سربازجوشریعت نداری در دانشگاه صدا
و سيما: برجام به عنوان يك فاجعه عبرت انگيز/بايد در مدارس و دانشگاه ها تدريس شود
16 آذر-95
چرا
سربازجو شریعت نداری پیشنهاد نداده است
تاچگونگی پیدایش ظهور رژیم وارونه
ولایت فقیه همراه با قدرت گیری خمینی شیاد و آخوندهای مرتجع وپاسداران سرکوبگرو
جنگ افروز کهدین فروشی و فریبکاری و دروغ بوده است درکتب درسی مدارس وحتی دانشگاه ها تدریس شود که
چگونه اینات نه دشمن مردم ایران و منافع ملی
کشور بوده اند که عملکرد جنگ افروزانه و تروریستی شان
تبدیل به تهدید اصلی ناامنی و بی ثباتی منطقه وپیدایش داعش وتهدید صلخ وامنیت غرب
وحتی جهان شده است ؟
سرويس سياسي - حسين شريعتمداري مديرمسئول روزنامه کيهان که به
مناسبت روز دانشجو در جمع دانشجويان دانشگاه صدا و سيما حضور يافته بود ضمن تبريک
روز دانشجو گفت؛ اين روز از سه دانشجويي نام گرفته که در مقابله با سلطه گري
آمريکا جان باخته اند بنابراين روز دانشجو بدون اعلام انزجار از آمريکا و مقابله
با سلطه جويي آن تحريف تاريخ و پايمال کردن خون هاي پاکي است که در اين راه به
ناحق بر زمين ريخته شده است.
به گزارش خبرنگار ما، مديرمسئول کيهان با نقل خاطره اي از دوران دانشجويي خود به توصيه آيت الله شهيد سعيدي و آيت الله طالقاني اشاره کرده و گفت؛ آن روزها آيت الله شهيد سعيدي از اينجانب و آقاي مرتضي الويري خواسته بود که به ديدارش برويم و فرمودند؛ اين شعارهاي دانشجويان در تظاهرات دانشگاهي نظير «من اگر بنشينم، تو اگر بنشيني، چه کسي برخيزد؟ و من اگر برخيزم تو اگر برخيزي، همه برمي خيزند» برخاسته از شور و دغدغه انقلابي آنان است ولي سوال اين است که برخيزيم که چه بکنيم؟ بايد معلوم باشد براي چه برمي خيزيم؟ و فرمودند، جنبش دانشجويي بايد هدف مقدس و نجات بخشي را دنبال کند و گفتند راه نجات از شرّ آمريکا و رژيم شاه پيوستن به حضرت آيت الله خميني است و فرمودند؛ پيشنهاد من و آيت الله طالقاني اين است که در تظاهرات دانشجويي نام حضرت ايشان را مطرح کنيد تا خيزش دانشجويي شناسنامه و سمت و سوي مشخص داشته باشد. شريعتمداري با اشاره به جزئيات بيشتري از آن ماجرا، گفت؛ دو هفته بعد در دانشگاه تهران تظاهرات دانشجويي باشکوهي برپا گرديد و شعار «درود بر خميني بت شکن» طنين انداز شد.
