اوین نامه ی کیهان 27 تیر -96
كابينه دوازدهم براي خدمت به مردم يا رضايت احزاب؟!
ازبس سربازجو شریعت نداری عجله داشته تا
تحلیل اوین نامه کیهانش محورکابینه
دوازدهم را سرهم بندی کند که چرا به جای
خدمت به مردم درشرف کسب رضایت احزاب است
.فراموش کرده اضافه کند که اطلاعات سپاه و
پاسدارمحمدباقر ذوالقدر معاونت راهبردی وامنیت قوه فاسد قضاییه طرح بازداشت حسین
فریدوت برادرحسن روخانی را از طریق قوه فاسد قضاییه اجرا کردند تااز این طریق فشار
به روحانی وارد شود تاسهم پاسداران و دلواپسان نگران حامی اش درمجلس ارتجاع
درکابینه دوازدهم ازقلم نیفتد.
سرويس
سياسي- اين روزها در حالي که درگيرهاي سياسي ميان طيف هاي مختلف جريان اصلاحات و
اعتدال بر سر چينش کابينه دوازدهم بالا گرفته است، اين سوال اساسي مطرح است که آيا
کابينه جديد دولت آقاي روحاني با هدف جبران ناکارآمدي هاي دولت يازدهم بخصوص در
حوزه اقتصاد بسته خواهد شد يا کسب رضايت طيف هاي مختلف اين اردوگاه ملاک تصميم شده
و دولت دوازدهم را عملاً به شرکت سهامي تبديل خواهد کرد؟
سهم خواهي اصلاح طلبان از کابينه دوازدهم با طرح اين مدعا که روحاني با حمايت و تلاش هاي اين جريان مجدداً منتخب مردم شد ، همچنان يکي از پر بحث ترين موضوعات در محافل رسانه اي و سياسي است. موضوعي که پس از ديدار عارف با روحاني و اطلاع وي از ترکيب کابينه رنگ جدي تري به خود گرفت، آنجا که ليست کابينه به مذاق عارف خوش نمي آيد و ظاهراً اصرارهاي وي هم تاثيرگذار نيست و همين موضوع باعث شد که وي اختلافش با روحاني را رسانه اي کند. چرا که تنها چند روز پس از اين ديدار بود که عارف با حمله به روحاني، روزهاي انتخابات و پيش از آن را براي وي يادآوري کرد و گفت: در انتخابات ارديبهشت هيچ شکي نيست که پيروزي روحاني مديون اصلاح طلبان است. خواهش ما در آستانه تشکيل دولت دوازدهم همراهي و هماهنگي با فراکسيون اميد است و هيچ ستم خواهي نخواهيم داشت. انتظارمان از روحاني اين است با شوراي عالي اصلاح طلبان مشورت کند.
سايت حامي روحاني : عارف بدنبال سهم خواهي است
اظهاراتي که گرچه با پاسخ مستقيم رئيس جمهور مواجه نشد اما سايت انتخاب از حاميان جدي روحاني اينگونه به آن واکنش نشان داد : « عارف دست بردار نيست! همان کسي که در ميان قحط الرجال سال هاي اخير که براثر کناره گيري يا کنارگذاشتن برخي چهره هاي اصلي جريان اصلاحات، يکباره «مهم» شد! او حالا تصور مي کند رئيس يک جبهه بزرگ به نام اصلاح طلبان است؛ آنقدري که وقتي خاتمي در انتخابات اخير، از او مي خواهد ليست اصلاح طلبان را اصلاح کند، به گفته شکوري راد «کار را رها مي کند و مي رود» ؛ او حالا پس از انتخابات تصور مي کند روحاني مديون او و شوراي کذايي اصلاح طلبان است (و نه پيکره عظيم اصلاح طلبي) و به دنبال سهم خواهي هايي هست که بار ديگر، نزاع و اختلاف را برمي انگيزد و ناراحتي مردم را موجب مي شود. نکته جالب اينجاست که هرگاه او «انتظارات خود از روحاني» در مورد کابينه اينده را مطرح مي کند، تاکيد مي کند که به دنبال «سهم خواهي نيستم»!»
