دروغ نامه ی کیهان 5 شنبه 26 آبان ماه سال 1390
نقد وبررسی : (يادداشت روز) دروغ نامه ی کیهان " تافته جدا بافته ! "
"با وجود ولی وقیح منفور ونا مشروع همکاره ی مگر نهادهای دیگر حکومتی اعتبار وارزشی داردند ومستقل هستند که می بایست در خدمت پیگیری مطالبات مردم ایران و مدافع منافع کشور باشند؟بالاخره اینکه در کدامین نهاد وبخش رژیم فاشیستی مذهبی کودتایی از رأس تا ذیل آلوده به فساد آلوده به فساد و تبعیض و رشوه و رانت خوا ری و اختلاس وجود ندارد که توقع می باشد بازار مکاره از این قانون مستثنی باشد؟"
مدام ضرب المثل یا حدیث خوانی و یا بازگویی خاطرات از سوی سربازجو پاسدار حسین شریعتمداری در یادداشت روزها بیان می شود که دارای پیام و مخاطبین خاص هستند . غافل از آنکه بیشتر اوقات بازگویی و با مقایسه شان با شرایط کنونی حالت تف و تاق و ریش دارد. بطور مثال کیست که نداند اکنون پاسداران چکار می کنند و چگونه چندین سال که بطور تخته گاز مشغول غارتگری می باشند .مهمتر اینکه دست به کودتا زده و به مرکز قدرت نزدیک شده اند که گذشته تسلط بر تأسیسات هسته ای و اشغال پست های حساس اجرایی همچون وزارت دفاع و کشور ونیرو و رئیس شورای عالی امنیت ملی موازی آن شرکت مخابرات مصادره شده و وزارت نفت نیز اشغال کرده اند. اما سرباز جو پاسدار حسین شریعتمداری با سیاه بازی و جا نماز آب کشیدن آویزان به دوران جنگ خانمان سوز ایران وعراق شده است تا که از سپاه پاسداران کودتا گر جنگ افروز غارتگر تمجید وتعریف کرده باشد و وانمود کند که آنقدر سالم وامانت دار ومدافع حق می باشند که یکی از اینان خودرویش را می خواست بفروشد . ولی بدلیل طرح جیره بندی و سهمیه بندی بنزین که موجب کاهش قیمت خود رو می شد. فروشنده خود رو به پاسدار داوطلب خریدار با قیمت تعیین شده نفروخت چون این معامله غیر شرعی بود. بهر حالدر این رابطه راست یا دروغ پاسدار شریعتمداری سرباز جو بعنوان درباغ یا پیش گفتار سناریویی سرهم و نقل کرده است تا پیش مقدمه هدف یا دراز کردن تعداد 122 اعضای بازار مکاره شود که برای خودشان در بازار مکاره چنین حقوق مادام العمر تصویب کرده اند که شامل حال وی نمی شود:
"اوايل دهه 60 بود. «حاج مجيد» يكي از برادران پاسدار از چند روز قبل خبر داده بود كه پدرش قصد فروش اتومبيل شخصي خود را دارد و مي گفت از آنجا كه ماشين سالم و رو به راهي است و قيمت مناسبي نيز دارد، ترجيح مي دهم يكي از برادران سپاه خريدار آن باشد. آن روز يكي از همكاران سپاهي وارد اتاق محل كارمان شد و گفت كه براي خريد خودروي مورد اشاره آمده است. اما، حاج مجيد بعد از حال و احوال، لبخندي دوستانه تحويل او داد و با پوزش گفت؛ فعلاً از فروش خودرو منصرف شده است. بعد از خداحافظي و خروج برادري كه براي خريد آمده بود، نگارنده كه شاهد گفت وگوي آنها بودم با تعجب از حاج مجيد پرسيدم؛ مگر قصد فروش نداشتي؟ و پاسخ شنيدم كه مگر تلكس هاي محرمانه امروز را نديده اي؟ و سپس برگه تلكس خبري محرمانه اي را نشانم داد كه در آن آمده بود؛ از هفته آينده، بنزين سهميه بندي شده و با كوپن توزيع مي شود. حاج مجيد توضيح داد كه با سهميه بندي بنزين، قيمت خودرو به شدت كاهش مي يابد و گفت؛ اين خبر، «امانت نظام» است و به دليل مسئوليتي كه برعهده داريم در اختيار ما قرار گرفته است، بنابراين حق نداريم از اين خبر در امور شخصي خود استفاده كنيم و پرسيد؛ آيا اين خيانت در امانت نيست؟! روز دوشنبه هفته جاري - 23/8/1390- 122 تن از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي با رأي مثبت به يك استفساريه درباره تبصره 3 از ماده 71 قانون خدمات كشوري، براي خود و تمامي مقامات داراي سمت هاي مديريت سياسي - اعم از شاغل و بازنشسته- چيزي شبيه حقوق مادام العمر قائل شدند و سابقه ناخوشايندي در كارنامه خود ثبت كردند كه فقط با لغو اين مصوبه و پوزش نمايندگان از مردم قابل پاك شدن است، اگرچه در اين صورت نيز گناه يا خطاي آنان فراموش شدني نخواهد بود..ست ها و مقامات مشمول اين مصوبه عبارتند از؛ الف: رؤساي سه قوه . ب: معاون اول رئيس جمهور، نواب رئيس مجلس شوراي اسلامي و اعضاي شوراي نگهبان. ج: وزرا، نمايندگان مجلس شوراي اسلامي و معاونان رئيس جمهور. د:استانداران و سفرا. هـ: معاونين وزرا"
سربازجو پاسدار شکنجه گر و پرونده ساز حسین شریعتمداری چون نماینده ی ویژه ی ولی وقیح منفور ونامشروع است که مدیر مسئول دروغ نامه ی کیهان هم می باشدکه گذشته از تهیه یادداشت های روز و چک آن و آماده کردن بخش خبر ویژه و پیام های ساختگی دروغ نامه ی کیهان تهیه و تنظیم کننده ی ستون طنز یا فحش نامه گفت و شنودهم هست . بنابراین اکنون برای اینکه پرونده ی رژیم فاشیستی مذهبی که از رأس تا ذیل آلوده به فساد است را سفید و وانمود نموده باشد که گویا 33 سال عوامفریبی و دین فروشی و غارتگری 33 سال نشده است وادامه جنگ قدرت و ثروت باند های مافیایی میان باندهای مافیایی مدعی اصول گرایان وجود ندارد که عجیب شتاب گرفته وهمه گیر شده است که مر تبط به سهم بیشتر از قدرت وثروت می باشد طوری که دامنه ی آن به بازار مکاره کشیده شده است . ولی وی با رندی شیادانه با پاک کردن صورت مسأله با ترفندمجلس در رأس امور و عصاره ی ملت است . به سبک و سیاق ستون طنز گفت و شنود دروغ نامه ی کیها ن و پیوند زدن به پیام سال جهاد اقتصادی ولی وقیح منفور ونا مشروع عصاره بودن ملت بازار مکاره را اینگونه چماق کرده و بر فرق اعضای بازار مکاره به خصوص 122 نفره ی رأی مثبت دهنگان به استفسار مصوبه سال 86 فرود آورده است :
" آنان نماينده مردم هستند و براي خدمت به مردم و نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران وارد مجلس شده اند و يا آن كه خداي نخواسته در قبول اين مسئوليت سوداي سود داشته و به منافع مادي و شخصي خود مي انديشيده اند؟!لطفاً ابرو در هم نكشيد و از اين پرسش برادرانه عصباني نشويد! چرا كه پاسخ آن دشوار نيست و راي مثبت شما به استفساريه ياد شده نمي تواند از دو حالت خارج باشد. حالت اول آن كه تنها منافع شخصي و مادي خود را در نظر داشته ايد و حالت دوم اين كه؛ از درك رسالت نمايندگي و مسئوليتي كه برعهده داريد آگاه نبوده ايد! و در هر دو حالت- با عرض پوزش از بيان اين حقيقت- صلاحيت شما براي نمايندگي مردم قابل ترديد است. چرا كه مجلس «خانه مردم» و «عصاره فضيلت هاي ملت» است و كار مردم را وانهادن و به منافع خود پرداختن «فضيلت» نيست كه جاي آن در خانه ملت باشد.ممكن است گفته شود مسئولان نظام به علت مسئوليتي كه برعهده دارند، ناچار به تحمل هزينه هايي هستند كه اگر در آن جايگاه و مسئوليت نباشند نيازي به اينگونه هزينه ها نيست. در اين صورت و با پذيرش اين استدلال كه پذيرفتني نيز هست، پرسش بعدي آن است كه چرا و براساس كدام توجيه منطقي بعد از كناره گيري يا بركناري از مسئوليت نيز بايستي از 80 درصد همان حقوق و مزايا برخوردار باشند؟ مثلاً؛ فلان نماينده مجلس يا وزير يا معاون وزير يا استاندار و يا... بعد از كناره گيري از مسئوليت چه تفاوتي با بقيه مردم دارد؟ساده زيستي» مسئولان نظام نه فقط يك «توصيه اخلاقي» بلكه يكي از اصلي ترين شرايط لازم براي تصدي مسئوليت هاست. مسئوليت ها، اگر «نان و آب دار» باشند، تلاش نااهلان براي دست اندازي به كانون هاي تصميم ساز و سياست پرداز را در پي خواهد داشت و حال آن كه قرار اين بوده - و حكيمانه و منطقي نيز هست- كه مسئوليت هاي نظام فرصتي براي خدمت باشد و براي كساني كه در انديشه تامين منافع مادي خود هستند، جاذبه اي نداشته باشد. آيا مصوبه ياد شده - مهرماه 86- و استفساريه روز دوشنبه مجلس شوراي اسلامي، عاشقان خدمت را به سوي مسئوليت هاي نظام جذب مي كند يا تشنگان قدرت و مكنت را؟! متاسفانه بايد گفت؛ مصوبه و استفساريه مورد اشاره، دندان طمع نااهلان را براي ورود به مسئوليت هاي سياسي تيز مي كند و از سوي ديگر، مسئولان سياسي شامل تبصره 3 ماده 71 را از درك و فهم مشكلات مردم و نيازهاي واقعي نظام دور مي كند. آيا 122 نماينده محترمي كه به استفساريه روز دوشنبه رأي مثبت داده اند، از مشاهده سختي معيشت مستضعفان و پابرهنگان و يادآوري قولي كه در تبليغات انتخاباتي به آنها داده اند، شرمگين و سرافكنده نمي شوند؟! راستي امسال را رهبر فرزانه و حكيم انقلاب سال «جهاد اقتصادي» ناميده و درباره چرايي انتخاب اين نام نيز توضيح روشني ارائه فرموده اند. به يقين مقصود و منظور آقا از جهاد اقتصادي، تلاش مسئولان محترم دولتي و نمايندگان مجلس براي تامين رفاه مادام العمر خود نبوده است."
در خاتمه اینکه سربازجو پاسدار حسین شریعتمداری مچ گیر نکته سنج موی از ماست بیرون کش بدون اینکه به خود زحمت بدهد و بگوید که شرایط کنونی چگونه می باشد؟ رشد تورم و گرانی لجام گسیخته همراه با فقر و بیکاری چگونه می باشد ؟ وضعیت فاصله عمیق طبقاتی در چه حالی است ؟چند د ر صد مردم کشور در زیر خط فقر اقتصادی به سر می برند؟ اوضاع اقتصادی ونسبت واردات به صادرات چگونه می باشد؟ یا اینکه بر روی خود آورد که مگر خمینی شیاد نگفته بود که حکومت آینده از آن مستضعفان و پا برهنگان می باشد؟ در عمل این قول داده شده چگونه اجرا شده است؟ دلیل وارونه شدنش چیست؟ یا اینکه سخنی بگوید که علت پیدایش و رشد پدیده ها شوم کارتن خوابی وحاشیه شهر نشینی و کودکان کار خیابانی و زنان تن فروشان خیابانی چه می باشد؟ یا اینکه در کدامین 7 دوره ی گذشته بازار مکاره ی مکاره در رأس امور و عصاره ملت بودند ومطالبات مردم ایران را دنبال کردند که قرار باشد بازار مکاره ی هشتم همچون پیش کسوتان خود نباشند که اکنون از این شیاد نقل کرده که گفته بود مجلس در رأس امور و عصاره ی ملت است؟ به خصوص اینکه با وجود ولی وقیح منفور ونا مشروع همکاره ی مگر نهادهای دیگر حکومتی اعتبار وارزشی داردند ومستقل هستند که می بایست در خدمت پیگیری مطالبات مردم ایران و مدافع منافع کشور باشند؟بالاخره اینکه در کدامین نهاد وبخش رژیم فاشیستی مذهبی کودتایی از رأس تا ذیل آلوده به فساد آلوده به فساد و تبعیض و رشوه و رانت خوا ری و اختلاس وجود ندارد که توقع می باشد بازار مکاره از این قانون مستثنی باشد؟
هوشنگ بهداد
http://www.kayhannews.ir/900826/2.htm#other200
دروغ نامه ی کیهان 5 شنبه 26 آبان ماه سال 1390
تافته جدا بافته ! (يادداشت روز)