مديرمسئول کيهان در ادامه گفت؛ ما و آمريکا دو هويت متضاد داريم که با يکديگر قابل جمع نيست، جمهوري اسلامي ايران بر اسلام ناب که ظلم ستيز است تکيه دارد و آمريکا بر خوي استکباري خود پاي مي فشارد. بنابراين تقابل اين دو بلوک فقط هنگامي پايان مي پذيرد که يکي از طرفين، دست از هويت خود بردارد. يا ايران اسلامي دست از اسلام ناب بکشد و مانند گذشته به برده آمريکا تبديل شود و يا آمريکا به قول حضرت امام از خر شيطان پياده شود و خوي استکباري خود را کنار بگذارد. شريعتمداري گفت کساني که نسخه سازش با آمريکا را مي پيچند بايد توضيح بدهند که آيا آمريکا از ماهيت استکباري خود دست برداشته است؟ و اگر اينگونه نيست بايد به اين سوال پاسخ بدهند که چرا مردم وطن خود را به بردگي براي آمريکا دعوت مي کنند و براي اين دعوت به سازش که اگر آگاهانه باشد، به يقين خيانت است چه توجيهي دارند؟
مدير مسئول کيهان افزود؛ بي آن که اغراق و گزافه اي در ميان باشد و فقط مراجعه اي گذرا به عملکرد دولت هاي آمريکا، از انبوهي جنايت عليه ملت هاي مظلوم و قتل و غارت حکايت مي کند. وي به عنوان نمونه به دو فاجعه بمباران اتمي هيروشيما و ناکازاکي و موشک پراني به هواپيماي مسافربري ايرباس ايران اشاره کرد و گفت؛ بمباران اتمي شهرهاي ژاپن برخلاف ادعاي آمريکايي ها براي پايان دادن به جنگ جهاني دوم نبود، زيرا بمباران اتمي در سوم و نهم اوت 1945 صورت پذيرفت و حال آن که دو ماه قبل از آن فاجعه يعني ژوئن همان سال، هيتلر در برلين خودکشي کرده بود و موسوليني به دست پارتيزان هاي آزادي خواه کشته شده بود و ژاپن نيز در حال مذاکره براي صلح بود. وي در ادامه به اسنادي از اعترافات فرماندهان وقت ارتش آمريکا از جمله ژنرال «هنري آرنولد» فرمانده ارتش و ژنرال «ويليام سي هي» رئيس وقت ستاد مشترک نيروهاي مسلح آمريکا اشاره کرد که در خاطرات خود اعتراف مي کنند، جنگ پايان يافته بود و ما قصد داشتيم از فرصت بدست آمده براي آزمايش ضريب تخريب بمب هاي اتمي روي انسان ها استفاده کنيم.
مديرمسئول کيهان درباره ساقط کردن هواپيماي ايرباس ايران بر فراز خليج فارس و قتل عام 290 سرنشين آن نيز اسنادي ارائه کرد که در آن، پنتاگون و نيروي دريايي آمريکا اعتراف مي کنند که مي دانستند هواپيماي مسافربري است و در کريدور تجاري پرواز مي کند و گفت؛ اما با وجود اين اسناد و اعتراف هاي صريح، دولت آمريکا به «ويليام راجرز» فرمانده ناو وينسنس مدال شجاعت داد. شريعتمداري گفت؛ آمريکا با اعطاي نشان شجاعت به فرمانده ناو وينسنس و نيز خودداري از عذرخواهي خشک و خالي از مردم ژاپن به خاطر بمباران هيروشيما، مي خواهد به دنيا اعلام کند که به هيچ يک از اصول انساني پايبند نيست، اما چرا؟! براي آن که ملت ها از او وحشت داشته باشند و به آنچه مي خواهد تن بدهند.
مدير مسئول کيهان افزود؛ حالامي توان فهميد که چرا آمريکا با وجود آن که مي داند تمديد ده ساله تحريم هاي «ايسا» نقض صريح برجام است، در انجام آن کمترين ترديدي به خود راه نمي دهد؟ پاسخ آن است که از برخي اقدامات و مواضع دولت محترم کشورمان پيام وادادگي دريافت کرده است، بنابراين چرا دهن کجي نکند؟ و در پي کسب امتياز بيشتر نباشد؟ شريعتمداري گفت؛ وقتي گزاره «خزانه خالي است» را بدرقه راه تيم مذاکره کننده مي کنيم و يا مي گوئيم آمريکا مي تواند با پرتاب يک بمب همه تاسيسات ايران را از کار بيندازد و يا در مصاحبه با خبرنگار بنياد صهيونيستي وودروويلسون؛ مي گوئيم اگر توافق هسته اي صورت نپذيرد، تندروها در ايران بر سر کار مي آيند! و اظهاراتي از اين قبيل مطرح مي کنيم، بايد به راديو فرانسه حق بدهيم، که بگويد «ارزيابي غرب از وضعيت کنوني دولت ايران، تعامل با فروشنده بدهکار و مشتاقي است که خود را ناگزير از فروش حقوق ملي مي بيند» و نتيجه بگيرد که «در اين حالت هرچه خريدار يعني غرب صبر بيشتري داشته باشد طرف مقابل يعني ايران قيمت فروش را پائين تر خواهد آورد»!