همچنين «قهرمان سکوت هاي منفعلانه» لقبي است که اين سايت حامي روحاني به عارف داده و حتي راي سال 94 او در انتخابات مجلس را زير سوال مي برد و مي نويسد : «رايي که عارف در تهران آورد و البته اگر چهره محبوبي سرليست اصلاح طلبان بود بيش از 2ميليون راي مي آورد را بايد به حساب اعتبار رهبر اصلاحات نزد مردم گذاشت نه قهرمان سکوت هاي منفعلانه.» و بعد سلسله سوالاتي را از عارف مي پرسد که عملاً کل هويت سياسي وي را زير سوال مي برد.
سخنگوي فراکسيون اميد: دفاع از حقوق مردم سهم خواهي نيست
از سوي ديگر «بهرام پارسايي» سخنگوي فراکسيون اميد در واکنش به بحث سهم خواهي اصلاح طلبان از کابينه دوازدهم، مجددا اظهارات عارف را تکرار کرد و گفت: شعارهاي انتخاباتي رئيس جمهور بيانگر جريان اصلاح طلبي بود حتي شعارهاي اين دوره نسبت به انتخابات قبل موضع گيري بيشتر و متفاوت تري داشت.
وي تاکيد کرد: نمي شود شخصي خود را وابسته به جناح و گروهي نشان ندهد اما شعارهاي تبليغاتي اش وابسته به آن باشد، اين امر براي مردم قابل پذيرش نيست زيرا جامعه به شعارهاي يک نامزد در انتخابات راي مي دهد.
پارسايي در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران تصريح کرد: اکنون اصلاح طلبان و مردم انتظار دارند کابينه دوازدهم هماهنگ و همسو با شعارهايي باشد که به آن راي داده ند در حقيقت سهم خواه کساني هستند که شعارهاي رئيس جمهور را قبول ندارند اما همچنان مي خواهند در دولت و کابينه آن هم در خط مقدم حضور داشته باشند، اينکه از راي، حق و اعتماد مردم به شعارهاي روحاني دفاع شود سهم خواهي نيست بلکه دفاع از حقوق شهروندي است.
حکيمي پور : اگر کسي هزينه داده که بعدا طلبکار شود شفاف بگويد
در مقابل احمد حکيمي پور دبير کل حزب اصلاح طلب اراده ملت که در جريان بستن فهرست شوراي شهر تهران نيز انتقاداتي را متوجه شوراي عالي اصلاحات کرده بود ، در واکنش به موضوع سهم خواهي عارف از کابينه دولت آينده گفت: اگر قرار باشد هزينه دادن بعدا منجر به اين شود که سهم بيشتري ببريم، بايد بياييم و در اين رابطه شفاف سازي کنيم. يعني مشخص کنيم که هزينه دادن به چه معني است و از بابت آن چه چيزي عايد کل جريان اصلاحات شده است؟ هزينه داده شده بجا بوده است يا نابجا؟ آيا اين امکان وجود نداشت که اين هزينه را ندهيم و دستاورد هم داشته باشيم؟ و آيا نمي شود ما مسيري را طي کنيم که با جريان اصلاحات با هزينه کمتر به نتيجه برسد؟بايد روي تمام اين موارد بحث شود و شاخص هاي هزينه دادن مشخص و معين شود.اگر ما هزينه داده ايم که بعدا طلبکار جريان باشيم خيلي شفاف بياييم و اين را بگوييم.ضمنا هرکسي در عرصه سياست مخصوصا حوزه اصلاح طلبي فعاليت مي کند دائمنا در معرض هزينه هاي گوناگون است که داوطلبانه آن هارا پذيرفته است .امروز اگر از هر کسي سوال کنيد يک قطار هزينه براي شما مي شمارد.
پيشنهاد «جامعه مدرسين» براي انتخاب وزراي کابينه چيست؟
حجت الاسلام رضا آشتياني عراقي عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم درباره پيشنهاد جامعه مدرسين به دولت براي انتخاب وزرا گفت: معمولا جامعه مدرسين مواضع خود را طي اطلاعيه هايي که مي دهد بيان مي کند، در جلسات اخير نيز بيشتر بحث درباره وزرا بود که پيغام دادند در انتخاب وزرا دقت شود و افرادي مدنظر باشند که کارايي داشته و از سلامت برخوردار باشند و و از قشر جوان هم باشند.
عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم با بيان اينکه جلسه اينطور بود که اين پيغام را براي دولت بفرستند، تاکيد کرد: از وزرا هيچ اسمي برده نشد و فقط اصول کلي پيرامون انتخاب وزرا را مطرح کرديم.
