سقوط
مرگبار آشپز درون دیگ آب جوش 10 شهریور -94
چقدر تأسفبار است که درکشور مدعی امن ترین کشور
جهان آنقدر ایمنی در محیط کار وجود ندارذ که گذشته از اینکه موجب افزایش حوادث مرگبار ناشی از عدم ایمنی محیط کار می شود که گزارش شده است یک آشپز نگون بخت رستوران به درون دیگ آب جوش شفوط می کند و به سرنوشت
مرگباری دچار می گردد .
سقوط آشپز رستوران به درون دیگ آب جوش
سرنوشت مرگباری برای او داشت. خانواده این کارگر جوان به خاطر مرگ پسرشان در حین
کار از صاحب رستوران شکایت کردند. مرگ دردناک این کارگر جوان کافی بود تا این
پرونده با شكايت خانواده او در دادسرای جنایی تهران بررسی شود.
با دستور قاضی «مجتبی حسینپور» بازپرس شعبه پنجم، این پرونده در مرحله بررسی قرار گرفت.آشپز ٣٣ ساله وقتی برای پختن برنج در دیگ را برداشت هرگز تصور نمیکرد در درون آب جوشان سقوط کند,٢ هفته پیش کارگران رستورانی در جنوب غرب تهران مشغول کار روزانه بودند که با فریاد یکی از همکارانشان روبهرو شدند. آشپز جوان رستوران درون دیگ آب جوش که روی شعلههای آتش قرار داشت افتاده بود.
همان موقع کارگران دست به نجات پسر جوان زدند و او را از داخل دیگ نجات دادند. با اعلام این حادثه دردناک به اورژانس بلافاصله نیروهای امدادی آشپز رستوران را که به شدت دچار سوختگی شده بود به بیمارستان یافتآباد منتقل کردند.با انتقال این بیمار به بیمارستان بلافاصله پزشکان او را تحت درمان قرار دادند، اما میزان سوختگی وسیع آنقدر مرگبار بود که او پس از ٢ هفته دست و پنجه نرم کردن با سوختگی به کام مرگ فرو رفت. با اعلام خبر مرگ یکی از بیماران بیمارستان به ماموران کلانتری یافتآباد بلافاصله قاضی حسینپور بازپرس کشیک دادسرای جنایی در جریان شکایت خانواده این آشپز رستوران در رابطه با علت مرگ فرزندشان قرار گرفت.
پدر او به ماموران کلانتری گفت: «وقتی این حادثه برای پسرم رخ داد، زمین آشپزخانه رستوران لیز بوده و او درحال برداشتن در سنگین دیگ برنج، پایش سر میخورد و به داخل آب جوشان سقوط میکند. به همین خاطر از کارفرمای او که ایمنی در محل کار را برای کارگران رعایت نکرده است، شکایت داریم.»
با ادعای این خانواده، تحقیقات برای روشن شدن زوایای مبهم پرونده در دادسرای جنایی تهران کلید خورد و به دستور قاضی پرونده، جسد این آشپز جوان برای تعیین علت اصلی مرگ به
پزشکی قانونی منتقل شد.
ایمنی، حوادث ناشی از کار را کاهش میدهد
بیشتر حوادث ناشي از كار علت واحدي ندارند و عوامل مختلف انساني و فنی مانند جابهجا كردن كالا، كار با ماشينآلات، سقوط اشيا، افتادن كارگر از ارتفاع، استفاده غير صحيح از ابزار كار، افتادن به علت ليز خوردن و يا برخورد با مانع، سوختگي وتصادف با وسيله نقليه در محيط كارگاه و يا هنگام رفت و برگشت به محل كار در به وجود آمدن حوادث نقش بسزایی ایفا میکنند.