مديرمسئول کيهان گفت؛ متاسفانه در حالي که آمريکا در مذاکرات هسته اي امتيازات بيشتري طلب مي کرد و نقد مي گرفت، در اين سو دولتمردان محترم کشورمان وعده هاي نسيه را دستاورد بزرگ جلوه مي دادند و از آن با عنوان آفتاب تابان، فتح الفتوح، معجزه قرن، تسليم قدرت هاي بزرگ در مقابل ايران و امثال آن ياد مي کردند و اين گام هاي به عقب خودمان بود که به دشمن اجازه داد آن همه گام به جلو بردارد و نهايتا کار را به اينجا بکشاند. شريعتمداري گفت؛ خوشبختانه ديروز رئيس جمهور محترم کشورمان به صراحت اعلام کرد که تمديد تحريم هاي ايسا نقض برجام است و تاکيد کرد که اين عهدشکني آمريکا را بي پاسخ نمي گذاريم. وي در ادامه افزود؛ برجام فقط يک نمونه از باج خواهي آمريکاست و البته نمونه اي است که امروزه ابعاد فاجعه آميز آن براي قاطبه مردم شناخته شده است و تاکيد کرد که برجام بايد به عنوان يک فاجعه عبرت انگيز در دانشگاه ها و مدارس کشور تدريس شود تا به نسل هاي بعدي نيز نمونه روشني از بدعهدي و غيرقابل اعتماد بودن آمريکا ارائه شود و از ابعاد آن براي آينده درس عبرت بگيرند. وي در ادامه گفت؛ طرفداران سازش با آمريکا را مي توان به 3 گروه که اندک و کم شمار نيز هستند تقسيم کرد. گروه اول افراد و جريانات وابسته به آمريکا هستند که ماموريت ديکته شده بيروني دارند. گروه دوم کساني هستند که سازش با آمريکا را رسيدن به رفاه و گشايش اقتصادي معرفي مي کنند، اين گروه بايد حداقل به يک نمونه از کشورها اشاره کنند که سازش با آمريکا براي آنها رفاه و گشايش اقتصادي در پي داشته است؟ دوران طاغوت يک نمونه است. ايران ما در آن دوران کاملاتحت سلطه آمريکا بود، روزي 6 ميليون بشکه نفت مي فروختيم، با 36 ميليون جمعيت و کشور فقط يک ويرانه بود. 40هزار مستشار نظامي در ايران حضور داشتند. جوانان ما را براي جنگ به ظفار که هيچ ربطي به ما نداشت مي فرستادند، هواپيما هاي C130 در اختيار اسرائيلي ها براي کمک رساني به شورشيان آن روز يمن بود که وابسته به آمريکا بودند و نخست وزير، وزرا و نمايندگان مجلس با معرفي آمريکا و انگليس تعيين مي شدند و تازه در اين اواخر به دنبال تحميل کاپيتولاسيون هم بودند. شريعتمداري افزود: گروه سوم افراد و جرياناتي هستند که ادعا مي کنند اگر به آمريکا نزديک شويم از شر آن در امان خواهيم بود وگرنه بايد به حمله نظامي آمريکا تن بدهيم! اين عده فراموش کرده اند که در جريان جنگ تحميلي نه فقط با آمريکا بلکه با تمامي کشورهاي اروپايي، رژيم صهيونيستي و اکثر کشورهاي عربي درگير بوديم و در حالي که از اقتدار امروزي برخوردار نبوديم بر همه آنان غلبه کرديم بنابراين آمريکا حمله نظامي را آزموده و ناکام بيرون آمده است و بديهي است امروزه که آمريکا ضعيف تر از آن روز و ما بسيار مقتدرتر هستيم، فرمول مزبور به نفع ما تغيير کرده است و سخن از گزينه نظامي فقط يک بلوف است. آمريکا امروزه با صراحت اعلام مي کند که توان ورود به يک جنگ ديگر را ندارد و به جنگ نيابتي روي آورده است که آتش افروزي در يمن و سوريه و لبنان و عراق نمونه هاي بارز آن است و صدها نمونه ديگر نيز قابل اشاره است که از چهره واقعي و نفرت انگيز آمريکا خبر مي دهد. وي گفت: اشتباه بزرگي است که جنايات آمريکا را به کودتاي 28 مرداد خلاصه کنيم.