وي همچنين درباره اينکه آيا اين تذکر بصورت کتبي به دولت داده شده است يا خير گفت: پس از گفت وگوها در جامعه مدرسين راي گيري نمي شود بلکه اعضا به اجماع مي رسند و پس از آن نيز يا اطلاع مي دهند يا نامه مي نويسند و نظر خود را کلي بيان مي کنند.
حجت الاسلام آشتياني درباره ديدار با جامعه روحانيت نيز اظهار داشت: هنوز براي ديدار با جامعه روحانيت مبارز صحبتي نشده است و جامعه بايد خودش تصميم بگيرد و هرگاه بنا به برگزاري اين جلسه شد اعلام خواهيم کرد.
دعوا بر سر کابينه دوازدهم نتيجه عدم شفافيت روحاني است
از سوي ديگر سجاد فتاحي جامعه شناس افزايش اختلافات ميان اصلاح طلبان بر سر سهم خواهي در کابينه دوازدهم را نتيجه عدم شفافيت روحاني درباره مکانيزم انتخاب وزراي کابينه دانسته و مي گويد : اين روزها گروهي از روحاني براي به دست آوردن سهمي بيشتر در کابينه سهم خواهي مي کنند و گروهي ديگر نيز که بخشي از آنها در پي افزايش سهم خود در کابينه از طريق از ميدان به در کردن رقبا هستند از سهم خواهي گروه ديگر شکايت مي کنند. اين امر که نتيجه آن قطعا به انتخاب کارآمدترين کابينه ممکن منتهي نمي شود و شکاف را بين نيروهاي سياسي پيروز در انتخابات رياست جمهوري گذشته افزايش خواهد داد، نتيجه عدم شفافيت روحاني درباره مکانيزم انتخاب وزراي کابينه است. اين تازه آشکارترين پيامد عدم شفافيت است؛ بايد منتظر فشارهاي ديگري نيز بود که در صورت شفافيت در مکانيزم انتخاب کابينه و افزايش مشروعيت آن به ميزان قابل ملاحظه اي کاهش مي يافت اما در آينده بيش از پيش خود را نشان خواهد داد.
هشدار سربسته!
اختلافات در جريان اصلاحات و اعتدال به جايي رسيده است که حتي صداي روزنامه جمهوري اسلامي که از نظر فکري حامي روحاني و طيف کارگزاران است را درآورده است. اين روزنامه ديروز در مطلبي در اين خصوص هشدار داد و سعي کرد سربسته نسبت به عواقب خطرناک اين کشمکش ها و سهم خواهي ها هشدار دهد و نوشت؛ « به کجا چنين شتابان حضرات؟ با شما هستم حضرات اصلاح طلب، با اين شتاب به کجا مي رويد؟ حواس تان هست دست تان بر يقه که مشت مي شود؟ مي دانيد اين گره ها که بر ابرو مي اندازيد در ادبيات سياسي، آه معنا مي شود؟ شمايان که در ادعا از همه سياستمداران عالم خود را «وارد» تر مي دانيد اما چنين ساده «وارد» دعواهايي مي شويد که بچه ها هم از بس بچگانه است از آن پرهيز مي کنند! اين چه ماجرايي است که راه انداخته اند چند تن از حضرات؟ پنجه در صورت هم مي کشند و نمي دانند انگار که رد پنجه براي هميشه مي ماند و عصبانيت شان که فروکش کرد، چقدر خجالت خواهند کشيد از نقاشي اي که در چهره هم نشانده اند. يکي به اين مدعيان دليل راه بودن بگويد «راه را گم کرده ايد» بگويد اين راه که مي رويد به ترکستان هم نمي رسد بلکه به بعد از شوراي اول تهران ختم مي شود. مي دانيد که چه شد و سهم شمايان در آنچه اتفاق افتاد گاه از خود نقش آفرينان ماجراها اگر بيشتر نبود، کمتر هم نبود.
همه ملت، به ويژه باورمندان دولت تدبير و اميد و راي دهندگان روحاني، بايد همت، چند برابر کنند براي کار بيشتر و بهتر. اين را ما مردم کوچه و بازار هم مي دانيم که وقت کار است و نه دعوا، اين را براي حضرات تندمزاج که باز يکديگر را به مناظره و هماوردي مي خوانند، بگوييد و آنان را در مسير کار بي منت براي مردم قرار دهيد که صواب پر ثواب امروز و فردا همين است؛ کار و کار و کار!
