلح آن و نهادهای انقلابی در هم تنیده هستندکه اگر در هم تنیده هم نبودند نمی‌خواستیم تحریم بشوند، ما با ذات سپاه مخالف نیستیم ما با دخالت‌های سپاه در امور سیاسی داخلی مخالفیم وگرنه در جنگل خاورمیانه بدون سپاه نمی‌توان زندگی کرد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر نیز معتقدم اگر این سپاهی که در سیاست‌های داخلی دخالت دارد بخواهد بی‌طرف شود به شرط آنکه ضعیف شود بنده با آن مخالفت خواهم کرد.
وی با اشاره به اولویت بین امنیت و آزادی گفت: بنده می‌گویم امنیت بر آزادی اولویت دارد، زیرا زمانی که امنیت نباشد بحث در مورد آزادی بلاموضوع می‌شود، صاحبان آزادی افرادی هستند که زور بیشتری دارند به دلیل آنکه امنیت نیست.
برگشت به نظام تحریم درخواست روزمره جناح رادیکال در ایران است
لیلاز با بیان اینکه این نامه خیلی توهین آمیز و رذیلانه است افزود: اگر به عمل نگاه کنیم و نه به فاعل درخواست،  برگشت به نظام تحریم درخواست روزمره جناح رادیکال در ایران است.
وی گفت: بنابراین اگر قرار است این فعل محکوم شود این فعل در هر جای جهان که اتفاق بیفتد محکوم است ، در آن نامه گفتم اگر قرار است موضعی بگیرم، راجع به این موضع می‌گیرم که قبل از آنها کاسبان تحریم درصددبودند تا تحریم ها ادامه یابد و هنوز هم هستند. البته این مساله که اقدام اینها با چه نیتی است اصلا اهمیتی ندارد.
این اقتصاددان گفت: چرا آقای کریمی قدوسی اجازه دارد که محرمانه‌ترین بحث‌هایی که شنیده را بیرون افشا کند و همه برایش دست بزنند؟به اعتقاد بنده این موضوع بدتر از کاری که باطبی انجام داده نباشد بهتر نیست زیرا او که به سند محرمانه‌ای دسترسی نداشته است.
وی افزود: اتفاقی که در ایران می‌افتد ربطی به اینکه افراد چه کارهایی می‌کنند ندارد و ربط به این دارد که چه کسی کجا ایستاده است، چرا یکی باید بتواند سند محرمانه را لو دهد،با تحریم‌ها موافقت کند و حتی درخواست حمله به ایران را داشته باشد.