دروغ نامه ی کیهان چهار شنبه 17 شهریور ماه سال 1389
نقد و بررسی : (يادداشت روز) دروغ نامه ی کیهان " چراغ از بهرخاموشي نگه دار "
"عجیب و جالب است که سربازجو حسین شریعتمداری هشدار به رئیس جمهور نامشرع داده است که مواظب افراسیاب های نفوذی دشمن سهراب کشان اطراف خود باشد ! ! "
اکنون که دامنه ی رشد اختلافات جنگ قدرت به کانون خودی های مدعی اصول گرایان حاکم کشانیده شده است که ادعای عاشقان خدمت ونه همچون رقیب مغلوب شیفتگان قدرت داشتند، ولی اکنون ثابت شده است که عجیب سفت وسخت جنگ و نزاع پیرامون شیفتگان قدرت حاکم شده جریان دارد . البته گفتمان میان خودشان آنگونه شیوه ای طلب می کند که می باید دگر گونه با روش بر خورد با رقیب مغلوب باشد . چون فاکت آوردن حوزوی و احادیث مذهبی 1400 سال پیش اکنون جوابگوی نیست ، پس می بایست به دنبال اسطوره های تاریخی ایرانی رفت و مثال زد که دراصل معادل همان سبک بدر گفتن تا دیوار بشنود تا برای مخاطبان قابل فهم باشد. به خصوص اینکه قلم بر دست سربازجو حسین شریعتمداری می باشد که مخاطبان خودی و غیر خودی را مورد سئوال و پرسش گری خود قرار داده است . پس باید با تاکتیک و شگردی بر خورد کند که بتواند یک تیر و چند نشان زده باشد . بنابراین برای شیر فهم کردن پاسدار گماشته احمدی نژاد به داستان رو در روئی رستم و سهراب اشاره نموده است تا نقش افراسیاب در سهراب کشی را ترسیم نموده باشد . البته نقش رستم را هم برای ولی وقیح و خودش و سهراب را هم برای پاسدار گماشته احمدی نژاد و بازهم برای خودش و افراسیاب سهراب کشان را برای رحیم مشائی ها رفسنجانی در نظر گرفته است که در حال توطئه طرح رستم و سهراب به جان هم انداختن و پیگیری دسیسه ی جنگ سهراب و رستم و سهراب کشی هستند. بنابراین با بازگوئی این داستان تلاش کرده است تا که پاسدار گماشته را هشیار کند که به جای مقابل رستم قرار گرفتن می بایست مقابل افراسیاب های نفوذی دشمن اطراف خود بایستد که دارند وی را علیه رستم تحریک می کنند تاکه خودشان جان سالم بدر برند . برای همین سر بازجو پس از بازگوئی داستان رستم و سهراب روی سخن به پاسدار گماشته احمدی نژاد اینگونه بقول خودش دلسوزانه هشدار تأکید آمیز داده که مواظب افراسیاب های اطراف خود باشد :
"چند روز پيش، در نشست جمعي از دانشجويان با برادر عزيزمان جناب آقاي دكتر احمدي نژاد، يكي از حاضران طي سخني كه بوي تند فتنه از آن به مشام مي رسيد، خطاب به رئيس جمهور محترم مي گويد «امروز روزنامه هايي مثل كيهان و شرق دائما دولت را مورد هجمه هاي سنگين خود قرار مي دهند» و جناب رئيس جمهور در پاسخ اظهار مي دارند «خوشبختانه، نه كيهان مي خوانم و نه شرق»!در اين نوشته از مواضع روزنامه شرق سخني به ميان نمي آوريم، ضمن آن كه حملات بي اساس و خصمانه اين روزنامه زنجيره اي به دولت را انكار نمي كنيم و درباره كيهان و اين توهم كه «دائماً دولت را مورد هجمه هاي سنگين قرار مي دهد»!! نيز سخن به اختصار مي گوئيم، چرا كه اين يادداشت در پي پرداختن به موضوع ديگري است و آن، هشداري جدي و صدالبته دوستانه و دلسوزانه به رئيس جمهور محبوب و محترم كشورمان است كه «مواظب افراسياب باشيد»!"