اين (ادامه جار و جنجال هاي انتخاباتي) خيلي بد است و بدتر از آن اين بگومگوهاي داخل جرياني ماست که همه را شرمنده مي کند. ما مردم عادي که صاحبان راي هستيم خيلي شرمنده مي شويم، جماعت سياسي را نمي دانم. بزرگان قوم اما به قاعده بايد عرق ريزان شوند از شاهکار هايي که اين «رجال» خلق مي کنند. فکر مي کنم قبل از آنکه دير شود بايد اين تند گويان تند مزاج را «بزرگان » سرجايشان بنشانند که تجربه هاي گذشته مي گويد، فردا خيلي دير است، خيلي دير!»
حال بايد منتظر ماند و ديد آيا تغييرات در کابينه فعلي به نحوي خواهد بود که ضعف کارآمدي دولت را جبران کند يا پدرخوانده ها و سهم طلبان را راضي؟!
سهم خواهي اصلاح طلبان از کابينه دوازدهم با طرح اين مدعا که روحاني با حمايت و تلاش هاي اين جريان مجدداً منتخب مردم شد ، همچنان يکي از پر بحث ترين موضوعات در محافل رسانه اي و سياسي است. موضوعي که پس از ديدار عارف با روحاني و اطلاع وي از ترکيب کابينه رنگ جدي تري به خود گرفت، آنجا که ليست کابينه به مذاق عارف خوش نمي آيد و ظاهراً اصرارهاي وي هم تاثيرگذار نيست و همين موضوع باعث شد که وي اختلافش با روحاني را رسانه اي کند. چرا که تنها چند روز پس از اين ديدار بود که عارف با حمله به روحاني، روزهاي انتخابات و پيش از آن را براي وي يادآوري کرد و گفت: در انتخابات ارديبهشت هيچ شکي نيست که پيروزي روحاني مديون اصلاح طلبان است. خواهش ما در آستانه تشکيل دولت دوازدهم همراهي و هماهنگي با فراکسيون اميد است و هيچ ستم خواهي نخواهيم داشت. انتظارمان از روحاني اين است با شوراي عالي اصلاح طلبان مشورت کند.
سايت حامي روحاني : عارف بدنبال سهم خواهي است
اظهاراتي که گرچه با پاسخ مستقيم رئيس جمهور مواجه نشد اما سايت انتخاب از حاميان جدي روحاني اينگونه به آن واکنش نشان داد : « عارف دست بردار نيست! همان کسي که در ميان قحط الرجال سال هاي اخير که براثر کناره گيري يا کنارگذاشتن برخي چهره هاي اصلي جريان اصلاحات، يکباره «مهم» شد! او حالا تصور مي کند رئيس يک جبهه بزرگ به نام اصلاح طلبان است؛ آنقدري که وقتي خاتمي در انتخابات اخير، از او مي خواهد ليست اصلاح طلبان را اصلاح کند، به گفته شکوري راد «کار را رها مي کند و مي رود» ؛ او حالا پس از انتخابات تصور مي کند روحاني مديون او و شوراي کذايي اصلاح طلبان است (و نه پيکره عظيم اصلاح طلبي) و به دنبال سهم خواهي هايي هست که بار ديگر، نزاع و اختلاف را برمي انگيزد و ناراحتي مردم را موجب مي شود. نکته جالب اينجاست که هرگاه او «انتظارات خود از روحاني» در مورد کابينه اينده را مطرح مي کند، تاکيد مي کند که به دنبال «سهم خواهي نيستم»!»
همچنين «قهرمان سکوت هاي منفعلانه» لقبي است که اين سايت حامي روحاني به عارف داده و حتي راي سال 94 او در انتخابات مجلس را زير سوال مي برد و مي نويسد : «رايي که عارف در تهران آورد و البته اگر چهره محبوبي سرليست اصلاح طلبان بود بيش از 2ميليون راي مي آورد را بايد به حساب اعتبار رهبر اصلاحات نزد مردم گذاشت نه قهرمان سکوت هاي منفعلانه.» و بعد سلسله سوالاتي را از عارف مي پرسد که عملاً کل هويت سياسي وي را زير سوال مي برد.
سخنگوي فراکسيون اميد: دفاع از حقوق مردم سهم خواهي نيست
از سوي ديگر «بهرام پارسايي» سخنگوي فراکسيون اميد در واکنش به بحث سهم خواهي اصلاح طلبان از کابينه دوازدهم، مجددا اظهارات عارف را تکرار کرد و گفت: شعارهاي انتخاباتي رئيس جمهور بيانگر جريان اصلاح طلبي بود حتي شعارهاي اين دوره نسبت به انتخابات قبل موضع گيري بيشتر و متفاوت تري داشت.
