دروغ نامه ی کیهان 4 شنبه 4 آبان ماه 1390
نقد و بررسی : " (يادداشت روز) دروغ نامه ی کیهان "صدا و تصويري بدون پارازيت "

"چرا برای رفع ابهام پیشنهاد نمی دهد تا که یک انتخابات مشابه تونس بدون حضور نیروهای سرکوبگر در ایران بر گزار شود تاکه مشخص شود مردم ایران چه می گویند. سپس با دست پر وی دست به مانور بزند؟"

وکیل تسخیری قلم بر دست یادداشت روز دروغ نامه ی کیهان بدون آنکه بگوید پس از کودتای 22 خرداد در ایران چه اتفاق افتاد وچه شعار هایی داده شد یا فریادهایی سر داده شد. یا اینکه نیروهای سرکوبگر چگونه با معترضان بر خورد کردند؟ همینطور بدون آنکه اشاره کند که پیش در آمد جرقه یا کلید خوردن قیام تونس کدام کشوری بود . آنگونه که خود کشی یک جوان تحصیل کرده بیکار دست فروش تونسی موجب خیزش مردم تونس وادامه ی اعتراض شان شد که منتهی به سقوط و فرار دیکتاتور تونس بن علی و بر گزاری انتخابات جدید شد. ولی اکنون قلم بر دست بطور فرصت طلبانه پیرامون انتخاباتی که در تونس بر گزار شد و یک حزب اسلام گرای میانه برنده ودارای اکثریت نمایندگان میان جریانات گو ناگون شد که برای کس قدرت نیاز به ائتلاف دارد. ولی حزب سکولار تونس که در جایگاه بعدی می باشد حاضر به ائتلاف با حزب اسلام گرا نشده است . ولی عجیب است برنده شدن این حزب اسلام گرا موجب فرصت طلبی و موج سواری قلم بر دستان بی اراده وابسته به هار وارتجاعی ترین جریان حاکم شده است از موضع ضد آمریکایی و دفاع از بیداری اسلامی در منطقه دست به چنین مانور تبلیغاتی زده است :

"- قيام مردم تونس جرقه اي بود كه به بشكه باروت و آماده انفجار در ساير كشورهاي اسلامي زده مي شد. پيام قيام ملت تونس عليه عنصر سرسپرده و دست نشانده اي چون «بن علي» مرزهاي ديگر كشورهاي عربي و مرتجع را نيز درنورديد و تونس الهام بخش انقلاب هاي اسلامي عليه سياست هاي اسرائيلي- آمريكايي، حكومت هاي وابسته و ديكتاتورهاي غربگرا شد. اين چنين بود كه قيام ها و انقلاب هاي اسلامي دومينووار به مصر، يمن، بحرين، اردن، ليبي و... رسيد و برونداد اين حركت ها در بستر بيداري اسلامي رخدادهايي چون سقوط رژيم كمپ ديويدي حسني مبارك، تسخير سفارت رژيم صهيونيستي در قاهره توسط انقلابيون، سقوط دولت معمر قذافي و اخيرا به جهنم رفتن سرهنگ را رقم زد.اما اكنون در آستانه يك سالگي انقلاب هاي اسلامي، خروجي تحولات منطقه خاورميانه و شمال آفريقا حكايت از واقعيتي دارد كه در تمامي ماه هاي گذشته آمريكايي ها و كشورهاي غربي متحد آن به لطايف الحيل تلاش داشتند آن را در نطفه از بين ببرند كه نتوانستند و آن تمايل روزافزون ملت ها به الگوي حكومتي اسلام است.از همين روي؛ پيروزي انتخابات 23 اكتبر (يك شنبه گذشته) مجلس موسسان تونس به وضوح نشان مي دهد كه نه تنها ماهيت اسلامي بودن انقلاب ها قابل انكار نيست بلكه انقلاب هاي اسلامي به مرحله تثبيت خود نزديك و نزديك تر مي شوند و بالاخره آنكه توطئه مصادره انقلاب هاي اسلامي منطقه از سوي آمريكايي ها و دو، سه كشور اروپايي نگرفته و آنها ناكام مانده اند.نكته حائز اهميت آن كه پيروزي مقتدرانه حزب النهضه و اسلام گراها در انتخابات سه روز پيش تونس كه به شكست جريان هاي سكولار انجاميد آشكار ساخت كه خروجي حركت ها و قيام هاي ملت هاي منطقه به سوي يك مدل اسلامي است و به تعبير پايگاه خبري «گالف نيوز»، پيروزي اسلام گراها در انتخابات تونس به لحاظ راهبردي الهام بخش براي ديگر جنبش ها و قيام هاي منطقه خواهد بود"

