گزیده ها قسمت ششم8 اسفند -96
مشاور رسانه ای فرمانده کل سپاه ضمن هشدار نسبت به برنامه های دشمن برای ایجاد فتنه داخلی گفت: مشکلات حاکم در کشور در پی مدیریت ناکارآمد مدیران پیر دولت است.
به گزارش مهر، حمیدرضا مقدم فر مشاور رسانه ای فرمانده کل سپاه در همایش سراسری مسئولان استانی سازمان بسیج مداحان و فعالان عرصه ستایشگری اهل بیت علیهم السلام با اشاره به اهمیت فعالیت هیات مذهبی اضهار داشت: امروز هیات مذهبی یکی از فرصت های نظام انقلاب اسلامی هستند.
وی ادامه داد: منویات رهبر معظم انقلاب در دیداری که هرساله با جامعه مداحی دارند نشان از اهمیت این عرصه دارد؛ در کنار فرصت ها دشمن خیلی آرام و پنهان برنامه هایی را برای اثر گذاری در این عرصه به اجرا گذاشته است به طوری که هرکس متوجه این برنامه ها نمی شود.
مقدم فر با بیان اینکه دشمن می خواهد جلسات مذهبی را کم اثر کند افزود: در این میان رسالت بسیجیان جامعه مداحی بسیار مهم است و بسیج مداحان رسالت مراقبت را برعهده دارد.
وی با بیان اینکه جامعه مداحی باید مراقب باشد که آلوده به نیرنگ های دشمن نشوند، اظهار داشت: در قشر مداح اهل بیت (ع) حساسیت ده برابر است، چرا که مداحان خود بر جامعه اثر گذارند.
مشاور رسانه ای فرمانده کل سپاه در ادامه گفت: ذاکر اهل بیت (ع) به تنهایی یک رسانه چهره به چهره است. پس باید از این جایگاه اثر گذار مراقبت شود و بسیج مداحان باید در حفظ و حراست از این جایگاه پپرچمدار باشد.
وی تصریح کرد: سازمان بسیج جامعه مداحان باید در برابر هجمه های دشمن قد علم کند و در برابر لجن پراکنی های رسانه ای همچون بی بی سی باید پاسخی شکننده دهد تا ذهن مردم نسبت به جامعه مداحی متشنج نشود.
مقدم فر به ظهور جریان های انحرافی در جامعه مداحی اشاره کرد و گفت: امروز جریان هایی همچون فرقه صادق شیرازی با پول های آلوده انگلیسی مداح جذب می کند و در کشور های اروپایی اقدام به برپایی هیئت می کند که حاصل این مراسمات چیزی جز تشیع انگلیسی نیست.
مشاور رسانه ای فرمانده سپاه پاسداران خطاب به مداحان گفت: فعالان جامعه مداحی باید احتیاط کنند، عوامل بیگانه در انتظارند تا راه نفوذی پیدا کرده و ذاکر اهل بیت را به انحراف بکشانند.
وی با تاکید بر توجه به منویات رهبر معظم انقلاب در خصوص عزاداری ها و برگزاری جلسات مذهبی افزود: توجه به بیانات رهبری این جامعه را از انحراف نجات می دهد؛ اینکه بسیاری از آسیبها در عرصه مدیحه سرایی اهل بیت (ع) به وجود آمده حاصل بی توجهی به نصایح و هشدارهای علما و بزرگان است.
مقدمفر با بیان اینکه امروز به برکت خون شهدا جمهوری اسلامی ایران به یک قدرت جهانی تبدیل شده است، افزود: با این حال آشوب آفرینی امریکا و رژیم صهنونیستی در منطقه با هدف جلوگیری از گسترش انقلاب اسلامی همچنان ادامه دارد.
وی با بیان اینکه برنامه های غرب در منطقه با شکست مواجهه شده است افزود:امریکا داعش را ایجاد کرد تا مردم را از اسلام بیزار کند و یک نفرت جهانی علیه اسلام شکل بگیرد از طرفی خواستند تا محور مقاومت را به وسیله این گروهک تروریستی نابود کند اما این پروژه شکست خورد به طوری که امروز ایران به عنوان پرچمدار مبارزه با تروریست در جهان شناخته شده است.