وي تاکيد کرد: نمي شود شخصي خود را وابسته به جناح و گروهي نشان ندهد اما شعارهاي تبليغاتي اش وابسته به آن باشد، اين امر براي مردم قابل پذيرش نيست زيرا جامعه به شعارهاي يک نامزد در انتخابات راي مي دهد.
پارسايي در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران تصريح کرد: اکنون اصلاح طلبان و مردم انتظار دارند کابينه دوازدهم هماهنگ و همسو با شعارهايي باشد که به آن راي داده ند در حقيقت سهم خواه کساني هستند که شعارهاي رئيس جمهور را قبول ندارند اما همچنان مي خواهند در دولت و کابينه آن هم در خط مقدم حضور داشته باشند، اينکه از راي، حق و اعتماد مردم به شعارهاي روحاني دفاع شود سهم خواهي نيست بلکه دفاع از حقوق شهروندي است.
حکيمي پور : اگر کسي هزينه داده که بعدا طلبکار شود شفاف بگويد
در مقابل احمد حکيمي پور دبير کل حزب اصلاح طلب اراده ملت که در جريان بستن فهرست شوراي شهر تهران نيز انتقاداتي را متوجه شوراي عالي اصلاحات کرده بود ، در واکنش به موضوع سهم خواهي عارف از کابينه دولت آينده گفت: اگر قرار باشد هزينه دادن بعدا منجر به اين شود که سهم بيشتري ببريم، بايد بياييم و در اين رابطه شفاف سازي کنيم. يعني مشخص کنيم که هزينه دادن به چه معني است و از بابت آن چه چيزي عايد کل جريان اصلاحات شده است؟ هزينه داده شده بجا بوده است يا نابجا؟ آيا اين امکان وجود نداشت که اين هزينه را ندهيم و دستاورد هم داشته باشيم؟ و آيا نمي شود ما مسيري را طي کنيم که با جريان اصلاحات با هزينه کمتر به نتيجه برسد؟بايد روي تمام اين موارد بحث شود و شاخص هاي هزينه دادن مشخص و معين شود.اگر ما هزينه داده ايم که بعدا طلبکار جريان باشيم خيلي شفاف بياييم و اين را بگوييم.ضمنا هرکسي در عرصه سياست مخصوصا حوزه اصلاح طلبي فعاليت مي کند دائمنا در معرض هزينه هاي گوناگون است که داوطلبانه آن هارا پذيرفته است .امروز اگر از هر کسي سوال کنيد يک قطار هزينه براي شما مي شمارد.
پيشنهاد «جامعه مدرسين» براي انتخاب وزراي کابينه چيست؟
حجت الاسلام رضا آشتياني عراقي عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم درباره پيشنهاد جامعه مدرسين به دولت براي انتخاب وزرا گفت: معمولا جامعه مدرسين مواضع خود را طي اطلاعيه هايي که مي دهد بيان مي کند، در جلسات اخير نيز بيشتر بحث درباره وزرا بود که پيغام دادند در انتخاب وزرا دقت شود و افرادي مدنظر باشند که کارايي داشته و از سلامت برخوردار باشند و و از قشر جوان هم باشند.
عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم با بيان اينکه جلسه اينطور بود که اين پيغام را براي دولت بفرستند، تاکيد کرد: از وزرا هيچ اسمي برده نشد و فقط اصول کلي پيرامون انتخاب وزرا را مطرح کرديم.
وي همچنين درباره اينکه آيا اين تذکر بصورت کتبي به دولت داده شده است يا خير گفت: پس از گفت وگوها در جامعه مدرسين راي گيري نمي شود بلکه اعضا به اجماع مي رسند و پس از آن نيز يا اطلاع مي دهند يا نامه مي نويسند و نظر خود را کلي بيان مي کنند.
حجت الاسلام آشتياني درباره ديدار با جامعه روحانيت نيز اظهار داشت: هنوز براي ديدار با جامعه روحانيت مبارز صحبتي نشده است و جامعه بايد خودش تصميم بگيرد و هرگاه بنا به برگزاري اين جلسه شد اعلام خواهيم کرد.
