هاشمی: 70درصد معتادان تهران شهرستانی‌اند

 نظر ها و آمار ها وادعاهای رهبر و سایر دست اندرکاران رژیم ولایت فقیه هردم بیلی وپوچ و دروغ است . یااینکه  یا بر اساس سنگ مفت وگنجشک مفت زدن است و تبدیل به یک امر رسمی ورایج دررژیم وارونه ی و لایت فقیه شده است .چون در مدت 37 سال  درهمه زمینه ها آمارهای دروغ و وارونه ارائه شده است  . بطور مثال در تهران 15 میلیونی  ادعا شده که 10 تا15 هزار نفر معتاد وجوددارد که 70% معتادان هم شهرستانی اند! در صورتیکه بارها آمار 20 هزار کارتون خواب  در تهران داده شده است که اکثرشان معتادند. از سوی دیگر اگر استاندار تهران ادعایش صحت دارد . سئوال است که چرا اقدام برای  جمع آوری و درمان این معتادان شناخته و سرشماری شده نمی شود؟ مهمتراینکه مگر 36 سال مبارزه با قاچاقچیان مواد مخدر و معتادین نشده است؟ مگر هرروز گزارش خبری از کشف چندین تنی مواد مخدر در نقاط مختلف کشور به خصوص استان محرومان بلوچستان بازتاب داده نمی شود؟ تازه مگر شهیندخت ملاوردی معاون روحانی در امور خانواده وزنان تازگی اعتراف نکرده است که سن اعتیاد آنهم دختران به 13 سال رسیده است. حال چگونه است که تهران 15 میلیون 10 تا 15 هزار معتاددارد؟

استاندار تهران با اشاره به اینکه آمار معتادان استان تهران بین 10 تا 15 هزار نفر است، گفت: 70 درصد این معتادان متعلق به سایر شهرستان‌های استان هستند.
سیدحسین هاشمی پس از برگزاری نخستین جلسه قرارگاه آسیب‌های اجتماعی استان تهران در جمع خبرنگاران، گفت: این جلسه با حضور رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره)، رئیس سازمان بهزستی، معاون اجتماعی شهردار تهران و فرمانده انتظامی تهران بزرگ برای ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در سطح استان تهران برگزار شد.
وی افزود: در ابتدای دولت یازدهم برای جمع‌آوری معتادان تنها مرکز شفق با ظرفیت 500 تا 550 نفر پذیرش وجود داشت که در همان ابتدای کار به دلیل شرایط بهداشتی بحرانی این مرکز تعطیل شد. با تلاش دولت در این حوزه، امروز سه مرکز ظرفیتی حدود دو هزار نفر برای جمع‌آوری معتادان ایجاد شده است. مرکزی نیز در فشاپویه شهرری با ظرفیت پنج تا شش هزار نفر در فاز اول برای محکومین موادمخدر ایجاد شده که تلاش می‌کنیم بخشی از ظرفیت این مرکز را برای نگهداری معتادین متجاحر مورد استفاده قرار دهیم.
استاندار تهران تاکید کرد: ظرفیت پنج هزار و 900 نفری تا آخر شهریور سال جاری برای نگهداری و درمان سه تا شش ماهه در استان تهران ایجاد خواهد شد؛ البته امیدواریم دانشگاه علوم پزشکی مجوزهای لازم را صادر کند تا از بروکراسی اداری خارج شویم و سرعت کار برای ساماندهی این آسیب‌ اجتماعی بیش از پیش افزایش یابد.
هاشمی در ادامه تصریح کرد: این جلسه موجب همکاری و همدلی تمامی دستگاه‌های ذیربط خواهد شد و جلسه بعدی نیز با دستور کار ساماندهی تکدی‌گری برگزار می‌شود. تاکنون مشکل ظرفیت نگهداری داشتیم که با استفاده از مراکز جدید این مشکل مرتفع خواهد شد؛ ضمن اینکه با همکاری قوه قضاییه امیدواریم بتوانیم افرادی که از سایر شهرستان‌ها هستند به شهرستان خود بازگردانده شوند تا تعداد معتادان متحجر استان تهران مشخص و خدمات بهتری به آنها ارائه شود.