مشاور رسانه ای فرمانده کل سپاه به برنامه های دشمن برای فتنه انگیزی در داخل کشور اشاره کرد و گفت: هدف دشمن القا این پیام است که برنامه های جمهوری اسلامی ناکارامد بوده و آینده ای برای آن متصور نیست که اینکار را با حرفهای عوام فریبانه انجام می دهد.
مقدم فر ضمن هشدار نسبت به برنامه های دشمن برای ایجاد فتنه داخلی در کشور افزود: امروز مشکلات حاکم در کشور در پی مدیریت ناکارآمد مدیران پیر دولت است؛ باید مسئولانی از جنس مردم در راس امور قرار بگیرند که مشکلات مردم را بفهمند و در جهت کاهش آنها قدم بردارند
عباس جعفری دولت آبادی درباره تعداد دستگیری متهمان و اخلالگران بازار ارز، اظهار داشت: تاکنون 27 نفر از اخلالگران بازار ارز از سوی پلیس و وزارت اطلاعات به دادستانی معرفی و دستگیر شده اند.
دادستان تهران از انسداد ۱۳۰۰ حساب با مانده ۳۷ میلیارد تومان مربوط به اخلالگران بازار ارز خبر داد و گفت: گردش مالی این حساب ها ۶ هزار میلیارد تومان بوده است.
به گزارش تسنیم، عباس جعفری دولت آبادی درباره تعداد دستگیری متهمان و اخلالگران بازار ارز، اظهار داشت: تاکنون 27 نفر از اخلالگران بازار ارز از سوی پلیس و وزارت اطلاعات به دادستانی معرفی و دستگیر شده اند.
وی افزود: همچنین 1300 حساب بامانده 37 میلیارد تومان و گردش مالی 6 هزار میلیارد تومان مسدود شده و با این اقدامات به زودی شاهد اتفاق های خوبی در بازار ارز خواهیم بود.
دادستان تهران افزود: تا به امروز اقدامات پلیس و دستگاه های مرتبط برای جمع آوری افرادی که اقدام به خرید و فروش غیرمجاز ارز می کنند ادامه داشته و به موجب قانون افرادی که اقدام به خرید و فرش عمده غیرمجاز ارز می کنند به دادستانی معرفی و تحت تعقیب قرار خواهند گرفت.
جعفری دولت آبادی گفت: براساس قانون مبارزه باید باقاچاق کالا و ارز باید با کسانی که خرید و فروش سازمان یافته قاچاق ارز و همچنین اختلال در نظام ارزی کشور ایجاد می کنند، برخورد شود که بر همین اساس تاکنون براساس قانون در این خصوص اقدام شده است.
وی درباره تاثیر دستگیری این 27 نفر، توضیح داد: به طور حتم اقدامات دستگاه قضا در کنار فعالیت های بانک مرکزی موثر خواهد بود. زیرا اگر روند تقاضای ارز مدیریت شود و نظارت سیستمی بر خرید و فروش، توزیع ارز و همچنین ارز صادراتی وجود داشته باشد، شاهد اتفاق های خوبی در این بازار خواهیم بود.
دادستان تهران، گفت: نکته مهم در حال حاضر تداوم برخورد و نظارت بر بازار است زیرا اقدام بانک مرکزی درباره جلوگیری از فعالیت صرافی های غیرمجاز، موثر و به موقع است و دادستانی هم بر اساس صلاحیت هایی که دارد سعی کرده تا افراد را تحت تعقیب قرار دهد و این سیاست تداوم خواهد یافت.
وی درباره لزوم ایجاد سامانه ای برای بررسی بازار و جلوگیری از مشکلات احتمالی، توضیح داد: ما از ایجاد چنین سامانه ای استقبال می کنیم زیرا تنها اقدام بانک مرکزی کافی نیست و همه سیستم های مرتبط باید همکاری داشته باشند زیرا تنها نظارت بانک مرکزی کافی نیست.