با این حال با توجه به اخباری که حتی هر روز فقط روی سایتهای خبری قرار میگیرد نشان میدهد کارگران زیادی در سراسر کشور قربانی حوادث کار میشوند که این حوادث نهتنها منجر به مصدومیت، از كار افتادگي یا مرگ آنها میشود بلکه تاثیرات غیرقابل جبرانی برای خانواده و اطرافیان این قربانیان کار به همراه دارد .این حوادث که گاهی بر اثر بیاحتیاطی کارگر یا اشتباه کارفرما
رخ میدهد معمولا به دلیل عدم ایمنی در محل کار یا مجهز نکردن کارگران به وسایل ایمنی از سوی کارفرما است. با این حال، حوادث کار جزو لاینفک محیط کار است، اما رعایت ایمنی محل کار میتواند درصدی از این حوادث تلخ و دردناک را کاهش دهد.
با دستور قاضی «مجتبی حسینپور» بازپرس شعبه پنجم، این پرونده در مرحله بررسی قرار گرفت.آشپز ٣٣ ساله وقتی برای پختن برنج در دیگ را برداشت هرگز تصور نمیکرد در درون آب جوشان سقوط کند,٢ هفته پیش کارگران رستورانی در جنوب غرب تهران مشغول کار روزانه بودند که با فریاد یکی از همکارانشان روبهرو شدند. آشپز جوان رستوران درون دیگ آب جوش که روی شعلههای آتش قرار داشت افتاده بود.
همان موقع کارگران دست به نجات پسر جوان زدند و او را از داخل دیگ نجات دادند. با اعلام این حادثه دردناک به اورژانس بلافاصله نیروهای امدادی آشپز رستوران را که به شدت دچار سوختگی شده بود به بیمارستان یافتآباد منتقل کردند.با انتقال این بیمار به بیمارستان بلافاصله پزشکان او را تحت درمان قرار دادند، اما میزان سوختگی وسیع آنقدر مرگبار بود که او پس از ٢ هفته دست و پنجه نرم کردن با سوختگی به کام مرگ فرو رفت. با اعلام خبر مرگ یکی از بیماران بیمارستان به ماموران کلانتری یافتآباد بلافاصله قاضی حسینپور بازپرس کشیک دادسرای جنایی در جریان شکایت خانواده این آشپز رستوران در رابطه با علت مرگ فرزندشان قرار گرفت.
پدر او به ماموران کلانتری گفت: «وقتی این حادثه برای پسرم رخ داد، زمین آشپزخانه رستوران لیز بوده و او درحال برداشتن در سنگین دیگ برنج، پایش سر میخورد و به داخل آب جوشان سقوط میکند. به همین خاطر از کارفرمای او که ایمنی در محل کار را برای کارگران رعایت نکرده است، شکایت داریم.»
با ادعای این خانواده، تحقیقات برای روشن شدن زوایای مبهم پرونده در دادسرای جنایی تهران کلید خورد و به دستور قاضی پرونده، جسد این آشپز جوان برای تعیین علت اصلی مرگ به
پزشکی قانونی منتقل شد.
ایمنی، حوادث ناشی از کار را کاهش میدهد
بیشتر حوادث ناشي از كار علت واحدي ندارند و عوامل مختلف انساني و فنی مانند جابهجا كردن كالا، كار با ماشينآلات، سقوط اشيا، افتادن كارگر از ارتفاع، استفاده غير صحيح از ابزار كار، افتادن به علت ليز خوردن و يا برخورد با مانع، سوختگي وتصادف با وسيله نقليه در محيط كارگاه و يا هنگام رفت و برگشت به محل كار در به وجود آمدن حوادث نقش بسزایی ایفا میکنند.
با این حال با توجه به اخباری که حتی هر روز فقط روی سایتهای خبری قرار میگیرد نشان میدهد کارگران زیادی در سراسر کشور قربانی حوادث کار میشوند که این حوادث نهتنها منجر به مصدومیت، از كار افتادگي یا مرگ آنها میشود بلکه تاثیرات غیرقابل جبرانی برای خانواده و اطرافیان این قربانیان کار به همراه دارد .این حوادث که گاهی بر اثر بیاحتیاطی کارگر یا اشتباه کارفرما
رخ میدهد معمولا به دلیل عدم ایمنی در محل کار یا مجهز نکردن کارگران به وسایل ایمنی از سوی کارفرما است. با این حال، حوادث کار جزو لاینفک محیط کار است، اما رعایت ایمنی محل کار میتواند درصدی از این حوادث تلخ و دردناک را کاهش دهد.