"دارایی‌های ما در چین بدتر از بلوکه است"

نگاه کنید  حاکمان ایران نابود وملت فقیر کن زیر چتر سیاست 37 ساله چوب حراج زدن برمنابع و ذخایر کشور وباج دادن های کلان به چینی وروس ها در رابطه با برنامه ی هسته ای مرتکب چه اعمال وطن فروشانه وایران برباده ای  شده اند. زیرا پس ازتوافق هسته ای طهماسب مظاهری که وزیر اسبق امور اقتصادی و دارایی و رئیس کل اسبق بانک مرکزی بود  باگفتگو باخبرگزاری سپاه قدس تنسیم فاش ساخته است دارایی های بلوکه شده بانک مرکزی که وی بین  ۲۰ تا ۲۵ میلیارد دلار برآورد کرده است این  دارایی های در چین به عنوان دارایی های بلوکه شده منظور نمی شود بلکه چیزی بدتر از آن است.  برای اینکه بر اساس قرارداد دولت قبل با چینی ها بخشی از دارایی های ما در اختیار دولت چین است. غربی ها بلوکه می کنند و اعلام می کنند که بلوک کردیم. وقتی هم که توافق کردند آزاد می کنند. چینی های بی انصاف پول را می گیرند و پس نمی دهند. اسمش را هم امانت داری می گذارند. بعد از توافق هم پس نمی دهند.حداکثر اینکه یک مقدار جنس بنجل به قیمت بسیار گران می دهند آنهم با شرط و شروط از جمله شرط حق حساب و کمیسیون به دلال های خودشان. ازر هبر مترسکی خامنه ای گرفته تا ساِر رؤسای جمهورو نهادهای رژیم وارونه ی ولایت فقیه مگرکسی دراین رابطه می گوید که مسئول وپاسخگوی می باشد؟
رئیس کل اسبق بانک مرکزی دارایی های بلوکه شده بانک مرکزی را ۲۰ تا ۲۵ میلیارد دلار برآورد کرد و گفت: دارایی های ما در چین به عنوان دارایی های بلوکه شده منظور نمی شود بلکه چیزی بدتر از آن است.
طهماسب مظاهری در گفت‌وگو با تسنیم گفت: آمار دارایی های بلوکه شده را بانک مرکزی دارد. هر کس غیر از بانک مرکزی هر عددی بدهد، تخمین شخصی وی است و مبنایی غیر از حدس و گمان وی ندارد.
وی گفت: من هم اگر هر عددی بگویم همینطور است. حدس و گمان بنده چیزی بین ٢٠ تا ٢٥ میلیارد دلار است.
وزیر اسبق امور اقتصادی و دارایی گفت: البته دارایی های ما در چین به عنوان دارایی های بلوکه شده منظور نمی شود و بر اساس قرارداد دولت قبل با چینی ها بخشی از دارایی های ما در اختیار دولت چین است.
وی تأکید کرد: این دارایی ها بلوکه نیست و در طبقه بندی بلوکه ها قرار نمی گیرد. اما بدتر از بلوکه است.
مظاهری گفت: غربی ها بلوکه می کنند و اعلام می کنند که بلوک کردیم. وقتی هم که توافق کردند آزاد می کنند. چینی های بی انصاف پول را می گیرند و پس نمی دهند. اسمش را هم امانت داری می گذارند. بعد از توافق هم پس نمی دهند.
وی افزود: حداکثر اینکه یک مقدار جنس بنجل به قیمت بسیار گران می دهند آنهم با شرط و شروط از جمله شرط حق حساب و کمیسیون به دلال های خودشان.