یک فعال رسانهای بدنام و ضدانقلاب با راهاندازی کمپینی به مقابله با حجاب در ایران برخاسته است و با انتشار فیلمهای تقطیع شده قدیمی که هر هفته آن را با نام فیلمهای جدید منتشر میکند، سعی دارد تا خود را در این کمپین موفق نشان داده، حیا را از زن ایرانی بگیرد. هدف اصلی این کار، ترویج بیحیایی و قبحشکنی از اشاعه منکرات در جامعه است.
کیهان نوشت: یک فعال رسانهای بدنام و ضدانقلاب با راهاندازی کمپینی به مقابله با حجاب در ایران برخاسته است و با انتشار فیلمهای تقطیع شده قدیمی که هر هفته آن را با نام فیلمهای جدید منتشر میکند، سعی دارد تا خود را در این کمپین موفق نشان داده، حیا را از زن ایرانی بگیرد. هدف اصلی این کار، ترویج بیحیایی و قبحشکنی از اشاعه منکرات در جامعه است.
در این میان هستند دختران جوانی که به تارهای این عنکبوت پیر گیر میکنند و ندانسته به مقابله با قوانین و ارزشهای جامعه پرداخته دست به اقداماتی پوچ میزنند و اینگونه هم خود را گرفتار میکنند و هم وطنفروشان را در رسیدن به آمال و آرزوهای مادیاش امیدوار میکنند.
به تازگی اسنادی منتشر شده که نشان میدهد فعالیتهای مدنی این به اصطلاح خبرنگار و فعال رسانهای ضدانقلاب برای مبارزه با جمهوری اسلامی چندان هم مدنی و آزادیخواهانه نبوده و او در سالهای ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۸ چند قرارداد با زیرمجموعههای مختلف دولت آمریکا به ارزش بیش از ۲۳۰ هزار دلار (یک میلیارد تومان) امضا کرده است. (این اسناد در وبسایتی که به انتشار اطلاعات درباره دولت آمریکا اختصاص دارد، منتشر شده است.)
این روزها اسم دختر خیابان انقلاب را در فضای مجازی بارها شنیدهایم و شاهد این هستیم که چند وقتی یک بار دختری بر بالای بلندی رفته و روسری خود را بر چوب بسته و بالا میبرد، فضاسازی رسانهای (بخصوص رسانههای مجازی) به این دختران اینگونه القا کرده که آزادی بین زن و مرد و تساوی حقوق بین زن و مرد را فریاد میزنند و آنقدر در این نقش فرورفتهاند که حتی گاه در برابر مامور قانون میایستند و میگویند جرمم چیست؟!
تبصره ماده 638 قانون مجازات اسلامی عدم رعایت حجاب شرعی را جرم انگاری کرده و عنصر قانونی این جرم را ارائه کرده است. به موجب این ماده «هرکس علناً در انظار عمومی و معابر تظاهر به عمل حرامی نماید علاوه بر کیفر عمل به حبس از 10 روز تا دو ماه یا تا 74 ضربه شلاق محکوم میگردد و در صورتیکه مرتکب عملی شود که نفس آن عمل دارای کیفر نمیباشد ولی عفت عمومی را جریحهدار مینماید، فقط به حبس از 10 روز تا دو ماه یا تا 74 ضربه شلاق محکوم خواهد شد.»
در روزهای اخیر برخورد مامور نیروی انتظامی با دختری که بر روی بلندی ایستاده بود در فضای مجازی دست به دست شده و عدهای روشنفکرنما ژست اپوزیسیون به خود گرفته و خواهان برخورد با مامور نیروی انتظامی شدند! چرا که از دیدگاه آنها مامور نیروی انتظامی طبق قانون نمیتواند با دختری که حجاب خود را از سر برداشته و بر رفتار خود اصرار هم دارد، برخورد کند.