مديرمسئول کيهان با اشاره به بيانات رهبر معظم انقلاب گفت: مشکل آمريکا با ايران اسلامي چالش هسته اي نيست آمريکا از اقتدار ما که امروزه به حياط خلوت غرب در منطقه نفوذ کرده ايم و بيداري اسلامي را پديد آورده و رهبري مي کنيم، وحشت زده و نگران است. گفتني است در اين نشست که با حضور پرشور دانشجويان و آقايان دکتر زابلي زاده رئيس و جمعي از اساتيد و اعضاي هيئت علمي دانشگاه صدا و سيما برگزار شده بود، يکي از دانشجويان هنرمند تابلويي از چهره مرحوم شايان فر را که در همان نشست به تصوير کشيده بود از سوي دانشجويان اين دانشگاه به کيهان و خانواده آن مرحوم هديه کرد.
به گزارش خبرنگار ما، مديرمسئول کيهان با نقل خاطره اي از دوران دانشجويي خود به توصيه آيت الله شهيد سعيدي و آيت الله طالقاني اشاره کرده و گفت؛ آن روزها آيت الله شهيد سعيدي از اينجانب و آقاي مرتضي الويري خواسته بود که به ديدارش برويم و فرمودند؛ اين شعارهاي دانشجويان در تظاهرات دانشگاهي نظير «من اگر بنشينم، تو اگر بنشيني، چه کسي برخيزد؟ و من اگر برخيزم تو اگر برخيزي، همه برمي خيزند» برخاسته از شور و دغدغه انقلابي آنان است ولي سوال اين است که برخيزيم که چه بکنيم؟ بايد معلوم باشد براي چه برمي خيزيم؟ و فرمودند، جنبش دانشجويي بايد هدف مقدس و نجات بخشي را دنبال کند و گفتند راه نجات از شرّ آمريکا و رژيم شاه پيوستن به حضرت آيت الله خميني است و فرمودند؛ پيشنهاد من و آيت الله طالقاني اين است که در تظاهرات دانشجويي نام حضرت ايشان را مطرح کنيد تا خيزش دانشجويي شناسنامه و سمت و سوي مشخص داشته باشد. شريعتمداري با اشاره به جزئيات بيشتري از آن ماجرا، گفت؛ دو هفته بعد در دانشگاه تهران تظاهرات دانشجويي باشکوهي برپا گرديد و شعار «درود بر خميني بت شکن» طنين انداز شد.
مديرمسئول کيهان در ادامه گفت؛ ما و آمريکا دو هويت متضاد داريم که با يکديگر قابل جمع نيست، جمهوري اسلامي ايران بر اسلام ناب که ظلم ستيز است تکيه دارد و آمريکا بر خوي استکباري خود پاي مي فشارد. بنابراين تقابل اين دو بلوک فقط هنگامي پايان مي پذيرد که يکي از طرفين، دست از هويت خود بردارد. يا ايران اسلامي دست از اسلام ناب بکشد و مانند گذشته به برده آمريکا تبديل شود و يا آمريکا به قول حضرت امام از خر شيطان پياده شود و خوي استکباري خود را کنار بگذارد. شريعتمداري گفت کساني که نسخه سازش با آمريکا را مي پيچند بايد توضيح بدهند که آيا آمريکا از ماهيت استکباري خود دست برداشته است؟ و اگر اينگونه نيست بايد به اين سوال پاسخ بدهند که چرا مردم وطن خود را به بردگي براي آمريکا دعوت مي کنند و براي اين دعوت به سازش که اگر آگاهانه باشد، به يقين خيانت است چه توجيهي دارند؟
مدير مسئول کيهان افزود؛ بي آن که اغراق و گزافه اي در ميان باشد و فقط مراجعه اي گذرا به عملکرد دولت هاي آمريکا، از انبوهي جنايت عليه ملت هاي مظلوم و قتل و غارت حکايت مي کند. وي به عنوان نمونه به دو فاجعه بمباران اتمي هيروشيما و ناکازاکي و موشک پراني به هواپيماي مسافربري ايرباس ايران اشاره کرد و گفت؛ بمباران اتمي شهرهاي ژاپن برخلاف ادعاي آمريکايي ها براي پايان دادن به جنگ جهاني دوم نبود، زيرا بمباران اتمي در سوم و نهم اوت 1945 صورت پذيرفت و حال آن که دو ماه قبل از آن فاجعه يعني ژوئن همان سال، هيتلر در برلين خودکشي کرده بود و موسوليني به دست پارتيزان هاي آزادي خواه کشته شده بود و ژاپن نيز در حال مذاکره براي صلح بود. وي در ادامه به اسنادي از اعترافات فرماندهان وقت ارتش آمريکا از جمله ژنرال «هنري آرنولد» فرمانده ارتش و ژنرال «ويليام سي هي» رئيس وقت ستاد مشترک نيروهاي مسلح آمريکا اشاره کرد که در خاطرات خود اعتراف مي کنند، جنگ پايان يافته بود و ما قصد داشتيم از فرصت بدست آمده براي آزمايش ضريب تخريب بمب هاي اتمي روي انسان ها استفاده کنيم.
