اوین
نامه ی کیهان 6 تیر- 97
رئيس قوه قضائيه: اعدام و
مصادره اموال در انتظار اخلالگران اقتصادي 6 تیر – 97
4 دهه است که قوه فاسد قضاییه آفتابه دزد اعدام
کرده است تاحاشیه امن برای کلان دزدان وغارتگران ورانت خواران فراهم شود .از سوی
دیگر مصادره کنندگان منابع وذخایر کشور واموال عمومی حاکم اند و 40 سال باشرکا
وآقازاده های شان مشغول دزدی وغارتگری بوده اند وقوه فاسد قضاییه نه کاری با اینان
نداشته که حامی شان بوده است . اکنون هم که قوه فاسد قضاییه با فضا سازی اوین نامه
کیهان مورد تأیید خامنه ای مأمور شده تاتهدید
کند اخلال گران اقتصادی اعدام و امئال شان مصادره می شود هدف به حاشیه بردن نقش
دلالان وواسطه گران ارز وابسته به دولت موازی باتفنگ ورسانه پاسداران وجوسازی علیه
دولت روحانی است.
|
رئيس قوه قضائيه با تاکيد بر اينکه حکم اعدام، ۲۰سال حبس و مصادره اموال در انتظار اخلالگران اقتصادي است، گفت: اخلالگران بعدا نگويند نمي دانستيم مصداق مفسد في الارض مي شوند، کارآنها خيانت به کشور است.
قانون مجازات اخلالگران در نظام اقتصادي کشور مصوب آذر 1369 با اصلاحات و الحاقات بعدي آن مجازات هاي سنگيني را براي اين اخلالگران مقرر کرده است که اعدام و مصادره کليه اموالي که از طريق خلاف قانون به دست آمده باشد از جمله اين مجازات ها است، برخورد قاطعانه دستگاه قضا با اخلالگران در اقتصاد يا همان تروريستهاي اقتصادي که با هدف «ضربه زدن به نظام جمهوري اسلامي ايران» به نااميد سازي مردم دست زده اند را به شدت پشيمان خواهد کرد.
روز گذشته همايش بزرگ و سراسري دستگاه قضا با حضور سران قوا و نمايندگان مجلس و ديگر مسئولان نظام در سالن اجلاس سران برگزار شد.
در اولين بخش از همايش سراسري دستگاه قضايي کشور، وزير دادگستري کشورمان به تشريح عملکرد دستگاه قضا پرداخت.
سيد عليرضا آوايي در گزارش خود عملکرد سازمان ها و نهادهاي وابسته به دستگاه قضايي را در يک سال گذشته مورد ارزيابي و بررسي قرار داد.
همچنين وزير دادگستري درخصوص ميزان ورودي پرونده ها به بخش هاي مختلف دستگاه قضايي از جمله دادسراها، دادگاه ها و شوراهاي حل اختلاف پرداخت.
وي درخصوص ميزان زندانيان، تفکيک جنسيت آنها، ميزان ماندگاري زندانيان و همچنين خدمات ارائه شده در سازمان ثبت اسناد و سازمان پزشکي قانوني مورادي را ارائه کرد.
اعدام و حبس
آيت الله آملي لاريجاني رئيس قوه قضائيه در همايش سراسري دستگاه قضايي کشور با گراميداشت ياد و خاطره شهداي هفتم تير گفت: قسمتهاي مختلف دستگاه قضا از مجموع خدمات خود گزارش سالانه اي داده اند که حتي ذکر فهرست آنها هم زمان بر است.
آملي لاريجاني به دخالت هاي بلاوجه کشورهاي غربي اشاره کرد و گفت: همين چند روز اخير نسبت به اجراي حکم قصاص يک فردي که اقدامش داعش وار بود ديديد چه حرفهايي زدند؟ آن هم قاتلي که در منظر عمومي جامعه چندين جوان بي گناه را کشت.
وي افزود: همين آقاي متهم در چندين نوبت دادگاه هيچ گاه حرفها و اقدام خودش را نفي نکرده و فقط مي گفت من قصد قتل نداشتم اما با آن ابزار قتاله وارد ميدان شده و جوانان را به شهادت رساند.
رئيس قوه قضائيه خاطرنشان کرد: اين فرد در دادگاه و با طي همه مراحل و تشريفات رسيدگي به پرونده ها به قصاص محکوم شد و پس از تاييد حکم با توجه به درخواست اولياي دم به دار آويخته شد.
رئيس قوه قضائيه گفت: بايد از استکبار پرسيد شما چه کاره هستيد که از هزاران کيلومتر آن طرف تر دخالت مي کنيد؟ شما مگر دادگاه را ديده ايد يا پرونده را خوانده ايد؟ مسئله اين است که اينها از هر وسيله اي استفاده مي کنند براي آنکه ضد انقلاب را تقويت کنند و چقدر نابخردانه است که عده اي در داخل کشور با آنها همنوايي مي کنند و به اين حکم شبهه وارد مي کنند.