اما قانون چه میگوید؟ مطابق بند یک ماده 21 آیین دادرسی کیفری جرم عدم رعایت حجاب شرعی در زمره «جرایم مشهود» محسوب میگردد. در مواجهه با جرایم مشهود ضابطین دادگستری موظفند هر اقدام موثری را جهت حفظ آثار و علائم جرم و همچنین هر اقدامی جهت جلوگیری از فرار متهم را انجام دهند.
بنابراین، ضابطین دادگستری در برخورد با مرتکب جرم عدم رعایت حجاب شرعی مکلف هستند با توقیف زن بزهکار وی را در مدت قانونی تحویل مراجع قضائی دهند. در حال حاضر نیروی انتظامی جمهوری اسلامی به عنوان ضابط عام دادگستری وظیفه اصلی در برخورد با جرم عدم رعایت حجاب شرعی را بر عهده دارد. برابر ماده 8 ماده چهار قانون نیروی انتظامی مصوب 1369 «مبارزه با منکرات و فساد» از جمله وظایف ذاتی نیروی انتظامی به عنوان ضابط قوه قضائیه است، بنابراین هر اقدام نیروی انتظامی در برخورد با جرم عدم رعایت حجاب شرعی که از مصادیق عمده منکرات و مفاسد اجتماعی است، انجام تکلیف قانونی بوده که سرپیچی از آن تخطی از وظایف ذاتی این نیرو محسوب میشود.
کار پلیس اصولاً تقابل فیزیکی و توقیف افراد مجرم و قانونشکن است و شخصی که خود را با رفتن بالای یک سکو یا مانند آن از دسترس پلیس خارج میکند، تبعات نحوه مقابله پلیس را به علت قانونشکنی پذیرفته است.
با این توضیحات آشکار است که اقدام به کشف حجاب امری «مدنی» نیست که نام اعتراض مدنی به آن نهاده شود. کشف حجاب مطابق قانون «جرم» کیفری و غیرمدنی است.
مخالفان و منتقدان به کارگیری برخوردهای انتظامی در مواجهه با جرم عدم رعایت حجاب شرعی از جمله دلایلی که در توجیه نظر خود عنوان میکنند آن است که معضل «بیحجابی» یک پدیده فرهنگی- اجتماعی است که حل آن نیازمند به کارگیری شیوههای فرهنگی از سوی نهادهای فرهنگی است و نیروی انتظامی نباید به آن ورود پیدا کند.
در واقع آنچه که از سوی این دسته از منتقدان مطرح میشود مقدمه صحیحی است که از آن نتیجه باطلی به دست میآید. درست است که پدیده بیحجابینیازمند برنامههای فرهنگی و آسیبشناسی است ولی نمیتوان اقدام عملی و بازدارنده قانونی را به بهانه فقدان عوامل و اقدامات پیشگیرانه تعطیل کرد و خواستار عدم مداخله نیروی انتظامی با خطاکاران شد؛ جرم بودن این معضل فرهنگی وجه دیگری است که انکار آن تنها به شیوع آن در میان اقشار گوناگون میانجامد.
در برخوردی که مامور نیروی انتظامی با دختر بیحجاب و مصر بر جرم خود داشت، رفتار مامور نیروی انتظامی طبق هیچ قانونی محکوم نیست و گروههای فمنیستی و کانالهای ضدانقلاب تنها با بزرگنمایی و دروغگویی سعی در تشویش اذهان عمومی را دارند؛ راه تغییر قانون در هیچ کجای دنیا نقض قانون نیست زیرا قانون در هر نظام حقوقی (خواه دینی و خواه سکولار)، امری مقدس است و شکستن آن شکستن اعتبار خود قانون است و نه محتوای قانون مورد اعتراض.
مشاور رئیسجمهور در کنایهای به روزنامه کیهان، در کنال تلگرامی خود نوشت: نقد روحانی معطوف به نوعی از اسلامیسازی است که به ظاهریترین و شکلیترین وجوه خارجی و نمایشی یک پدیده میپردازد و با تغییر ظاهر، ادعای اسلامیشدن آن را میکند.
