گزیده خبر های 27 شهریور 90 قسمت - 2

نابودي حيا در كافي شاپ‌هاي دنج شهر تهران!

از موضع زن ستیزانه و جوان ستیزی تلاش برای بستری سازی در دفاع از سانسور نهادینه شده و مقدمه چینی برای تعطیل یا کنترل کافی شاپ ها در تعران شده است .

امروزه كافي شاپ‌ها به پاتوقي براي دختران و پسران تبديل شده‌اند كه گاه صحنه‌هاي خارج از شرع و عرفي كه در آن مشاهده مي‌شود كام انسان را تلخ مي‌كند گويي تلخ‌ترين نوشيدني‌ها در اين مكان‌ها سرو مي‌شود. شال‌هاي عقب رفته، آرايش‌هاي تند، دست‌هاي گره خورده به هم و گاهي روابط فراتر از آن و خنده‌هاي مستانه را در چهره افراد حاضر در كافي شاپ‌ها به وضوح مي‌توان مشاهده كرد. كافي شاپ‌ها هم اكنون به مكان دنجي براي دختران و پسران جوان تبديل شده‌اند كه مي‌توانند ساعت‌هاي طولاني در اين مكان به گپ زدن‌هاي خارج از شرع و عرف بپردازند!

تغيير موضع برزيل درباره فعاليت هسته‌اي ايران

فراموش نشود که این همان برزیل است که دو سال پیش در کنار ترکیه بیانیه اجلاس سه جانبه ی هسته ای مشترک در تهران انتشار داده شد که قبل از نشست شورای امنیت ملی سازمان ملل بود تا مانع از تصویب و انتشار قطعنامه ی تحریم علیه ی پروژه ی هسته ای رژیم قرون وسطایی و ضدبشری شود که اکنون چرخش داده و دست به روشنگری زده است .

برزيل در چرخشي آشكار در مواضع خود، برنامه هسته‌اي ايران را نگران‌كننده دانست. به گزارش خبرگزاري فرانسه، "آنتونيو باتريوتا" وزير خارجه برزيل در مصاحبه‌اي با دعوت از ايران براي گفتگو درباره برنامه هسته‌اي اش، اعلام كرد كه نگراني‌ها در مورد برنامه انرژي هسته‌اي ايران بي‌اساس نيست. وي اظهار داشت: نگراني‌هايي وجود دارد كه برنامه گسترش فعاليت‌هاي هسته‌اي ايران تنها اهداف صلح آميز ندارد. همه اين نگراني‌ها بي‌دليل نيست. فكر مي‌كنم ايران لازم است ثابت كند كه فعاليت‌هاي هسته اي‌اش تنها اهداف صلح آميز دارد. در سال جاري، برزيل شاهد برگزاري انتخابات رياست جمهوري بود كه در نتيجه خانم "ديلما روسيو"، كانديداي مورد حمايت رئيس‌جمهور سابق، پيروز انتخابات شد. با اين حال برزيل در سايه رئيس‌جمهور جديد از طرحي در شوراي حقوق بشر سازمان ملل متحد حمايت كرد كه براساس آن فرستاده حقوق بشر براي ايران تعيين شد.

دور جديد فضاسازي رسانه‌اي غرب عليه ايران هسته‌اي فاكس‌نيوز: جزييات محرمانه‌اي به دست آورده‌ايم!

یا روزی سرباز جو پاسدار حسین شریعتمداری در دفاع از پروژه ی هسته ای و اهداف آن در یادداشت رز خود نوشت اولاً مسئولان هسته ای ساده نیستند تا همه اطلاعات هسته ای را به بازرسان آژانس منتقا کنند . دوماً اگر تهاجم نظامی به تأسیسات هسته ای شود آنقدر ایران بزرگ می باشد که تأسیسات هسته ای از تیر ماهواره ای جاسوسی استتار شوند که قابل شناسایی نباشند . بیچاره اینجا و چنین روزهایی را نخواندهه بود که روزی می رسد که چنین گند پنهانکاری های هسته ای در می آید؟

