ایران
میزبان نخستین جشنواره خوراک ملل شد 10اردیبهشت -98
همه ادا واطوارهای رژیم غیر متعارف
ولایت فقیه غیراستاندارد و مقابل مردم است . چون درحالی که شهروندان کثیری از سیل
زدگان استان ها درشرایط بی سرپناهی و بی غذایی و بی پوشاکی وعدم دارویی به سرمی
برند تهران میزبان نخستین جشنواره خوراک ملل شده است موجب سوهان روح وروان واعصاب
سیل زدگان گرسنه شود.
تهران- ایرنا- رئیس نخستین جشنواره
«خوراک ملل» با اشاره به اینکه این جشنواره با هدف نزدیک شدن ملل و کشورها به
یکدیگر برگزار می شود، گفت: ایران 20 تا 25 مرداد امسال میزبان نخستین جشنواره
خوراک ملل است.
به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا جلال
ذکایی روز سه شنبه در نشستی با حضور خبرنگاران با بیان اینکه نگاه فرهنگی مبتنی بر
نزدیک شدن اقوام و ملل نسبت به یکدیگر از جمله اهداف اصلی نخستین جشنواره خوراک
ملل است، گفت: خوراک صرفاً یک محصول ارگانیک با ترکیب بیوشیمیایی نیست بلکه برای
اعضای هر جامعه غذا به عنوان یک عنصر فرهنگی تعریف شده است.
وی افزود: خوراک به عنوان یک فعالیت معنیدار بر روابط اجتماعی تاکید دارد، اعتقادات و دین را تصویب و بسیاری از الگوهای اقتصادی را معین میکند و ناظر بر بخش بزرگی از گردش روزانه زندگی است.
ذکایی گفت: همانگونه که سیستم های پزشکی در بیماری و ارتقای سلامت نقش دارند عادات تغذیه ای نیز نقش اجتماعی اساسی فراتر از طریق به بدن انسان بازی می کنند.
وی با اشاره به اینکه طعم چگونگی تهیه و مصرف غذا همگی در کنار فرهنگ ملت ها شکل میگیرد، گفت: این ویژگی ها ما را به فرهنگ دیگر ملل نزدیک می کند به این ترتیب تجربه چشیدن غذا با فرایند حضور و درک آن همراه می شود.
رئیس نخستین جشنواره «خوراک ملل» گفت: غذا یک زبان مشترک است و مهمتر اینکه یک حق جهانی است که مانند هر زبان دیگری برای ارتباط اشتراک در احساسات و عواطف و هیجان به کار گرفته می شود.
ذکایی افزود: خوراک موجب پیوند صمیمی میان تاریخ و فرهنگ مردم جامعه میزبان با دیگر جوامع و نیز گردشگران میشود و به عنوان بازتاب دهنده فرهنگ یک کشور یا یک ملت در نظر گرفته میشود.
وی افزود: بنابراین غذا یکی از محصولات ایده آل برای ارائه به عنوان یک جاذبه در مقصد گردشگری دارای ظرفیتهای بسیاری است.
**غذاهای اصیل ایرانی خاصیت های دارویی دارد
رضا اسلامی معاون گردشگری کلنون جهانگردی و اتومبیلرانی همچنین در این نشست گفت: نگاه علمی به غذا و خوراک، تجاری سازی خوراک ایرانی، نشان دادن خواص داروی خوراکی ایرانی از جمله اهداف این نمایشگاه است.
وی افزود: نخستین جشنواره خوراک ملل 20 تا 25 مرداد ماه سال جاری در مرکز نمایشگاهی برج میلاد برگزار میشود.
اسلامی ادامه داد: دعوت هایی به منظور حضور دیگر کشورها و ارائه غذاهایشان انجام گرفته و در کنار آن سازمان های مردم نهاد و تولیدکنندگان غذایی داخلی و خارجی نیز میتوانند برای ارائه محصولات شان حضور پیدا کنند.
وی از همکاری وزارت خارجه، وزارت فرهنگ ارشاد اسلامی، سازمان ارتباطات اسلامی، سازمان اکو و سازمان میراث فرهنگی و گردشگری برای برگزاری نخستین جشنواره خوراک ملل خبر داد.
وی افزود: خوراک به عنوان یک فعالیت معنیدار بر روابط اجتماعی تاکید دارد، اعتقادات و دین را تصویب و بسیاری از الگوهای اقتصادی را معین میکند و ناظر بر بخش بزرگی از گردش روزانه زندگی است.
ذکایی گفت: همانگونه که سیستم های پزشکی در بیماری و ارتقای سلامت نقش دارند عادات تغذیه ای نیز نقش اجتماعی اساسی فراتر از طریق به بدن انسان بازی می کنند.
وی با اشاره به اینکه طعم چگونگی تهیه و مصرف غذا همگی در کنار فرهنگ ملت ها شکل میگیرد، گفت: این ویژگی ها ما را به فرهنگ دیگر ملل نزدیک می کند به این ترتیب تجربه چشیدن غذا با فرایند حضور و درک آن همراه می شود.
رئیس نخستین جشنواره «خوراک ملل» گفت: غذا یک زبان مشترک است و مهمتر اینکه یک حق جهانی است که مانند هر زبان دیگری برای ارتباط اشتراک در احساسات و عواطف و هیجان به کار گرفته می شود.
ذکایی افزود: خوراک موجب پیوند صمیمی میان تاریخ و فرهنگ مردم جامعه میزبان با دیگر جوامع و نیز گردشگران میشود و به عنوان بازتاب دهنده فرهنگ یک کشور یا یک ملت در نظر گرفته میشود.
وی افزود: بنابراین غذا یکی از محصولات ایده آل برای ارائه به عنوان یک جاذبه در مقصد گردشگری دارای ظرفیتهای بسیاری است.
**غذاهای اصیل ایرانی خاصیت های دارویی دارد
رضا اسلامی معاون گردشگری کلنون جهانگردی و اتومبیلرانی همچنین در این نشست گفت: نگاه علمی به غذا و خوراک، تجاری سازی خوراک ایرانی، نشان دادن خواص داروی خوراکی ایرانی از جمله اهداف این نمایشگاه است.
وی افزود: نخستین جشنواره خوراک ملل 20 تا 25 مرداد ماه سال جاری در مرکز نمایشگاهی برج میلاد برگزار میشود.
اسلامی ادامه داد: دعوت هایی به منظور حضور دیگر کشورها و ارائه غذاهایشان انجام گرفته و در کنار آن سازمان های مردم نهاد و تولیدکنندگان غذایی داخلی و خارجی نیز میتوانند برای ارائه محصولات شان حضور پیدا کنند.
وی از همکاری وزارت خارجه، وزارت فرهنگ ارشاد اسلامی، سازمان ارتباطات اسلامی، سازمان اکو و سازمان میراث فرهنگی و گردشگری برای برگزاری نخستین جشنواره خوراک ملل خبر داد.