سوگ‌های پی در پی به راستی امانمان را بریده است


علیرضا زرگر در پی درگذشت مدیا کاشیر مطرح کرد؛

ماهیت رژیم روضه خوان ولایت فقیه وابزار کردن دین ورواج دهنده خرافات و.... باید اهل قلم وهنر و.... دچار مرگ های تدریجی و حتی زودرس شوند.

نقش کاشیگر در شکل‌گیری نهادهای اجتماعی – فرهنگی و جوایز ادبی در سال‌های آغازین دهه ۸۰ بسیار موثر بود.
 علیرضا زرگر مدیر جایزه مهرگان در گفتگو با خبرنگار ایلنا  از سوی خود هیات داوران مهرگان ادب و دبیرخانه این جایزه در گذشت اندوه بار و نابهنگام مدیا کاشیگر مترجم شاعر و فعال پرتلاش فرهنگی را تسلیت گفت و فقدان این چهره صمیمی، کاردان و خوش قریحه فرهنگ و ادب را غمی بزرگ برای اهالی ادب دانست.
زرگر گفت: چه کز کرده و غمبار است این گرماگرم تابستان. هنوز شوک از دست دادن کوروش اسدی این نویسنده توانا در میانه سال‌های شکوفایی‌اش با اهل ادب بود که خبر ناگوار دیگری از راه می‌رسد. چه زود بود رفتن مدیا کاشیگر، چهره صمیمی با اندیشه خلاق و نوآور و با شعر‌ها و ترجمه‌هایی گزیده و به یادماندنی. نقش او در شکل‌گیری نهادهای اجتماعی – فرهنگی و جوایز ادبی در سال‌های آغازین دهه ۸۰ بسیار موثر بود کمک به شکل‌گیری و رونق جایزه‌های ادبی یلدا، روزی روزگاری و نیز سال‌های آخر جایزه محمود استاد محمد گواه حضور درخشان او در عرصه‌های فرهنگی و ادبی است. او سال‌های سال می‌توانست به مدد خلاقیت و آثارش به یاری اهل شعر و ادب و ترجمه بیاید.
دبیر جایزه ادبی مهرگان سپس با اشاره به آخرین خاطره‌اش با مدیا کاشیگر بیان کرد: برای اختتامیه جایزه مهرگان ادب در اسفندماه سال گذشته از او دعوت کردم. گفت نمی‌تواند بیاید. روی صندلی چرخدار بود و در بسیاری از سالن‌ها ومراکز فرهنگی و هنری ما فکری به حال آمد و شد آنهایی که ناتوانی جسمی دارند نشده است و همین نکته مانع از حضور او در مراسم اختتامیه جایزه مهرگان شد.
زرگر در پایان گفت: آسیب‌های پیاپی در این روز‌ها بدنه ادبیات و هنر و تشکل‌های مدنی ایران را رنجور کرده است و این مرگ‌های نابهنگام هم بختک‌وار فرود می‌آیند. گویا دیگر مرگ اهالی ادبیات در حوالی سال‌های پنجاه و شصت زندگیشان به امری پذیرفتنی بدل شده است. این سوگ‌های پی در پی به راستی امانمان را بریده است.