فاكس نيوز مدعي است، در برنامه‌اي كه هجدهم سپتامبر (امروز) در شبكه خبري "فاكس نيوز" با نام "رازهاي ايران هسته‌اي" پخش خواهد كرد، عكس‌هايي محرمانه كه تاكنون نمايش داده نشده، اعترافاتي كه عبدالقديرخان درباره تبادلات هسته‌اي خود با ايران انجام داده و همچنين نامه‌هاي وي را منتشر خواهد كرد. به گزارش "تابناك"، اين شبكه خبري مدعي شد، مداركي دارد كه شامل عكس‌ها، نامه‌ها و اعترافات عبدالقديرخان، پدر هسته‌اي پاكستان و نقش وي در برنامه هسته‌اي ايران است. فاكس‌نيوز مي‌افزايد: عبدالقديرخان اطلاعات هسته‌اي خود را در ازاي پول به كشورهايي چون ايران، كره شمالي، چين و ليبي داده است. ذكر اين نكته لازم است كه ادعاي افشاي اسناد درباره برنامه هسته‌اي ايران از سوي مقامات و نهادهاي گوناگون آمريكايي و غربي، در گذشته هم بوده، ولي تاكنون درست بودن هيچ كدام از مدارك آنان تأييد نشده است!

فشار آمريكا به اسلام آباد براي لغو قرارداد خريد گاز ايران

هنوز هم از موضع عوافریبانه ی ضد تاکتیکی آمریکایی و دفاع از اهداف پروژه ی هسته ای ادعا شود که قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل ورق پاره ای بیش نیست و آنقدر صادر شود که قطعنامه دانش پاره شود.

آمريكا ضمن ابراز نگراني از قرارداد چند ميليارد دلاري پروژه احداث خط لوله انتقال گاز ايران به پاكستان خواستار لغو اين قرارداد شد. به گزارش پايگاه اينترنتي "داو جونز"، كارشناسان انرژي پاكستان از دولت اسلام آباد خواسته‌اند تا به كليه تعهدات خود در قبال اجراي پروژه انتقال گاز ايران پايبند باشد و به بحران انرژي اين كشور در آينده فكر كند. منابع آگاه در وزارت آب و برق پاكستان به روزنامه ديلي تايمز گفتند در جريان مذاكرات اخير مقامهاي انرژي اين كشور با آمريكا كه بين كارلوس پاسكوال نماينده ويژه آمريكا در امور انرژي و نويد قمر وزير آب و برق پاكستان انجام شده است طرف آمريكايي خواستار لغو قرارداد واردات گاز پاكستان از ايران به علت قطعنامه‌هاي شوراي امنيت و تحريمهاي واشنگتن بر ضد تهران شده است. منابع آگاه افزودند آمريكا در جريان اين مذاكرات از مقامهاي اسلام آباد خواسته است تا پروژه واردات گاز طبيعي از تركمنستان را جايگزين واردات گاز از ايران كنند. يك مقام آگاه وزارت انرژي پاكستان تاكيد كرد اجراي پروژه 750 كيلومتري خط لوله واردات گاز پاكستان از ايران به معناي تكميل اين پروژه پس از سالها تاخير خواهد بود. اين پروژه تا سال 93 نهايي خواهد شد. هزينه اجراي اين پروژه بيش از 5/1 ميليارد دلار خواهد بود و ايالتهاي بلوچستان سينگ و پنجاب در مسير آن قرار خواهند داشت.

جهت اطلاع

وحشت از بر ملا شدن اهداف اجلاس بیداری اسلامی در تهران و زدن زیرآب کیسه گشاد دوخته شده برای این اجلاس با بهره برداری کردن از تغییر و تحولات منطقه و رنگ و لعاب اسلامی دادن کهمتمایل به رژیم ضد بشری و قرون وسطایی است که با بیان لاییک ونه اسلامی بودن محتوای قیام های ضد دیکتاتوری منطقه در گفتگوی عمر موسی با شبکه ی ماهواره ای بی بی سی دولت فخیمه ی انگلیس اذعان شده است. چون عوان لاییک یا سکولار برای ولی ولی منفور و نا مشروع و جارچیانش همچون جن و بسم الله است بنابراین موجب جیغ بنفش کشیدن علیه عمر موسی و بی بی سی شده است.