آملي لاريجاني اظهار داشت: مسائل اقتصادي و معيشتي مردم مسئله مهمي است و مسئله اول کشور است و بايد بدانيم که دشمن امروز در فکر حمله نظامي نيست، بلکه قصد رخنه از همين طريق را دارد و مي خواهد وضعيت اقتصادي ما را بر هم بريزد.
وي در ادامه گفت: روز گذشته و روزهاي قبل تر ديديد که عده اي قصد آشوب داشته و مي خواستند بازار تهران را به تعطيلي بکشانند که با تلاش نيروي انتظامي اين مهم محقق نشد.
رئيس قوه قضائيه خطاب به کساني که اخلال در بازار اقتصادي را پيش گرفته اند گفت: هرچند افزايش نقدينگي بي تاثير نبوده است اما عده اي هم با سرمايه هاي کلانشان قصد بر هم زدن ثبات اقتصادي را دارند.
آملي لاريجاني افزود: اين اقدامات خيانت به مردم و خيانت به نظام است و ما به هيچ عنوان کوتاه نيامده و با اين افراد برخورد مي کنيم و هشدار مي دهيم که اين کار به عنوان اخلال در نظام اقتصادي کشور مجازات سنگيني دارد و اگر مصداق افساد في الارض باشد اعدام برايشان در نظر مي گيريم و هيچ کوتاهي هم در اجراي قانون نخواهيم داشت.
وي خاطرنشان کرد: به دولتي ها و غير دولتي ها به همه هشدار مي دهيم که حواسشان جمع باشد چون دستگاه قضايي حتما با مقصران و آنها که دخيل بوده اند برخورد جدي خواهد کرد و اينها نمي توانند در آينده بگويند که ما قصدمان اين نبود که اخلال کنيم.
رئيس قوه قضائيه با تاکيد بر اينکه حکم اعدام، ۲۰سال حبس و مصادره اموال در انتظار اخلالگران اقتصادي است، افزود: افساد في الارض در ماده 286 قانون تبيين شده و هر کس به طور گسترده مرتکب جنايت و اخلال در نظام اقتصادي کشور بشود مشمول آن مي شود و اينها حق ندارند فردا که مورد تعقيب قرار گرفتند بگويند ما نمي دانستيم کارمان اخلال در نظام اقتصادي کشور است.
آملي لاريجاني در ادامه گفت: در جريان فساد ٣ هزار ميلياردي هزينه هاي زيادي براي پيگيري و رسيدگي به پرونده براي قوه قضائيه به همراه داشت، برخي ادعاي فساد سيستماتيک را مطرح مي کنند که من صد در صد مخالفم، برخي از ابهام در الفاظ استفاده مي کنند.
کمبود کالا نداريم
روحاني نيز در همايش سراسري قوه قضائيه با بيان اينکه چرا امروز بعضي از مردم نسبت به آينده نگراني دارند و نااميد هستند، گفت: آيا جنس در بازار کم شده است؟ آيا درآمدهاي ارزي و ريالي ما کم شده است؟ درآمد امسال ما در سه ماهه نخست نسبت به مدت مشابه پارسال 50 درصد افزايش يافته و در برابر آن مخارج ما تنها 44 درصد افزايش يافته و مجموع درآمد ارزي که امسال به خزانه واريز شده بيشتر از سال گذشته است.
وي ادامه داد: هيچ کمبود ملموس فيزيکي در زمينه کالاها يا ارز و ريال نداريم، پس چرا نگراني وجود دارد؟ اين همان چيزي است که اقتصاددانان آن را انتظارات تورمي توصيف مي کنند و بنده به زبان ساده تر آن را سياه نمايي آينده و ترساندن و نگران کردن مردم حتي بيش از واقعيت نسبت به آينده مي نامم.
رئيس جمهور اظهار داشت: متاسفانه عده اي افراد ناآگاه نيز همراه دشمن شده و چند درصد نگراني جزيي را به يک نگراني کلي و گاه حتي صد در صدي تبديل مي کنند. امروز در خدمت شما مسئولان شريف قوه قضائيه و ملت بزرگ ايران مي گويم که مردم تحت هيچ شرايطي براي تامين نيازمندي هاي ضروري و روزمره خود مشکل نخواهند داشت.
