رابطه با شيطان بزرگ خواب تكراري مدعيان اصلاحات

رابطه با شيطان بزرگ خواب تكراري مدعيان اصلاحات
گزارش كيهان از فصل دلالي زنجيره اي ها  29 شهریور -94
البته جای سئوال نیست که چرا تاحال  سابقه نداشته که یکبار اوین نامه ی کیهان سربازجو شریعت نداری  یکبار از اینگونه گزارشات در مورد باندهای حامی خامنه ای  تهیه کند؟چون از بازجوی اطلاعاتی که به حساب روزنامه نگار شده توقعی نیست که ناپرهیزی کند .چون گفته می شود چاقو دسته اش را نمی برد.
سرويس سياسي - در سال 1392 به عنوان اولين سال روي کار آمدن دولت يازدهم اين رسانه ها از جمله بولتن خانوادگي هاشمي رفسنجاني – آرمان امروز – در نهايت ذوق زدگي از آرزوي ديدار مستقيم روساي جمهور ايران و آمريکا سخن گفتند و اين احتمال تا بدان جا پيش رفت که نشريات ذوق زده آرزوي خود را تبديل به خبر کرده و نوشتند «دنيا در انتظار يک ملاقات».
    
آرمان امروز در شماره 31 شهريور 1392 در اين زمينه نوشت: «دو رئيس جمهور در يک قاب؛ اين خيالي است که اين روزها سياستمداران اقصي نقاط جهان و تحليلگران بين المللي پيرامون آن سخن گفته اند و بسيار پيرامون آن نگاشته اند. دو رئيس جمهور فوق يکي شيخ ديپلمات ايراني است و ديگري اولين رئيس جمهور سياه پوست تاريخ ايالات متحده. تلاقي اين دو شايد بتواند ديوار 35ساله روابط ميان ايران و آمريکا را رخنه اي سترگ بدهد. منازعه جمهوري اسلامي ايران و ايالات متحده بي گمان يکي از دامنه دارترين و البته مهم ترين پرونده هاي عرصه سياست جهاني است
    
روزنامه شرق نيز در شماره دو مهر 1392 به نقل از سخنگوي سازمان ملل متحد پيش بيني کرد «امشب ديدار اوباما با روحاني».
    
با اين وجود در آخرين لحظات حضور رئيس جمهور در نيويورک کار نابجا صورت گرفت و روحاني با اوباما تلفني سخن گفت و از سوي ديگر وزير امور خارجه با کري همتاي آمريکايي خود بر سر ميز نشست و به گزارش نشريات زنجيره اي دست ديپلماتيک داد تا اين تيتر بر صفحه اول اين رسانه ها خود نمايي کند: «جهان غافلگير شد؛ نيم ساعتي که تابوي 35 ساله را شکست».
    
بعد از بازگشت رئيس جمهور و همراهان از نيويورک بود که رهبر معظم انقلاب طي سخناني از برخي اقدامات نابجاي دولتي ها سخن گفتند.
    
رهبر معظم انقلاب 13 مهر ماه سال 1392 در هفتمين مراسم مشترک دانش آموختگي، تحليف و اعطاي سردوشي دانشجويان دانشگاه هاي افسري ارتش جمهوري اسلامي ايران طي سخناني تاکيد کردند: ما از تحرک ديپلماسي دولت از جمله سفر نيويورک حمايت مي کنيم زيرا به دولت خدمتگزار اعتماد داريم و به آن خوشبين هستيم اما برخي از آنچه که در سفر نيويورک پيش آمد بجا نبود، چون ما دولت آمريکا را غيرقابل اعتماد، خودبرتربين، غيرمنطقي و عهدشکن مي دانيم.
    
با اين سخنان تحليل ها به سمت ديدار طولاني و نيم ساعته ظريف با کري و همچنين گفت و گوي تلفني روحاني با اوباما رفت و وزير امور خارجه با حضور در جلسه کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس صادقانه به اين مسئله اذعان کرد. 
    
