تصاویر کباب جگر و دل وقلوه وجوجه برای کسانی که دستشان به دهان شان می رسد. 31 تیر 91
این
تصاویر سیخ های دل وجگر وقلوه وجوجه مرغ
وکباب مرا یاد آن خاطرات قبل از انقلاب
انداخته است که صبح زود سرمای زمستان برفی
کاسه حلیم داغ با دارچین عجیب حالی
می داد ومی چسبید. البته هر صبح های ایام
سال صبح کله وپاچه و بناگوش ومغز وزبان وآبش با آب لیمو هم جای خود داشت .
برخی .همچنین غروب سیراب وشیردون و دل وجگر
وقلوه با نان داغ سنگک و ریحان سبز وبنفش
وتربچه نقلی قمی وپیازچه هم که خیلی با حال بود. به خصوص برخی از عشقی ها
خراباتی آن را مزه می کردند .البته آن زمان سفارش و خرید وخوردنش همچون شرایط کنونی نبود که جزو خوراک تشریفاتی
وتجملی شود . زیرا که هر راننده تاکسی که خسته می شد درجا تاکسی را دم یک جگرکی پارک می کرد و چند سیخ دل و جگر وقلوه سفارش می داد .
همچنین جوجه کباب با چاشنی آب لیمو و زرد
چوبه یا زعفران که با ذغال پخته می شد چه در رستوران یا پیک نیک وخانه همچون شرایط
کنونی نبود که مرغ یا پرواز کند . یا آنقدر گران شود که تبدیل به موضوع داغ روز
شود وبا توزیع دولتی آن مردم فقیر ونیازمند با ساعات زیاد توی صف های طولانی
نگهداشتن تحقیر شوند.