به گزارش خبرآنلاین، بعد از سخنان حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور در اختتامیه سی و یکمین جشنواره بین المللی خوارزمی، کیهان در گزارشی تحت عنوان «هر وقت حاشیهسازی تمام شد بفرمایید برای مردم چه کردهاید؟!» به نقد سخنان رئیس جمهور پرداخت.
رئیس جمهور در سخنان خود گفته بود: «برخی از تقسیمبندیهایی که پس از انقلاب در جامعه رخ داده، چندان دقیق نیست. قطعاً علم اسلامی و غیراسلامی شبیه همدیگر است و تفاوتی میان آنها وجود ندارد، بلکه اهداف فرق دارد. ما نمیتوانیم بگوییم فلان خودرو اسلامی است و آن یکی نیست. اینکه شما یک قرآن در داشبورد خودرو بگذارید که خودروی اسلامی نمیشود. اما اینکه چگونه از این خودرو به نحو احسن استفاده کنیم، میتواند در این تقسیمبندی موثر بوده و تاثیر بگذارد. این نحوه استفاده نشاندهنده فردی است که دارای آرمانهای بلند است.»
کیهان روز بعد -دوشنبه 7 اسفند- در بخشی از گزارش خود نوشت: «ضمن آنکه طرح مثال ماشینی که از سوی رئیسجمهور مطرح شد به غایت عجیب و غیرمنتظره بود! مگر کسی مدعی شده که با گذاشتن قرآن، ماشین اسلامی میشود؟ یا مگر کسی مقوله تولید ماشین اسلامی را مطرح کرده است؟ عدم تمایز میان علوم انسانی و دیگر علوم خود بزرگترین محل ایجاد شائبه در سخنرانی رئیسجمهور بود که همان بسترهای حاشیه آفرین هستند. چنانکه تمام مثالهای روحانی از علوم ریاضی و علوم طبیعی بود و حتی یک مورد از علوم انسانی گفته نشد.»
امروز حسام الدین آشنا به این گزارش کیهان واکنش نشان داد و در کانال تلگرامی خود این طور نوشت: کیهان در سال 1386 ایده هایی بلند پروازانه در مورد تولید خودروی اسلامی با همکاری ایران، مالزی، اندونزی و ترکیه مطرح شد و وزیر صنایع و مدیر وقت ایران خودرو به عنوان پیشگامان این طرح بزرگ امکان سنجی، زمانبندی و بودجه بندی آن را هم اعلام کردند. طرفهای مالزیایی این خبر را به شرح زیر رسانه ای کردند:
«خودرویی با قبله نما و جایگاه قرآن و روسری
سرمایه گذاری ایران در مالزی براي ساخت خودرو اسلامي
سرمایه گذاری ایران در مالزی براي ساخت خودرو اسلامي
زينال عابدين مدير عامل شركت ملي خودرو سازي مالزي به شبكه ملي برناما مالزي اعلام كرده كه اين كار كه به پيشنهاد ايران انجام مي شود شامل نصب تجهيزاتي در خودروها مانند قطب نماست كه به وسيله آن بتوان جهت قبله را پيدا كرد و همچنين جايگاههاي ويژه اي براي قرار دادن قرآن و روسري می باشد.»
مشاور رئیس جمهور در ادامه نوشت: البته این طرح هم به سرنوشت برخی از دیگر طرحهای دولت محمود مبتلا شد ولی متاسفانه کیهان فرصت نقد و بررسی آن را نداشت.
آشنا افزود: نقد روحانی معطوف به نوعی از اسلامی سازی است که به ظاهری ترین و شکلی ترین وجوه خارجی و نمایشی یک پدیده می پردازد و با تغییر ظاهر، ادعای اسلامی شدن آن را می نماید. ای کاش به جای هجمه به روحانی رویکرد ظاهرسازی مورد نقد و بررسی قرار بگیرد. یکی از تجربیات راهبردی انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی ضرورت فراتر رفتن از ظاهرسازی از طریق اضافه کردن پسوند اسلامی به امور ذاتا سکولار برای اقناع متشرعین است. این رویکرد در قانون بانکداری"اسلامی" و برخی دیگر از قوانین نیز مشاهده می شود.