ظريف [در جلسه کميسيون] گفته بود: «ما فکر مي کرديم مکالمه ها و گفت وگوها در حدي که انجام شده، در اين حد مجوز داريم ولي وقتي حضرت آقا اشاره کردند، برداشت ما اين است که ايشان اولا؛ به گفت وگوي دکتر روحاني با اوباما انتقاد دارند و اين را يکي از اقدامات نابجا مي دانند و طولاني شدن مذاکرات بنده و جان کري را از اقدامات نابجاي ديگر سفر مي دانند
      دلالان ديدار احتمالي به صف مي شوند!
    هر چند با انتشار اظهارات وزير خارجه در کميسيون بازي نشريات و رسانه هاي ذوق زده به هم ريخت ولي آنان همت خود را مصروف اين داشتند تا در سال بعد يعني سال 93 بين روساي جمهور ايران و آمريکا ديداري صورت گيرد تا شايد روابط جمهوري اسلامي به عنوان اميد مستضعفان جهان با شيطان بزرگ دوباره برقرار شود.    آرمان امروز در گزارش روز 31 شهريور 1393 از آرزوي ديدار دو رئيس جمهور نوشته بود «فراتر برويم و با دقت نگاه كنيم راهروهاي مجمع عمومي سازمان ملل همان جايي است كه حاشيه بر متن غلبه مي كند، اين روزها همه منتظرند ببينند در روز بعد از سخنراني اوباما؛ در راهروهاي مجمع عمومي سازمان ملل چه خواهد گذشت. حسن روحاني در همان روز سخنراني مي كند. البته اگر اوباما نتواند ديداري را رقم بزند. نشستن پاي سخنراني، مي تواند خود جذابيت هاي خبري ديگري هم داشته باشد.»    با وجود تکذيب هاي متعدد ديدار روحاني با اوباما در همين سال آرمان امروز ماجرا را رها نمي کند تا شايد اين آرزو تحقق يابد «اکنون 12 ماه از اين تماس تلفني مي گذرد. خيلي از تحليلگران از احتمال ديدار اوباما و روحاني در سفر پيش رو خبر مي دهند. ديداري که بارها سخنگوي دولت آنرا رد کرده و گفته است: رئيس جمهور هيچ برنامه اي براي ديدار با اوباما ندارد. اما به دليل برگزاري مذاکرات هسته اي همزمان با اجلاس سازمان ملل، اين ديدار دور از ذهن نيست.»    روزنامه آرمان امروز يک روز بعد يعني يک مهر 1393 با حمله به منتقداني که ديدار با اوباما را اقدامي نابجا مي دانند مي نويسد: دلواپسان نگران سفر روحاني و ديدار احتمالي وي با باراك اوباما هستند. چرا يك ديدار [دلواپسان] را نگران كرده است. آيا ديدار احتمالي هيئت ايراني و آمريكايي مي تواند آنقدر ناراحت كننده باشد؟
    
روزنامه اعتماد ديگر جريده زنجيره اي نيز ضمن افسوس از اينکه امسال نيز چون سال هاي گذشته ديداري ميان سران ايران و آمريکا در نيويورک روي نمي دهد در شماره دوم مهر ماه همين سال نوشت: ديدارهاي مهم، فشرده و جديد، ديدارهايي که مقامات کشورهاي زيادي به آن دل خوش کرده اند، کليدي ترين ديدار اما ديدار رئيس جمهور ايران با نخست وزير انگليس است، ديداري که پس از 36 سال قرار است امروز انجام شود تا يخ 36 ساله آب شود.     شرق نيز در گزارش خود نوميدانه و با توجه به تکذيب هاي متعدد دولتمردان مبني بر اينکه ديداري بين اوباما و روحاني روي نخواهد داد نوشت: حالابا توجه به سفر روحاني بايد منتظر بود که آيا اتفاقي مانند سال گذشته خواهد افتاد و مهم تر از آن، گره اي از گره هاي هسته اي باز خواهد شد يا خير...
    
اين سال نيز هر چند روحاني با اوباما ديداري نکرد و حتي گفت و گويي ميان دو رئيس جمهور صورت نگرفت ولي زنجيره اي هاي ذوق زده به ديدار روحاني و کامرون نخست وزير انگليس و حواشي آن قناعت کردند و منتظر سال بعد شدند تا شايد يخ روابط را اين بار آب کنند و به آرزوي خود برسند. 
    
    ديپلماسي اتفاقي براي سفري که برنامه هايش تنظيم شده است!

    با نزديک شدن به سفر رئيس جمهور و هيئت همراه به نيويورک زنجيره اي ها به صف شده اند، آنان هر سال در اين روزها به صف مي شوند تا دلال يک رابطه تصادفي شوند و از اين سخن نمي گويند که چگونه در سفري که همه برنامه هايش از پيش تعيين مي شود سخن از اتفاق مي توان گفت؟!    اين رسانه ها به درستي مي دانند که ديداري ميان روساي جمهور ايران و آمريکا روي نخواهد داد ولي به دنبال آن هستند که به قول مشهور اگر آبي از اين چاه بيرون نمي آيد ناني براي آنان به دست آيد!    آرمان امروز در شماره ديروز خود در گزارشي با عنوان «ديپلماسي اتفاقي در مجمع عمومي» با رد کردن ديدار رسمي دو رئيس جمهور از احتمال ديدار غيررسمي و سرپايي سخن مي گويد و از اين ديدار تنها به شکسته شدن تابوها قناعت کرده و مي نويسد: با اين وصف ديدار رسمي ميان دو رئيس جمهوري نه مطلوب و نه مقبول و لازم است البته همزماني سخنراني دو رئيس جمهوري در روز ابتدايي مي تواند زمينه يک رويارويي غيررسمي و خوش و بشي سرپايي باشد، نشانه اي بر اينکه عرصه و زمينه اي براي همکاري مشترک در خصوص موضوع هسته اي گشوده شده که دو طرف مي توانند آن را با حسن نيت نقطه عزيمت و گام ابتدايي ببينند.    از اين منظر زنجيره اي ها همواره به شکسته شدن تابوها فکر مي کنند، آنان به دنبال روزنه اي براي نفوذ آمريکا هستند چه با گفت و گوي تلفني يا ديدار رسمي و اگر نشد ديدار سرپايي و غيررسمي!