همانگونه که اشاره شد سر بازجو حسیین شریعتمداری تلااش کرده است با یک تیر چند نشان بزند . یعنی با برجسته کردن نقش افراسیاب در سهراب کشی، چند چهره ی را مورد مخاطب و تهاجم خود قرار داده است . البته با وجود اینکه بطور مستقیم نام نبرده است ولی بدون توجه که دانشجوی سئوال کننده از پاسدار گماشته احمدی نژاد به موضع تهاجم دروغ نامه ی کیهان علیه ی دولت اشاره کرده که وی آن را نقل قول کرده است . ولی آنرا بهانه کرده تا که از موضع بازجوئی از پاسدار گماشته احمدی نژاد پرسش کند چگونه وقتی این دروغ نامه را نمی خوانی ولی اطلاع داری که این دروغ نامه به دولت هجمه سنگین می کند؟ آنگاه با آویزان شدن به نقش افراسیاب که هم شامل رفسنجانی و هم رحیم مشائی و محمدرضا رحیمی و... می شود اینگونه به وی هشدار مواظب افراسیاب های نفوذی دشمن اطراف خود بودن داده است :
"رئيس جمهور محترم در پاسخ به ادعاي يكي از حاضران كه كيهان را به هجوم سنگين و دائمي عليه دولت متهم كرده بود، مي فرمايند«خوشبختانه، نه كيهان مي خوانم و نه شرق» و سوال اين است كه اگر كيهان نمي خوانيد از كجا مي دانيد مواضع اين روزنامه هجوم سنگين عليه دولت است؟! تنها پاسخ منطقي رياست محترم جمهوري به اين پرسش آن است كه گزاره «هجوم كيهان به دولت» را ديگران به ايشان گزارش داده اند! و اين دقيقاً همان نكته مورد نظر در يادداشت پيش روي است و اين نگراني و دغدغه جدي را پيش مي آورد كه آن «ديگران» چه كساني هستند؟! و آيا نبايد احتمال داد كه در سايه روشن اطراف ايشان «افراسياب» به كمين نشسته است. افراسيابي كه وظيفه- و شايد مأموريت- او فتنه انگيزي و تفرقه افكني ميان اصولگرايان است. آيا حضور احتمالي اين افراسياب در كنار احمدي نژاد نگران كننده نيست؟!كاش برادر عزيزمان جناب آقاي دكتر احمدي نژاد نگاهي به اطراف خويش مي انداخت و مشخصات و هويت برخي از اين اطرافيان را كه امروزه در شمار نزديكترين افراد به ايشان هستند، با كساني كه طي چند سال گذشته در كنار وي بوده اند به مقايسه مي نشست. برخي از آنان- تاكيد مي شود كه فقط برخي از آنها نظير آن آقاي اخراجي فلان وزارتخانه و...- چگونه آمده اند؟ و برخي از ياران فداكار، اصولگرا و كارآمد قبلي چرا در كنار ايشان نيستند؟! بي آن كه- خداي نخواسته- قصد مقايسه مثل به مثل در ميان باشد، و فقط به عنوان يك هشدار منطقي بايد گفت كه ماموريت عوامل نفوذي دشمن تنها ترور و انفجار نيست، بلكه مهره چيني بي خاصيت هاي گوش به فرمان و دور كردن كارآمدهاي متعهد از كنار مسئولان يكي از اصلي ترين و شناخته شده ترين مأموريت آنهاست. اينگونه نفوذي ها را چگونه مي توان شناخت؟! به يقين نبايد در جيب و كيف آنها، كارت شناسايي سازمان هاي ماموريت دهنده را جستجو كرد! آنان بعد از نفوذ و جايگزيني دست به كار ماموريت خود مي شوند، و از جمله بااهميت ترين و شناخته شده ترين انواع ماموريت آنها علاوه بر خالي كردن اطراف يك مسئول بلندمرتبه از نيروهاي وفادار و متعهد كه به آن اشاره شد، تنگ كردن دايره دوستان، متهم كردن ياران متعهد و دلسوز به دشمني، دست زدن به اقدامات ضدارزشي و نسبت دادن آن به مسئولان و هنجارشكني هاي ديگري از اين دست نيز هست"
سربازجو حسین شریعتمداری بدون توجه به سابقه ی گذشته ی حضور رحیم مشائی در سپاه پاسداران و وزارت بد نام اطلاعات و سایر نهاد های امنیتی و اجرائی وی و خط بطان کشیدن بر همه سوا بق ی گذشته ی وی اینگونه موضع گیری ها وی را برجسته نموده تا بهتر ثابت کرده باشد افراسیاب هائی همچون رحیم مشائی مأمور و محمد رضا رحیمی معاون اول رئیس جمهور هستند که متهم به نفوذی دشمن شدند . آنگاه مأموریت دادن های جدید به برخی رااینگونه به زیر سئوال برده است :
