دانستنیها
تاثیر شگفت انگیز سیر بر اعصاب 21 تیر-94
تاثیر شگفت انگیز سیر بر اعصاب 21 تیر-94
محققان دانشگاه میزوری
آمریکا در یک مطالعه متوجه شدند که سیر میتواند به روشهای بسیاری موجب سالم نگاه
داشتن انسانها شود. به گفته این محققان ماده موجود در سیر مانع از بروز بیماریهای
عصب شناختی مرتبط با سن از جمله آلزایمر و پارکینسون میشود.
در این مطالعه محققان محور توجه خود را بر روی یک کربوهیدرات مشتق از سیر موسوم به FruArg متمرکز کرده و نقش آن را در واکنشهای محافظتی مورد بررسی قرار دادند.
محققان توانایی این ماده غذایی را بر مهار و حتی برعکس کردن آسیب سلول مغزی ناشی از استرسهای محیطی بررسی نمودند. استرسهای محیطی میتواند شامل روند پیری، سیگار کشیدن، آلودگی هوا، آسیب مغزی و یا مصرف بیش از حد الکل باشد.
نتایج این مطالعه نشان داد که سیر نه تنها روند پیری را کند میکند، بلکه میتواند از ابتلا به بیماریهای عصبی مرتبط با افزایش سن مانند آلزایمر و پارکینسون پیشگیری کند. محققان دانشگاه میزوری متوجه شدند که وجود این کربوهیدرات در سیر عامل این فواید است.
«زوزانگ گو»، استادیار پاتولوژی و آناتومی دانشکده پزشکی میزوری و سرپرست تیم مطالعه، در این باره میگوید: «سیر یکی از مکملهای غذایی پرمصرف است.»
بیشتر مردم سیر را به دلیل برخورداری از مولفههای محتوی سولفور که منبع خوبی از آنتی اکسیدان است، یک ماده غذایی مفید میدانند. محققان قصد دارند در آینده اثرات FruArg را بر سایر سلولهای بدن که با ابتلا به بیماریهایی مانند بیماری قلبی، دیابت و سرطان مرتبط هستند، مطالعه کنند.
در این مطالعه محققان محور توجه خود را بر روی یک کربوهیدرات مشتق از سیر موسوم به FruArg متمرکز کرده و نقش آن را در واکنشهای محافظتی مورد بررسی قرار دادند.
محققان توانایی این ماده غذایی را بر مهار و حتی برعکس کردن آسیب سلول مغزی ناشی از استرسهای محیطی بررسی نمودند. استرسهای محیطی میتواند شامل روند پیری، سیگار کشیدن، آلودگی هوا، آسیب مغزی و یا مصرف بیش از حد الکل باشد.
نتایج این مطالعه نشان داد که سیر نه تنها روند پیری را کند میکند، بلکه میتواند از ابتلا به بیماریهای عصبی مرتبط با افزایش سن مانند آلزایمر و پارکینسون پیشگیری کند. محققان دانشگاه میزوری متوجه شدند که وجود این کربوهیدرات در سیر عامل این فواید است.
«زوزانگ گو»، استادیار پاتولوژی و آناتومی دانشکده پزشکی میزوری و سرپرست تیم مطالعه، در این باره میگوید: «سیر یکی از مکملهای غذایی پرمصرف است.»
بیشتر مردم سیر را به دلیل برخورداری از مولفههای محتوی سولفور که منبع خوبی از آنتی اکسیدان است، یک ماده غذایی مفید میدانند. محققان قصد دارند در آینده اثرات FruArg را بر سایر سلولهای بدن که با ابتلا به بیماریهایی مانند بیماری قلبی، دیابت و سرطان مرتبط هستند، مطالعه کنند.