یک بام و دو هوا، از مینو خالقی تا تتلو


یک بام و دو هوا، از مینو خالقی تا تتلو 28 تیر -96

 این سیاست شتر گاو پلنگی خامنه ای و نهادها و باندهای حامی اش  ناشی از سیاست خودی وغیرخودی کردن می باشد.

مینو خالقی، منتخب مردم اصفهان، متولد۱۳۶۴، دکترای حقوق عمومی: امیدواریم وقتی زنان می‌خواهند وارد عرصه سیاست شوند نگاه جنسیتی به آنها نشود و وقتی از دختربچه‌ای می‌پرسیم می‌خواهی چه کاره شوی بگوید می‌خواهم یک زن سیاستمدار باشم.
«این که کاری به گذشته افراد ندارند و به راحتی می‌پذیرند که او توبه کرده، رویکرد مناسبی است ولی آیا این رویکرد، فقط شامل اصولگرایان است و اگر کسی، حتی تتلو، به صف محافظه‌کاران پیوست، پاک و منزه می‌شود ولی اگر کسی از جناح مقابل، دست از پا خطا کند و مثلاً در یک مهمانی خانوادگی، عکسی بی‌حجاب داشته باشد، نه توبه‌ای برای او متصور است و نه صالح برای بهره‌مندی از حقوق اجتماعی‌اش
به گزارش ایسنا، جعفر محمدی در عصر ایران نوشت: «زمانی که مینو خالقی، منتخب مردم اصفهان در انتخابات مجلس شورای اسلامی را از ورود به مجلس بازداشتند، در توجیه کارشان گفتند که عکسی از او دارند که حجاب بر سر ندارد و حتی آن عکس را نیز در شبکه‌های اجتماعی منتشر کردند. به همین سادگی کسی که توانسته بود، رأی مردم را بگیرد، به اتهام این که در سال‌های قبل عکسی بی‌حجاب داشته، رد صلاحیت شد و از نمایندگی موکلانش بازماند.
زمان زیادی نگذشت که خواننده‌ای که در ادبیات رسمی «غیر مجاز و زیرزمینی» خوانده می‌شود، به دیدار کاندیدای اصولگرایان در انتخابات رفت و به صف ابراهیم رئیسی پیوست. در واکنش به این دیدار عکس‌های سابق این خواننده که با دختران بی‌حجاب و مشروب و در وضعیت‌های غیر متعارف با هنجارهای رسمی منتشر شده بود، بار دیگر در شبکه‌های اجتماعی بازنشر شد و نوشتند که کار محافظه‌کاران اصولگرا بدانجا رسیده که برای جذب رأی دست به دامن تتلو شده‌اند.
گذشت و رئیسی هم رأی نیاورد و بعدها درباره دیدارش با تتلو از این که عکس‌های او را بازنشر (و نه نشر اولیه) کرده بودند، ابراز تاسف کرد و این کار را حرام بیّن خواند و با توبه‌کار خواندن تتلو گفت که او تاوان داده است.
چند روز پیش نیز، تتلو در جشن یک خبرگزاری حضور پیدا کرد، در صف اول و کنار افرادی چون حمید رسایی و عزت‌الله ضرغامی نشست و از او تقدیر کردند.
البته این که کاری به گذشته افرادی حتی در حد تتلو هم ندارند و به راحتی می پذیرند که او توبه کرده است، رویکرد مناسبی است ولی آیا این رویکرد، فقط شامل اصولگرایان است و اگر کسی، حتی تتلو، به صف محافظه‌کاران پیوست، پاک و منزه می‌شود و اشاره به گذشته اش، «حرام بیّن» ولی اگر کسی از جناح مقابل، دست از پا خطا کند و مثلاً در یک مهمانی خانوادگی، عکسی بی‌حجاب داشته باشد، نه توبه‌ای برای او متصور است و نه صالح برای بهره‌مندی از حقوق اجتماعی‌اش.

اتفاقاً بر عکس جوی که علیه همراهی اصولگرایان و تتلو راه افتاده، معتقدم که همراه ساختن همه مردم از تتلو گرفته تا دیگران و چشم پوشیدن بر زندگی خصوصی مردم کاری است عقلانی و منطبق با حقوق شهروندی افراد اما آن چه داد مردم را درآورده، تبعیض و یک بام و دوهوایی است که محافظه‌کاران و هر که خدمت‌شان کند را یک سو می‌دانند و شایسته برخورداری از همه مواهب می‌شمارند و بقیه ملت را در سوی دیگر و شهروندان درجه دو!