معاون دادستان ایران: وزارت ارتباطات برای نفوذ خارجی اتوبان کشیده

معاون دادستان ایران: وزارت ارتباطات برای نفوذ خارجی اتوبان کشیده  26تیر-96
جالب است عبدالصمد خرم‌آبادی که  معاون دادستان رژیم قرونو سطایی ولایت فقیه  درراستای دفاع از فیلترینگ و اتهام زدنو انتقاد کردن مقام‌های ارشد فیلترینگ ، از وزارت ارتباطات دولت حسن روحانی انتقاد کرده و این وزارتخانه را متهم کرده  که این وزارتخانه "برای بیگانگان در فضای مجازی اتوبان‌کشی کرده" و اجازه "عربده‌کشی و اهانت به ارزش‌ها" می‌دهد. یعنی چرا اجازه داده شده سیاست سانسور در مورد اطلاع رسانی از طریق فضایم جازی دور زده شده است .

عبدالصمد خرم‌آبادی

عبدالصمد خرم‌آبادی، معاون دادستان ایران و از مقام‌های ارشد فیلترینگ، از وزارت ارتباطات دولت حسن روحانی انتقاد کرده و گفته است که این وزارتخانه "برای بیگانگان در فضای مجازی اتوبان‌کشی کرده" و اجازه "عربده‌کشی و اهانت به ارزش‌ها" می‌دهد.
آقای خرم‌آبادی گفته است که تاکنون دستور قضایی فیلتر هشت هزار کانال تلگرامی به وزارت ارتباطات داده شده، اما این کانال‌ها فیلتر نشده‌اند.
معاون دادستان ایران می‌گوید: "دستور انسداد برخی از این کانال‌ها بیش از ۴۰ مرتبه برای وزارت ارتباطات ارسال شده است."
عبدالصمد خرم آبادی دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه است که تصمیم‌گیری درباره سانسور اینترنت در ایران را به عهده دارد.
آقای خرم‌آبادی وزارت ارتباطات را به "تسلیم" در برابر شرکت تلگرام متهم کرده و گفته است وزارت ارتباطات فهرست کانال‌های "مجرمانه" را به شرکت تلگرام می‌دهد، اما این شرکت مطابق معیارهای خود درباره کانال‌ها تصمیم می‌گیرد.
معاون دادستان ایران گفته است: "بنابراین همکاری تلگرام با وزارت ارتباطات در مورد انسداد محتوای مجرمانه تقریبا مساوی است با هیچ."
او گفته دو سوم ترافیک اینترنت مربوط به شبکه‌های اجتماعی خارجی است، اما وزارت ارتباطات تلاشی نمی‌کند که مردم به جای آنها از شبکه‌های اجتماعی "ملی و محلی" استفاده کنند.
عبدالصمد خرم‌آبادی گفته است: "اگر شبکه اطلاعات و فضای مجازی کشور ملی است چرا دستورهای قضایی در دوسوم این فضا اجرا نمی‌شود؟ چرا وزارت ارتباطات با عدم اجرای دستورهای قضایی به مجرمین اجازه می‌دهند در فضای مجازی کشور به عربده کشی و اهانت به ارزش‌ها بپردازند؟"
این مقام قضایی گفته همان طور که به شرکت ترک‌سل اجازه فعالیت به عنوان اپراتور تلفن همراه داده نشد، "نباید اجازه داد که شبکه‌های اجتماعی خارجی بستر تبادل اطلاعات مردم کشورمان باشند."
بسیاری از شبکه‌های اجتماعی مجازی در ایران فیلتر شده‌اند و همه ساله هزاران وبسایت به مجموعه وبسایت‌های فیلترشده در ایران افزوده می‌شوند.

دولت حسن روحانی در مواردی با مقام‌های قضایی درباره محدودیت اینترنت اختلاف نظر داشته است. از جمله دستگیری گردانندگان چند کانال تلگرامی سیاسی انتقاد دولت را به دنبال داشت.