اكنون بايد پرسيد كه آيا برخي از نزديكان رياست محترم جمهوري با بهره گيري از حسن نيت و اعتماد ايشان دست به اينگونه اقدامات نزده اند؟! كسي كه آشكارا از پايان دوران اسلامگرايي سخن مي گويد، صهيونيست هاي غاصب را «مردم اسرائيل»! و مستحق دوستي! مي داند، ناسيوناليسم را به جاي مكتب اسلام مي نشاند و... به عنوان نماينده ويژه رئيس جمهور محترم در امور خاورميانه به آن سامان گسيل مي شود! خاورميانه اي كه اصلي ترين هويت آن اسلامي بودن آن است و حضور و نفوذ جمهوري اسلامي ايران در آن منطقه صرفاً و تنها به دليل نمايندگي اسلام ناب محمدي(ص) است. آيا اين گزينش بي آن كه احمدي نژاد عزيز بخواهد، همان خواست هميشگي دشمنان تابلودار اسلام و انقلاب نيست؟! و يا، آن ديگري كه از كمترين سابقه، تجربه و دانش ديپلماتيك نيز برخوردار نيست به نمايندگي ويژه رئيس جمهور در امور آسيا گسيل مي شود و در اولين مأموريت به تركيه با اظهارنظرسخيف و نسنجيده خويش، مردم مسلمان تركيه اي را كه با حضور اسلامگرايان در كانون تصميم سازي و سياست پردازي آن به ايران اسلامي نزديك شده، عليه جمهوري اسلامي ايران برمي انگيزد! و يا...خوش بينانه ترين احتمال آن است كه اين نمايندگان ويژه، فقط ناآگاه و ناشي هستند! ولي متاسفانه در پرونده عملياتي و مواضع آنان سوابقي ديده مي شود كه راه را بر خوشبيني مي بندد و اين دغدغه و نگراني جدي را پيش مي كشد كه مبادا به جاي «حمل بر صحت» به «صحت» حمله شده باشد.آيا اين نمونه ها و دهها نمونه ديگر اين نگراني را پديد نمي آورد كه مبادا پاي افراسيابي در ميان باشد و اين افراسياب هركه هست و هر نام ديگري كه دارد، وظيفه يا خداي نخواسته ماموريت جدايي رئيس جمهور اصولگرا از اصولگرايان و تنها گذاشتن او در ميانه ميدان را دنبال مي كند؟!"
سربازجو حسن شریعتمداری در ادامه شگرد یک تیر و چند نشان زدن بطور تلویحی اشاره به افراسیاب رفسنجانی و موضع گیری به جا و به حق پاسدار گماشته احمدی نژادعلیه وی نموده و باز تأکید کرده است که چرا افراسیاب های اطراف خودش این چنین از قلم افتاده و به آن توجهی نشده است :
"در ميان دشمنان احمدي نژاد، افراد و جرياناتي هستند كه صرفا به علت اصولگرايي رئيس جمهور، پاكدستي، پركاري، مردم گرايي، ايستادگي در مقابل دشمنان بيروني و... با ايشان دشمني مي ورزند و رئيس جمهور محترم نيز هر از چندگاه به سختي و به حق عليه اين دشمنان موضع گرفته و به آنان مي تازد. اكنون به مواضع و عملكرد افراسياب مورد اشاره و احتمالي نگاهي بيندازيد. ميان مواضع او و مواضع دشمنان تابلودار"
در پایان سر بازجو حسین شریعتمداری به پاسدار گماشته احمدی نژاد توصیه کرده است همانگونه که دروغ نامه ی کیهان در سال 88 همه فتنه گری های جریان فتنه را پیش بینی و فاش نمود و درست هم پیش بینی و از دولت نا مشروع دفاع کرد . اکنون نیز پییشنهاد می کند که پاسدار گماشته احمدی نژاد باید افراسیاب های اطرافش را شناسائی کند که در شرف رهنمود دادن وجدا کردن وی از یاران و دوستان واقعی حامی اش می باشند تاوی از جریان مدعی اصول گرا جداشود و رو در روی دو نهاد دیگر اصول گرا بگیرد. بلی همچنان تأکید کرده است که ایشان باید مواظب و هشیاراز اقدامات جدا کردن وی از دوستانش از سوی افراسیاب های اطراف خود باشد. بالاخره سربازجو شریعتمداری تهدید کرده است تصور نکند چون رئیس جمهور شده فراموش شده که وی چگونه رئیس جمهور شد؟ پس این چنین دور نگیرد و آنگونه چراغ را خاموش نکند که برای زمان خاموشی و نیاز خود آن را نگه ندارد