* همزمان با برگزاري اجلاس بيداري اسلامي در تهران،‌ تلويزيون بي. بي. سي تلاش كرد از زبان عمروموسي وزير خارجه حسني مبارگ رئيس‌جمهور مخلوع مصر، چنين وانمود كند كه حركت انقلابي در كشورهاي عربي پيوندي با انقلاب اسلامي ايران ندارد و يك حركت غيرديني است. عمروموسي كه در سال آخر حكومت ننگين حسني مبارك گفته بود فرزند وي جمال مبارك مناسب‌ترين گزينه براي رياست جمهوري مصر بعد از حسني مبارك است، اكنون خود را براي شركت در انتخابات رياست جمهوري مصر و احراز اين مقام آماده مي‌كند! وي در مصاحبه با بي. بي. سي گفت: "تحولات منطقه شامل همه كشورها از جمله ايران نيز خواهد شد و هيچ استثنائي ندارد." بنگاه سخن پراكني بي. بي. سي كه سياست‌هاي استعماري انگليس را دنبال مي‌كند باهدف تحت‌الشعاع قرار دادن اجلاس بيداري اسلامي، اين بخش از اظهارات عمروموسي را تيتر كرد.

فقط سه نفر می توانند درباره اختلاس اطلاع رسانی کنند

این اقدام دولت برای مهار کردن جو سازی تبلیغاتی باندی حامیان ولی وقیح منفور و نا مشروع و پاسداران کودتا گر است که شامل دروغ نامه ی کیهان سرباز جو پاسدار حسین شریعتمداری شکنجه گر و سایت مشرق وابسته به وی و خبر گزاری دروغ پرداز پاسداران فارس می شود.

سخنگوی اقتصادی دولت گفت: از این پس اطلاع رسانی درباره اختلاس از سوی سه نفر یعنی رییس کل بانک مرکزی، وزیر اقتصاد و وزیر اطلاعات صورت می گیرد و سایر افراد در دولت و بانک ها نیز باید به این امر پایبند باشند. به گزارش مهر، شمس الدین حسینی تاکید کرد: اطلاع رسانی لازم است اما باید منطبق بر واقعیت و در جهت تنویر افکار عمومی و نه تشویش افکار عمومی باشد.

گزارش ویژه فارس/ یارانه تولید در جیب کیست؟ابهام در سرنوشت 7700000000000 تومان پول.خبرگزاری فارس: با گذشت 9 ماه از اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها مسئولان دولتی در حالی از حمایت یارانه‌ای از واحدهای تولیدی سخن می‌گویند که اکثر تولیدکنندگان از عدم پرداخت هرگونه تسهیلات یارانه‌ای گلایه‌مندند و مشخص نیست 7700 میلیارد تومان یارانه بخش تولید به چه کسانی پرداخت شده استا !

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13900626001286

چون جنگ قدرت و ثروت و اختاف و رقابت میان باندهای مافیایی کودتایی مدعی اصول گرایی حاکم هر روز شتاب می گیرد. بنابراین ابعاد مچ و اختلاس گری ها م گسترش یافته است . بهمین دلیل مکمل پرونده ی گشوده شده ی 3 هزار میلیارد تومان اختلاس بانکی اکنون پرونده بیش از 7 میلیارد دلاری اجرای قاون هدفمندی یارانه ی دولتی گشوده و پرسش شده است که ابهام است که این پول ها کجا رفته است؟

