چراگاه عفونی- 26 آذر 90
باز هم فرنگ نشینان  بگویند که  گوشت های خارجی طعم  ومزه ی گوشت های تولیدی وطنی را نداره
شیوه ی پرورش نوین فوق العاده علمی دامداری  که نمود پیشتر فت محیر العقول گله داری در سال جهاد  اقتصادی می باشد . مرا به یاد سخنرانی یک استاد توسعه اقتصادی در سال 54 انداخت که یک دوره ی آموزشی یک ماهه برای دبیران  دبیرستان رشته ی خدمات سراسر کشور در تهران برگزار شده بود که دکتر رضا صدوقی ا هل همدان پیرامون توسعه اقتصادی لیستی بالا وبلند از اعداد وارقام مقایسه ای وروش های اقتصادی وکشاورزی ارائه داد و بحث تفصیلی پیرامونش  ایراد نمود . از جمله محور ر شد پرورش دام  در ژاپن و روش سنتی گله داری در ایران گفت که چگونه در ایران نیروی کار چند برابر بیشتری بکار برده می شود وتولید کمتری حاصل می شود . بطور مثال گفت در روستا های ایران مرسوم است که یکی می شود چوپان و تعدادی گوسفند و گاو وبز و بره ها وبزغاله وگوساله های شان را  صبح به مسافتی چند کیلومتر از روستا برای چرا می برد و غروب بر می گرداند. پس از یک سال  در نهایت یک گوسفند می تواند که 30 تا 40 کیلو شود .چون این مسافت چند کلیومتری را هر روز طی می کند . گوشت وماهیچه ورزیده ودیر پز می شود . در صورتی که در ژاپن دام ها در مکانی مشخص نگهداری می شوند وعلوفه لازم به اینان داده می شود .حنی وی می گفت که به جای آب گاهی به اینان آبجو داده می شود . پس از 6 ماه وزن این دام ها چندین برابر دام ایرانی می شود ودارای گوشت با کیفیت بالا و زود پز  وخوش خوراک می شود که از نظر کمی وکیفی این شیوه قابل مقایسه با سیستم دامداری یا گله داری در ایران نمی باشد . البته ایشان  که چندین دروس تخصصی  در دانشگاه تدریس  می کرد .همان زمان پیش بینی کرد وگفت در سال 2012  رشد اقتصاد چین ارتقای تا رأس کشور های جهان قرار می گیرد. بهرحال نیاز به توضیح نیست که پس از انقلاب غارتگران  ودین فروشان و عوامفریبان حاکم  بر ایران چه بر سر همان دامداری سنتی آورده اند وچگونه مراتع سبز یا چراگاه ها را خشکاندند  . طوریکه بخش عمده گوشت مورد نیاز کشور از سایر کشور های جهان وارد می شود  . به خصوص اینکه خیلی از روستا ها بدلیل کم و بی آبی وعدم حمایت دولت تخلیه از ساکنین شدنه  و کوچ به شهر ها کردند وحاشیه نشین شدند. اکنون تصاویر دامداری در شهرضا استان اصفهان نشان می دهد که  روش دامداری – حوزوی – پاسداری – مکتبی رژیم فاشیستی مذهبی چگونه می باشد و وسفند وبز ها چه می خورند . ضمن اینکه با مقایسه با نوع پرورش  وتغذیه ی خوک پرسش شده است که چرا گوشت خوک حرام است  ولی گوشت غیر بهداشتی این دام های ذباله خوار نه؟


 
 


 چراگاه عفونی : ما فکر می کردیم که گوشت های شهرستانها سالم ترند ولی اینم گندش دراومد.به نظر شما چطوری میشه یه ماده غذائی سالم پیدا کرد.مثلا مرغی که هورمونی نباشه گوسفندی که با آشغال تغذیه نشده باشه یا شیر و ماستی که با شیرخشک درست نشده باشه و الی آخر؟چراگاه عفونی؛ گوسفندانی که با زباله پروار می شوند در شهرستان شهرضا واقع در استان اصفهان، هر روز 15هزار گوسفند در منطقه دپو و دفن زباله های شهرستان به چرا می‌پردازند و سالانه 900 تن کیلو گوشت گوسفند و بز از چرای در زباله تامین می شود با این وضع فکر می کنید گوشت گوسفند و بز نجست است یا خوک؟؟؟؟؟