"بی كم و كاست به وقوع پيوست و اكنون، با توجه به مسير حركت «افراسياب» و مراجعه به فرمول بارها به كار گرفته شده از جانب اينگونه جريانات، پيش بيني كيهان آن است كه افراسياب ياد شده به زودي و شايد طي چند هفته آينده به حضرتعالي پيشنهاد مي كند كه آشكارا و بي پرده با دوستان واقعي خويش و جريان اصولگرا و حتي دو قوه ديگر اعلام مرزبندي كنيد! شايد هم تا به حال اين پيش بيني را ارائه كرده باشد! افراسياب از شما مي خواهد كه مثلا در يك مصاحبه و يا سخنراني و يا به هر شكل ديگري اعلام كنيد كه فقط خودتان هستيد و هيچ رابطه و پيوندي با ساير اصولگرايان نداريد، دوستان را به دشمني متهم كنيد و در يك كلمه خود را تنها در ميانه ميدان بدانيد! و....آقاي احمدي نژاد عزيز! اگر به شما چنين پيشنهادي شد، آن را نپذيريد و چنانچه تاكنون اين پيشنهاد ارائه شده است، از انجام آن خودداري ورزيد. شما برخاسته از اصولگرايي هستيد و نه- آنگونه كه افراسياب ادعا مي كند- ايجاد كننده آن. افراسياب جدا كردن شما از دوستان واقعي و توده هاي مردمي را كه به آنان خدمت كرده ايد و مي كنيد، دنبال مي كند. نگارنده باتجربه اي كه دارد ترديدي ندارد كه پيشنهاد ياد شده به حضرتعالي ارائه خواهد شد. پس اين پيش بيني هشداردهنده را جدي بگيريد و بلافاصله بعد از ارائه آن پيشنهاد در هويت پيشنهاددهنده ترديد كنيد. شما برادر عزيز متعلق به مردمي هستيد كه دوستشان داريد و دوستتان دارند. پس؛چو به گشتي طبيب از خود ميازار.چراغ از بهر خاموشي نگه دار"
در خاتمه اینکه قابل پیش بینی بود که پس از دو کودتای خاموش و خزنده سوم تیر 84 و علنی 22 خرداد 88 که منتهی به حذف رقیب مغلوب شد و رژیم ضد بشری کودتائی یک پایه شد دوران عسل خوران ناشی از پیروزی نمی تواند طولانی باشد. زیرا که اهداف کودتاکران بر خلاف اینکه اینان نه همچون رقیب مدعی اصلاح طلبان شیفتگان قدرت نیستند ، بلکه عاشقان خدمت گزاری هستند ، خیلی زود حباب این عوامفریبی و وارونه گوئی ترکید آنچنان که اکنون شاهدیم که جنگ و رقابت قدرت میان باند های مافیائی کودتائی حاکم آنگونه اوج گرفته و علنی شده است که نه رو در روی هم صف آرائی کرده اند ، بلکه خبر از بر جسته وهویدا شدن سر وکله ی افراسیاب ها از درون جبهه ی خودی های کودتاگر غلب داده شده است که اکنون اینان متهم شدند نفوذی های دشمن بیگانه هستند که سخت مشغول تشویق و ترغیب و تهدید به خنجر کشی و جنگ ببر پا کردن میان سهراب و رستم می باشند که به وضوح بیان وترسیم کننده شرایط کنونی جریانات در گیر جنگ قدرت و حذف رقبای خودی می باشد، به خصوص با متهم کردن یاران نزدیک پاسدار گماشته احمدی نژاد از سوی افراسیاب ها نفوذی دشمن بیگانه، آماده باش به وی داده است تا برای خنثی کردن طرح های افراسیاب های نفوذی دشمن علیه ی اقدامات خطر ناک شان هشیار باشد. اکنون سئوال است آیا هنوز این رژیم ضد بشری اعتبار دارد؟ آیا هنوز می بایست درنگ برای مبارزه تغییرات دمکراتیک در ایران کرد تا که هرچه زودتر به چنین جنگ قدرت جناحی و باندی 32 ساله دارد به عمر هرروز که بیشتر حق و حقوق و آزادی های فردی مردم ایران بیشتر پایمال می شود پایان داده شود ؟
هوشنگ بهداد
http://www.kayhannews.ir/890617/2.htm#other200
دروغ نامه ی کیهان چهار شنبه 17 شهریور ماه سال 1389
چراغ از بهرخاموشي نگه دار (يادداشت روز
)