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، براساس قانون هدفمندی یارانه‌ها قرار بود در سال اول اجرای این برنامه 4 هزار و 500 میلیارد تومان به عنوان یارانه به بخش صنعت اختصاص یابد که این رقم محقق نشد و چنانچه از اظهارنظر مسئولان مختلف دولتی و مجلس برداشت می‌شود تنها رقم ناچیزی به عنوان تسهیلات یارانه‌ای به تعداد اندکی از واحدهای تولیدی پرداخت شده که البته بازهم مشخص نیست که آیا این رقم از محل یارانه‌ها بوده یا از منابع دیگر تأمین شده است.رضا فاطمی امین، رئیس ستاد تحول صنایع اخیراً در خصوص سهم صنعت از یارانه‌ها در سال جاری ضمن خودداری از اعلام برآورد و توافقات صورت گرفته در این مورد با سازمان هدفمندی یارانه به فارس گفته بود در حال حاضر 250 میلیارد تومان منابع مالی در اختیار داریمبه گفته وی این مبلغ از محل‌های دیگری به جز درآمد هدفمندی یارانه‌ها تأمین می‌شود ولی در نهایت به عنوان یارانه بخش صنعت هزینه خواهد شد.فاطمی امین در پاسخ به این سؤال که این مبلغ از چه محلی تأمین خواهد شد گفته بود: محل این منابع برای ما مهم نیست و مهم این است که به بخش صنعت پولی تزریق شود، پس نپرسید که این پول از کجا می‌آید.ابهام در صحبتهای فاطمی امین در شرایطی مطرح است که اصولاً مشخص نیست یارانه بخشی صنعت در چه زمینه‌ای‌ هزینه شده که حال بابت پرداخت تسهیلات یارانه‌ای این مبلغ باید از محل دیگری تأمین شود.چند ماه پیش نیز بحث تأمین بخشی از یارانه بخشی صنعت از محل منابع حاصل از واگذاری فولاد هرمزگان مطرح شد که کمیته تطبیق مصوبات دولت در مجلس این مسئله را خلاف قانون اعلام کرد.در چنین شرایطی ابهاماتی نیز در خصوص میزان مبلغ پرداخت شده به عنوان یارانه بخش صنعت مطرح است به طوری که طبق گفته رئیس کمیسیون صنایع مجلس فقط پانصد میلیارد تومان از سهم 4 هزار و 500 میلیارد تومانی بخش صنعت از درآمد حاصل از هدفمند یارانه‌ها به این بخش اختصاص یافته و در مقابل، وزارت صنایع اخیراً این رقم را حدود هزار میلیارد تومان اعلام می‌کند. در عین حال رئیس ستاد تحول صنایع اواسط دی سال گذشته از سهم 9 هزار میلیارد تومانی صنعت از هدفمندی یارانه‌ها طی سال اول اجرای طرح هدفمندی یارانه‌ها خبر داد و گفته بود سهم صنعت از درآمد حاصل از هدفمندی یارانه‌ها طی 12 ماهه اول اجرای قانون حدود 4 هزار و 500 میلیارد تومان است و تاکنون پیش پرداخت 900 میلیارد تومانی به بخش صنعت انجام شده است.وی همچنین در اردیبهشت امسال گفته بود 850 میلیارد تومان یارانه صنعت از محل فروش فولاد، هرمزگان تأمین شده است.این پرسش مطرح است که پس سهم صنعت از درآمد هدفمندی کجا رفته و چگونه هزینه شده است؟در عین حال به گفته فرزین، دبیر کار گروه تحول اقتصادی طی 9 ماهه اول اجرای طرح هدفمندی 7 هزار و 700 میلیارد تومان یارانه به بخش تولید اختصاص یافته که هزار و 400 میلیارد تومان آن سهم بخشی صنعت بوده است. بحث پرداخت این رقم در حالی مطرح است که اکثر صنعتگران از عدم دریافت تسهیلات یارانه‌ای گلایه‌مندند و عنوان می‌کنند که هیچ رقمی از یارانه‌ها نصیب آنها نشده است. در همین خصوص عبدالرضا رحمانی فضلی، رئیس دیوان محاسبات کشور نیز هفته گذشته اعلام کرد که سهم بخش تولید و صنعت از درآمد یارانه‌ها طی 8 ماهه اول اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها مجموعاً 2 هزار و 243 میلیارد تومانی بود که چیزی از این رقم توسط دولت به بخش‌های تولید و صنعت پرداخت نشده است.ابهام در چگونگی هزینه شدن یارانه صنعت در سال‌ اول اجرای قانون هدفمندی در شرایطی وجود دارد که رئیس ستاد تحول صنایع از هر گونه اظهارنظر در خصوص سهم این بخش از یارانه‌ها در دومین سال اجرای برنامه خودداری کرده و فقط از موافقت با سازمان هدفمندی در این خصوص خبر می‌دهد.