وثيقه
علي لاريجاني رئيس مجلس شوراي اسلامي نيز در همايش سراسري قوه قضائيه با اشاره به يکي از مسائلي که در قوه قضائيه مغفول مانده، گفت: عليرغم تلاشي که قضات دارند، اين قوه با مشکل رسانه اي روبه رو است چنانچه برخي قضات اعتقادي به کار رسانه اي نداشته و صرفا فرمايشات آيت الله آملي لاريجاني و حجت الاسلام اژه اي پوشش داده مي شود.
لاريجاني در ادامه با تاکيد بر اينکه جامعه بايد از روند کار دستگاه قضايي با خبر شود تا جنبه بازدارندگي آن افزايش يابد، عنوان کرد: زماني که محکمه اي برگزار مي شود بايد جوري انعکاس داده شود که جنبه بازدارندگي داشته باشد اما در حال حاضر اين ويژگي را ندارد و موارد مشابه مجرمانه بسيار زياد رخ مي دهد.
وي در ادامه به وجهه ديگري از فعاليت هاي قوه قضائيه پيرامون تامين امنيت اقتصادي اشاره و بيان داشت: چه در شرايط عادي و چه در شرايط فعلي اين نکته مهم است که سرمايه گذاران احساس کنند قوه قضائيه پشتيبان آنها است تا مسائل رواني ايجاد شده روي آنها تاثير نگذارد.
رئيس مجلس شوراي اسلامي همچنين با بيان اينکه قضات بايد اخلالگران اقتصادي را مجازات کنند، گفت: در اين زمينه قانون وجود دارد و مجرمان اقتصادي نبايد به سادگي با وثيقه آزاد شوند که اين موضوع نيز خود معضلي است.
لاريجاني در ادامه تصريح کرد: مشکل اقتصادي صرفا جو رواني نيست بلکه بسياري افراد به دنبال منفعت خود هستند از اين رو به سمت افزايش نقدينگي مي روند پس بايد با هوشياري و همگرايي با آشفته سازي مبارزه و طبيبانه با مسائل برخورد کرد که در اين زمينه لازم است بخش هاي امنيتي فعال باشند.
وي درباره کمک هاي ايران به سوريه و عراق خاطرنشان کرد: اگر اين کمک ها را کرديم و هزينه بسيار داديم به خاطر حفظ امنيت کشور و اهميت آن بوده است چنانچه گروه هاي تروريستي به وجود آمده از سوي آمريکا صرفا براي ايران بود تا امنيت ايرانيان را تحت الشعاع قرار دهند اما ايران با هوشياري وارد شد از اين رو نبايد در اين زمينه تحليل اشتباه در کشور رايج شود.
رئيس نهاد قانونگذاري کشورمان در ادامه با بيان اينکه سرمايه هاي خوبي در کشور داريم که بايد از آن استفاده کنيم، اظهار داشت: برخي معتقدند در شرايط فعلي کشور بايد سياست خارجي را تغيير دارد و با آمريکا مذاکره کرد که اين سياست ناپخته اي است.
تقدير
به گزارش فارس، در اين همايش از تعدادي از قضات و کارمندان برگزيده دستگاه قضايي با حضور رئيس قوه قضائيه و جمعي از مسئولان تقدير شد.
بازداشت عاملان آشوب
عباس جعفري دولت آبادي در حاشيه همايش قوه قضائيه در جمع خبرنگاران در پاسخ به اين سوال که آيا در رابطه با اعتراضات روز دوشنبه تا اين لحظه بازداشتي داشتيد؟ گفت: قبلا هم گفته ايم که مسئولان نظام در برخورد با آشوب ها و ناامني ها به هيچ عنوان کوتاه نمي آيند. برنامه جدي آمريکايي ها در مورد ايران دامن زدن به ناامني هاست. روز دوشنبه تلاش کردند با تهديد بازاري ها درب مغازه ها را ببندند و در برخي نقاط شهر آشوب ايجاد کنند و به برخي مغازه ها آسيب برسانند.
وي با بيان اينکه عوامل اين آشوب ها دوشنبه شب شناسايي شدند، خاطرنشان کرد: تعداد زيادي از اين افراد دستگير و بازداشت شدند. محرکين اصلي حادثه که با برنامه ريزي در نقاط مختلف تهران به تهديد بازاري ها اقدام کردند که اگر بازار را نبنديد فلان کار را انجام مي دهيم توسط پليس و دستگاه امنيتي شناسايي شدند و امروز تحويل دادستاني مي شوند.
غلامحسين اسماعيلي رئيس کل دادگستري استان تهران نيز در حاشيه همايش سراسري قوه قضائيه در جمع خبرنگاران درباره حادثه روز دوشنبه بازار تهران با بيان اينکه به هيچ وجه عموم جمعيت ديروز در بازار تهران را اخلالگر نظام اقتصادي نمي دانيم گفت: اما افراد اخلالگر نظام اقتصادي در برابر ميز قاضي زمين خواهند خورد.