دعوا بر سر کابينه دوازدهم نتيجه عدم شفافيت روحاني است
از سوي ديگر سجاد فتاحي جامعه شناس افزايش اختلافات ميان اصلاح طلبان بر سر سهم خواهي در کابينه دوازدهم را نتيجه عدم شفافيت روحاني درباره مکانيزم انتخاب وزراي کابينه دانسته و مي گويد : اين روزها گروهي از روحاني براي به دست آوردن سهمي بيشتر در کابينه سهم خواهي مي کنند و گروهي ديگر نيز که بخشي از آنها در پي افزايش سهم خود در کابينه از طريق از ميدان به در کردن رقبا هستند از سهم خواهي گروه ديگر شکايت مي کنند. اين امر که نتيجه آن قطعا به انتخاب کارآمدترين کابينه ممکن منتهي نمي شود و شکاف را بين نيروهاي سياسي پيروز در انتخابات رياست جمهوري گذشته افزايش خواهد داد، نتيجه عدم شفافيت روحاني درباره مکانيزم انتخاب وزراي کابينه است. اين تازه آشکارترين پيامد عدم شفافيت است؛ بايد منتظر فشارهاي ديگري نيز بود که در صورت شفافيت در مکانيزم انتخاب کابينه و افزايش مشروعيت آن به ميزان قابل ملاحظه اي کاهش مي يافت اما در آينده بيش از پيش خود را نشان خواهد داد.
هشدار سربسته!
اختلافات در جريان اصلاحات و اعتدال به جايي رسيده است که حتي صداي روزنامه جمهوري اسلامي که از نظر فکري حامي روحاني و طيف کارگزاران است را درآورده است. اين روزنامه ديروز در مطلبي در اين خصوص هشدار داد و سعي کرد سربسته نسبت به عواقب خطرناک اين کشمکش ها و سهم خواهي ها هشدار دهد و نوشت؛ « به کجا چنين شتابان حضرات؟ با شما هستم حضرات اصلاح طلب، با اين شتاب به کجا مي رويد؟ حواس تان هست دست تان بر يقه که مشت مي شود؟ مي دانيد اين گره ها که بر ابرو مي اندازيد در ادبيات سياسي، آه معنا مي شود؟ شمايان که در ادعا از همه سياستمداران عالم خود را «وارد» تر مي دانيد اما چنين ساده «وارد» دعواهايي مي شويد که بچه ها هم از بس بچگانه است از آن پرهيز مي کنند! اين چه ماجرايي است که راه انداخته اند چند تن از حضرات؟ پنجه در صورت هم مي کشند و نمي دانند انگار که رد پنجه براي هميشه مي ماند و عصبانيت شان که فروکش کرد، چقدر خجالت خواهند کشيد از نقاشي اي که در چهره هم نشانده اند. يکي به اين مدعيان دليل راه بودن بگويد «راه را گم کرده ايد» بگويد اين راه که مي رويد به ترکستان هم نمي رسد بلکه به بعد از شوراي اول تهران ختم مي شود. مي دانيد که چه شد و سهم شمايان در آنچه اتفاق افتاد گاه از خود نقش آفرينان ماجراها اگر بيشتر نبود، کمتر هم نبود.
همه ملت، به ويژه باورمندان دولت تدبير و اميد و راي دهندگان روحاني، بايد همت، چند برابر کنند براي کار بيشتر و بهتر. اين را ما مردم کوچه و بازار هم مي دانيم که وقت کار است و نه دعوا، اين را براي حضرات تندمزاج که باز يکديگر را به مناظره و هماوردي مي خوانند، بگوييد و آنان را در مسير کار بي منت براي مردم قرار دهيد که صواب پر ثواب امروز و فردا همين است؛ کار و کار و کار!
اين (ادامه جار و جنجال هاي انتخاباتي) خيلي بد است و بدتر از آن اين بگومگوهاي داخل جرياني ماست که همه را شرمنده مي کند. ما مردم عادي که صاحبان راي هستيم خيلي شرمنده مي شويم، جماعت سياسي را نمي دانم. بزرگان قوم اما به قاعده بايد عرق ريزان شوند از شاهکار هايي که اين «رجال» خلق مي کنند. فکر مي کنم قبل از آنکه دير شود بايد اين تند گويان تند مزاج را «بزرگان » سرجايشان بنشانند که تجربه هاي گذشته مي گويد، فردا خيلي دير است، خيلي دير!»
حال بايد منتظر ماند و ديد آيا تغييرات در کابينه فعلي به نحوي خواهد بود که ضعف کارآمدي دولت را جبران کند يا پدرخوانده ها و سهم طلبان را راضي؟!