مديرمسئول کيهان درباره ساقط کردن هواپيماي ايرباس ايران بر فراز خليج فارس و قتل عام 290 سرنشين آن نيز اسنادي ارائه کرد که در آن، پنتاگون و نيروي دريايي آمريکا اعتراف مي کنند که مي دانستند هواپيماي مسافربري است و در کريدور تجاري پرواز مي کند و گفت؛ اما با وجود اين اسناد و اعتراف هاي صريح، دولت آمريکا به «ويليام راجرز» فرمانده ناو وينسنس مدال شجاعت داد. شريعتمداري گفت؛ آمريکا با اعطاي نشان شجاعت به فرمانده ناو وينسنس و نيز خودداري از عذرخواهي خشک و خالي از مردم ژاپن به خاطر بمباران هيروشيما، مي خواهد به دنيا اعلام کند که به هيچ يک از اصول انساني پايبند نيست، اما چرا؟! براي آن که ملت ها از او وحشت داشته باشند و به آنچه مي خواهد تن بدهند.
مدير مسئول کيهان افزود؛ حالامي توان فهميد که چرا آمريکا با وجود آن که مي داند تمديد ده ساله تحريم هاي «ايسا» نقض صريح برجام است، در انجام آن کمترين ترديدي به خود راه نمي دهد؟ پاسخ آن است که از برخي اقدامات و مواضع دولت محترم کشورمان پيام وادادگي دريافت کرده است، بنابراين چرا دهن کجي نکند؟ و در پي کسب امتياز بيشتر نباشد؟ شريعتمداري گفت؛ وقتي گزاره «خزانه خالي است» را بدرقه راه تيم مذاکره کننده مي کنيم و يا مي گوئيم آمريکا مي تواند با پرتاب يک بمب همه تاسيسات ايران را از کار بيندازد و يا در مصاحبه با خبرنگار بنياد صهيونيستي وودروويلسون؛ مي گوئيم اگر توافق هسته اي صورت نپذيرد، تندروها در ايران بر سر کار مي آيند! و اظهاراتي از اين قبيل مطرح مي کنيم، بايد به راديو فرانسه حق بدهيم، که بگويد «ارزيابي غرب از وضعيت کنوني دولت ايران، تعامل با فروشنده بدهکار و مشتاقي است که خود را ناگزير از فروش حقوق ملي مي بيند» و نتيجه بگيرد که «در اين حالت هرچه خريدار يعني غرب صبر بيشتري داشته باشد طرف مقابل يعني ايران قيمت فروش را پائين تر خواهد آورد»!