اگر ادعای وکیل تسخیری یادداشت روز نویس الگو حکومت ایران است که مورد الهام بخشی اسلام گرایان منطقه واقع شده است . چرا برای رفع ابهام پیشنهاد نمی دهد تا که یک انتخابات مشابه تونس بدون حضور نیروهای سرکوبگر در ایران بر گزار شود تاکه مشخص شود مردم ایران چه می گویند. سپس با دست پر وی دست به مانور بزند؟. گر چه در تونس حزب اسلام گرای برنده نیاز به ائتلاف دارد که آنهم نه اینکهساده نیست ، بلکه در صورت ائتلاف حکومت آینده تونس هر گز نه مشابه ایران که الگو ترکیه خواهد بود .چون منبع در آمد تونس صنعت توریست اروپایی است که باید این موضوع تعیین کننده در نظر گرفته شود .به خصوص که در منطقه سابقه ی حکومت اسلامی مشابه ایران وجود ندارند که این حباب بزودی ترکیده خواهد شد. همینطور اکثریت رأی دهندگان این حزب اسلام گرای تونس قشر فقیر هستند که انتظارات اقتصادی و حل مشکلات شان را دارند. ولی وکیل تسخیر از موضع ضد سکولاریسم و دفاع از اسلام ولایت وقیحی این چنین دفاع کرده است:

"اما اكنون با برگزاري اولين انتخابات- تجلي گاه خواسته ملت- پس از تحولات منطقه آنچه كه محرز و يقيني بوده و هست تصوير يك تقابل بنيادين است و آن تقابل الگوي حكومتي «اسلام» و «سكولاريسم» است. «اسلام مرجع ماست و هيچ كس در اين موارد اختلاف نظري ندارد"

چرا مدعی قلم بر دست آشکار سانسور کرده است و نگفته که غنوشه رهبر حزب اسلام گرای تونس از اسلامی در گفتگوی خود با شبکه ی فارسی بی بی سی گفت که شامل آزادی و برابری زن ومرد است ونه اسلام یک کلمه نه کم و پیش خمینی شیاد و مدل طالبانی خلافتی ولی وقیح منفور ونا مشروع می شود . حتی به شیوه ی سرکوب به جای پاسخگویی کودتای 22 خرداد در ایران انتقاد نمود. گرچه برخی از منتقدین گفته اند که این موضع گیری تاکتیکی و تبلیغاتی بوده است. همچنین در مورد در نظر گرفتن شریعت در قانون اساسی لیبی بدین دلیل مطرح شده است چون در بنغازی حامیان القاعده قدرت دارند اینگونه گفته شده تا اینان راضی شده باشند . ولی شیوه ی کشتن قذافی و خاک سپاری مخفی و مکان نامعلوم که بر خلاف قول تحویل جسد به خانواده اش بوده است . همچنین یافت شدن گور دسته جمعی هواداران قذافی مورد انتقاد شدید مدافعان حقوق بشر واقع شده است. ولی وکیل تسخیری وارونه گوی از دغدغه انقلابیون از عدم اداره حکومت بر مبنای الگوی اسلامی در منطقه گفته و اینگونه هلهله زن از جشن و پای کوبی مردم لیبی و منطقه یاد کرده است:

