خوراکیها
آشنایی با سلطان سبزیها 6 خرداد- 94
آشنایی با سلطان سبزیها 6 خرداد- 94
کرفس سلطان سبزیهاست و تمام بخشهای
این گیاه مفید و شفابخش است.
این گیاه به ارتفاع 20 تا 60 سانتی متر است و ساقهای منشعب دارد. کرفس گیاهی است که در تمام دنیا به راحتی میروید.این گیاه در بسیاری از مناطق ایران از جمله سیستان، خوی و بندرعباس میروید.
دانشمندان بر این عقیدهاند که کرفس بهترین ماده غذایی برای برطرف کردن عفونت مجاری ادرار و اسید اوریک بالا از طریق ضدعفونی مجاری ادراری است، همچنین وجود روغنهای فرار در کرفس علاوه بر ایجاد عطر خوشایند این گیاه، باعث گشاد شدن مجاری کلیه میشوند و دفع اسید اوریک را تسهیل میکند.
تجربه نشان داده است که کرفس و غذاهای حاوی آن بوی بد دهان را از بین میبرد که احتمالاً به دلیل ترکیب موادی که در معده تولید میشوند با مواد معطر کرفس است.
این گیاه حاوی ویتامین (ث) زیادی است و به همین دلیل مصرف آن به تقویت لثهها کمک کرده و از بروز بیماری اسکوربوت پیشگیری میکند. مصرف کرفس همچنین به افراد کم خون، توصیه میشود. اسیدهای چرب فرار موجود در این گیاه، محرک اشتهاست.
پتاسیم موجود در کرفس علاوه بر تحریک ادرار باعث کاهش فشار خون میشود و به همراه گوگرد موجود در آن بیش از همه برای بیماران مبتلا به نقرس و افرادی که از دردهای مفصلی و روماتیسم رنج میبرند، توصیه میشود.
این گیاه دارای خاصیت ضدمیکروبی است و در بهبود آسم و سرماخوردگیهای ریوی مناسب است. آب کرفس به صورت غرغره برای رفع گلو دردهای خشک به دلیل خاصیت ضدعفونی کنندهاش مفید است. همچنین آلودگی میکروبی ضعیف در روده نیز در اثر تریپین از بین میرود.
این گیاه به ارتفاع 20 تا 60 سانتی متر است و ساقهای منشعب دارد. کرفس گیاهی است که در تمام دنیا به راحتی میروید.این گیاه در بسیاری از مناطق ایران از جمله سیستان، خوی و بندرعباس میروید.
دانشمندان بر این عقیدهاند که کرفس بهترین ماده غذایی برای برطرف کردن عفونت مجاری ادرار و اسید اوریک بالا از طریق ضدعفونی مجاری ادراری است، همچنین وجود روغنهای فرار در کرفس علاوه بر ایجاد عطر خوشایند این گیاه، باعث گشاد شدن مجاری کلیه میشوند و دفع اسید اوریک را تسهیل میکند.
تجربه نشان داده است که کرفس و غذاهای حاوی آن بوی بد دهان را از بین میبرد که احتمالاً به دلیل ترکیب موادی که در معده تولید میشوند با مواد معطر کرفس است.
این گیاه حاوی ویتامین (ث) زیادی است و به همین دلیل مصرف آن به تقویت لثهها کمک کرده و از بروز بیماری اسکوربوت پیشگیری میکند. مصرف کرفس همچنین به افراد کم خون، توصیه میشود. اسیدهای چرب فرار موجود در این گیاه، محرک اشتهاست.
پتاسیم موجود در کرفس علاوه بر تحریک ادرار باعث کاهش فشار خون میشود و به همراه گوگرد موجود در آن بیش از همه برای بیماران مبتلا به نقرس و افرادی که از دردهای مفصلی و روماتیسم رنج میبرند، توصیه میشود.
این گیاه دارای خاصیت ضدمیکروبی است و در بهبود آسم و سرماخوردگیهای ریوی مناسب است. آب کرفس به صورت غرغره برای رفع گلو دردهای خشک به دلیل خاصیت ضدعفونی کنندهاش مفید است. همچنین آلودگی میکروبی ضعیف در روده نیز در اثر تریپین از بین میرود.