مديرمسئول کيهان گفت؛ متاسفانه در حالي که آمريکا در مذاکرات هسته اي امتيازات بيشتري طلب مي کرد و نقد مي گرفت، در اين سو دولتمردان محترم کشورمان وعده هاي نسيه را دستاورد بزرگ جلوه مي دادند و از آن با عنوان آفتاب تابان، فتح الفتوح، معجزه قرن، تسليم قدرت هاي بزرگ در مقابل ايران و امثال آن ياد مي کردند و اين گام هاي به عقب خودمان بود که به دشمن اجازه داد آن همه گام به جلو بردارد و نهايتا کار را به اينجا بکشاند. شريعتمداري گفت؛ خوشبختانه ديروز رئيس جمهور محترم کشورمان به صراحت اعلام کرد که تمديد تحريم هاي ايسا نقض برجام است و تاکيد کرد که اين عهدشکني آمريکا را بي پاسخ نمي گذاريم. وي در ادامه افزود؛ برجام فقط يک نمونه از باج خواهي آمريکاست و البته نمونه اي است که امروزه ابعاد فاجعه آميز آن براي قاطبه مردم شناخته شده است و تاکيد کرد که برجام بايد به عنوان يک فاجعه عبرت انگيز در دانشگاه ها و مدارس کشور تدريس شود تا به نسل هاي بعدي نيز نمونه روشني از بدعهدي و غيرقابل اعتماد بودن آمريکا ارائه شود و از ابعاد آن براي آينده درس عبرت بگيرند. وي در ادامه گفت؛ طرفداران سازش با آمريکا را مي توان به 3 گروه که اندک و کم شمار نيز هستند تقسيم کرد. گروه اول افراد و جريانات وابسته به آمريکا هستند که ماموريت ديکته شده بيروني دارند. گروه دوم کساني هستند که سازش با آمريکا را رسيدن به رفاه و گشايش اقتصادي معرفي مي کنند، اين گروه بايد حداقل به يک نمونه از کشورها اشاره کنند که سازش با آمريکا براي آنها رفاه و گشايش اقتصادي در پي داشته است؟ دوران طاغوت يک نمونه است. ايران ما در آن دوران کاملاتحت سلطه آمريکا بود، روزي 6 ميليون بشکه نفت مي فروختيم، با 36 ميليون جمعيت و کشور فقط يک ويرانه بود. 40هزار مستشار نظامي در ايران حضور داشتند. جوانان ما را براي جنگ به ظفار که هيچ ربطي به ما نداشت مي فرستادند، هواپيما هاي C130 در اختيار اسرائيلي ها براي کمک رساني به شورشيان آن روز يمن بود که وابسته به آمريکا بودند و نخست وزير، وزرا و نمايندگان مجلس با معرفي آمريکا و انگليس تعيين مي شدند و تازه در اين اواخر به دنبال تحميل کاپيتولاسيون هم بودند. شريعتمداري افزود: گروه سوم افراد و جرياناتي هستند که ادعا مي کنند اگر به آمريکا نزديک شويم از شر آن در امان خواهيم بود وگرنه بايد به حمله نظامي آمريکا تن بدهيم! اين عده فراموش کرده اند که در جريان جنگ تحميلي نه فقط با آمريکا بلکه با تمامي کشورهاي اروپايي، رژيم صهيونيستي و اکثر کشورهاي عربي درگير بوديم و در حالي که از اقتدار امروزي برخوردار نبوديم بر همه آنان غلبه کرديم بنابراين آمريکا حمله نظامي را آزموده و ناکام بيرون آمده است و بديهي است امروزه که آمريکا ضعيف تر از آن روز و ما بسيار مقتدرتر هستيم، فرمول مزبور به نفع ما تغيير کرده است و سخن از گزينه نظامي فقط يک بلوف است. آمريکا امروزه با صراحت اعلام مي کند که توان ورود به يک جنگ ديگر را ندارد و به جنگ نيابتي روي آورده است که آتش افروزي در يمن و سوريه و لبنان و عراق نمونه هاي بارز آن است و صدها نمونه ديگر نيز قابل اشاره است که از چهره واقعي و نفرت انگيز آمريکا خبر مي دهد. وي گفت: اشتباه بزرگي است که جنايات آمريکا را به کودتاي 28 مرداد خلاصه کنيم.
مديرمسئول کيهان با اشاره به بيانات رهبر معظم انقلاب گفت: مشکل آمريکا با ايران اسلامي چالش هسته اي نيست آمريکا از اقتدار ما که امروزه به حياط خلوت غرب در منطقه نفوذ کرده ايم و بيداري اسلامي را پديد آورده و رهبري مي کنيم، وحشت زده و نگران است. گفتني است در اين نشست که با حضور پرشور دانشجويان و آقايان دکتر زابلي زاده رئيس و جمعي از اساتيد و اعضاي هيئت علمي دانشگاه صدا و سيما برگزار شده بود، يکي از دانشجويان هنرمند تابلويي از چهره مرحوم شايان فر را که در همان نشست به تصوير کشيده بود از سوي دانشجويان اين دانشگاه به کيهان و خانواده آن مرحوم هديه کرد.