"اينها نمونه ها و شواهدي غيرقابل خدشه است كه بيانگر دغدغه اصلي و حياتي انقلابيون است و آن اداره حكومت بر مبناي يك الگوي اسلامي است. اين خواسته به حق و معنادار در سراسر جغرافياي منطقه قابل مشاهده است. به عنوان نمونه، دو روز پيش در جشن آزادي ليبي پس از كشته شدن قذافي ديكتاتور، مصطفي عبدالجليل رئيس شوراي ملي انتقالي اين كشور در حضور هزاران نفر از شركت كنندگان در اين جشن اعلام كرد قوانين اسلامي و شريعت اسلام منبع اصلي قانون گذاري ليبي خواهد بود.پيش از اين نيز در مصر و اردن انقلابيون اعلام كرده بودند كه خواستار تدوين قانون اساسي بر مبناي قوانين اسلامي و آموزه هاي شريعت اسلام هستند.شعار «اسلاميه، اسلاميه» به شعار محوري و مشترك تمامي تجمعات و راهپيمايي ها و تظاهرات مردم در قيام ها و انقلاب هاي اسلامي منطقه تبديل شده است.6- در تقابل بنيادين «اسلام» و «سكولاريسم» در صحنه تحولات منطقه پروژه سكولاريسم كه حافظ وضع موجود بود و از سوي آمريكا و دو، سه كشور غربي مديريت مي شد در برابر «اسلام» كه از دل انقلاب ها و قيام ها در بستر بيداري اسلامي قد كشيده بود شكست خورد و حتي الگوهاي سكولار با روكش اسلامي نيز در انزوا قرارگرفته اند چرا كه اين باور در جان و دل ملت هاي مسلمان ريشه دوانده كه مسير استقلال، آزادي، عدالت و جمهوري واقعي از «اسلام» مي گذرد.بالاخره آنچه گفتني است و روي ديگر شكست الگوي سكولاريسم در اداره و مديريت جامعه است اوضاع و احوال اين روزهاي اروپا و آمريكاست كه در اقدامي بي سابقه در بيش از 1000 شهر از 82 كشور دنيا مردم خواهان برچيده شدن نظام سرمايه داري و ليبرال دموكراسي هستند كه خروجي بي واسطه الگوي سكولاريسم بوده است"

در خاتمه اینکه 33 سال است که بطور سیستماتیک اخبارجنگ وخون و سرکوب و زندان و شکنجه وتجاوز و قتل و شلاق و سنگسار و اعدام و فقر وبیکاری و اعتیاد و تن فروشی و فرار مغز ها و سرمایه و اختلاس و غارتگری و کارتن خوابی و.... مخابره شده است . طوریکه حتی یک مورد نمی توان یافت که اقدامی به نفع ملت شده واز منافع کشور دفاع شده باشد . آنگونه که وقایع و پدیده های شوم اشاره شده مکمل مبارزه با بی حجابی و با اراذل واوباش و شبیخون فرهنگی وجمع آوری بشقاب های ماهواره ای و اجرای طرح پادگانی و گورستانی و حوزوی و تفکیک جنسیتی دانشگاه ها شده است و این عملکرد مترادف کار نامه ی ننگین محکومیت جهانی نقض مستمر حقوق بشر شده است . از سوی دیگر رژیم فاشیستی ایران ر کوردار بی رقیب مرگ ومیر جاده ها در جهان و ر تبه دار فرار مغزها و مقام اول اعدام نو جوانان و مصرف مواد مخدر هم بخشی دیگر از کار نامه ی ننگین اش می باشد .اگر چنانچه جنگ قدرت و ثروت و رقابت و اختلاف باندهای مافیایی هم که ادامه دارد افزوده گردد دیگر نور علی النور می شود که فقط زیر پرده ی دین ابزار قدرت وثروت این سیاست کثیف وپلید چوب حراج بر منابع و ذخایر کشور زدن به پیش برده شده است. آنچنانکه روزی نیست که خبر از چند اعدام چاشنی خبر های رود خانه وتالاب و دریاچه خشک شدن و نابودی مراتع وجنگل سوزان بازتاب داده نشود . بنابراین عملکرد رژیم بربر منش و تاریک اندیش ضد بشری و قرون وسطایی حاکم بر ایران که قرار است جمهوریت وپست ریاست جمهوری هم حذف شود تا تبدیل به خلافت استبدادی موروثی شود چه چیز مثبت دیگری در چنته ی خود دارد که قرار است الگو برای ملت های کشور های منطقه از جمله ملت تونس واقع شود؟

هوشنگ بهداد

http://www.kayhannews.ir/900804/2.htm#other200

دروغ نامه ی کیهان 4 شنبه 4 آبان ماه 1390
صدا و تصويري بدون پارازيت (يادداشت روز
)