دروغ نام ه ی کیهان 4 شنبه 11 خرداد ماه سال 1390
نقد و بررسی : (يادداشت روز) دروغ نامه ی کیهان " حالا نوبت مجلس و دولت است "

"هر چه زمان به جلو می رود و به تاریخ زمان برگزاری نمایش خیمه شب بازی انتصاباتی – تقلباتی بازار مکاره ی نهم نزدیک تر می شود . سمت وسوی اینگونه یادداشت های روز هم تند وتیز و انتقادی تر خواهد شد"

شیوه ی بازجویی چماق و حلوا یا برج مقابل بارو یا با دست پس زدن و با پا پیش کشیدن با دفاع و تمجید کردن تاکتیکی تبلیغاتی از پاسدار گماشته احمدی نژاد و با اتهام جریان انحرافی بر توی سر یاران نزدیک وی زدن است که ادامه ی سیاست گاز انبری ولی وقیح و پاسداران کودتا گر علیه ی رئیس جمهور و مشاوران و معاونان وی می باشد که با شدت دنبال می شود که مرتبط باجنگ قدرت و ثروت و شکاف و اختلاف میان رهبر لوطی جماران و عنترش می باشد که پیام قلم بر دست یادداشت روز نویس نوظهور دیکته کننده ی رهنمود تسلیم شدن و لبیک بی چون وچرا گفتن پاسدار گماشته احمدی به رهبر لوطی جماران است به خصوص پیرامون پیام نو روزی جهاد اقتصادی وی می باشد . البته در ادامه کاسه و کوزه ی مشکلات اقتصادی بر سر دولت های قبلی بعنوان تکنو کرات شکسته شده است آنهم در حکومت فاشیستی مذهبی تروریستی قرون وسطایی که باشدت با کار برد چنین مفاهیم و اصطلاحاتی همچون جن و بسم الله می باشد. مهمتر اینکه بدون استثناء چون شیوه ی قلم زنی و تحلیل و تفسیر مطبوعاتی کردن همچون روش و سبک روضه خوانی رهبر ولی وقیح و گریز به صحرای کربلا زدن و تصویر مار کشیدن و مار نشان دادن می باشد . بنابراین از موضع ریشه و علت یابی مقولات و مسائل مورد ارزیابی واقع نمی شوند . پس نیاز نیست که توضیح داده یا حد اقل اشاره شود که حامیان زر و زور و ثروت یستند و چگونه در حکومت حامی مستضعفان باا دعای دولت اصول گرای عدالت محور و ولی وقیح همکاره شکل گرفته و به وجود آمده است که اکنون قلم بر دست یادداشت روز نویس محور علت رشد تورم و گرانی چنین اعتراف کرده یاتحلیل داده است"

"164 روز از اجراي قانون هدفمندسازي يارانه ها مي گذرد. قانوني كه با همراهي و مساعدت اقشار مختلف جامعه ايراني، طي 5 ماه گذشته با كمترين مشكل غيرقابل كنترل، عملياتي و به اذعان اغلب محافل آكادميك اقتصادي داخلي و خارجي، در همين مدت زمان كوتاه، تاثيري شگرف بر اقتصاد ايران داشته است و مي تواند به عنوان الگويي مناسب براي ديگر كشورها، به منظور رهايي از دام يارانه هاي باز قرار گيرد.از سال جاري- كه به دليل اهميت محوري سال 1390 در تحقق سند چشم انداز، اين سال توسط رهبر معظم انقلاب به نام «جهاد اقتصادي» ناميده شده است- مطرح شدن برخي مسائل سياسي و اقتصادي كه عمدتا توسط يك جريان انحرافي به آن دامن زده مي شود، سبب بروز برخي نگراني ها در سطح جامعه شده است. اين نگراني در صورت بروز در اقتصاد ايران به شكل گراني، تورم و غيره در زمان اجراي قانون هدفمندسازي يارانه ها و ديگر محورهاي طرح تحول اقتصادي، مي تواند براي كشور از لحاظ اقتصادي، سياسي و حتي اجتماعي داراي تبعات منفي باشد.انتظار آن است كه دولت در سال 1390، با التزام به پيام نوروزي رهبر بصير انقلاب اسلامي و با سخت كوشي بيشتر نسبت به سال گذشته، مسائل اقتصادي و به خصوص هفت محور طرح تحول اقتصادي را سرلوحه كار خود قرار دهد و بايد مراقب بود كه درگير شدن دولت در برخي مسائل سياسي و اقتصادي پرحاشيه نظير طرح ادغام 8 وزارتخانه بزرگ و مهم اقتصادي و برخي سخنان نسنجيده و گاه هدف دار ليدرهاي جريان انحرافي به حركت دولت از مسير اصلي مد نظر رهبري- كه در پيام نوروزي ايشان تبيين شده است- آسيبي نرساند، چرا كه نگراني هايي از شكل گيري 3 پديده مخرب اقتصادي وجود دارد كه بايد مورد توجه جدي مسئولان هر سه قوه و عمدتا دولت و مجلس قرار گيرد.متاسفانه بايد گفت كه عرصه اقتصادي كشور به دليل سنگ بناي غلطي كه معماران تكنوكرات آن در دولتهاي سازندگي و اصلاحات گذارده اند، با معضلي به نام «كانون هاي اثرگذار دوگانه» مواجه است و مكانيزم هاي اقتصادي نظير تعيين قيمت چه در سطح خرد و چه در ابعاد كلان، به هر علتي ميان مسئولان و تصميم گيران اقتصادي نظام و برخي مفسدان اقتصادي دانه درشت تقسيم شده است.هر بار كه كفه تصميم سازي اقتصاد به سمت باندهاي زر و زور سنگين مي شود، رشد افسارگسيخته قيمت ها و برهم خوردن بالانس اقتصادي در كشور ديده مي شود.رصد اخبار پيراموني حاكي از آن است كه پس از تعطيلات نوروزي، بنا به دلايلي چند- كه شرح مفصل آن به نوشته جداگانه اي نياز دارد- نگراني هايي در خصوص سنگين شدن كفه اقتصاد به سمت جريان هاي بادآورده ثروت و قدرت پديد آورده است كه در صورت برخورد نكردن ريشه اي، مي تواند گراني و رشد افسارگسيخته بهاي كالا و خدمات را به مردم تحميل كند "

مدعی موافق رئیس جمهوری و مخالف یاران نزدیک وی بدون آنکه بگوید چگونه رئیس جمهوری که اعتراف کرده باور به تئوری های اقتصادی ندارد . همچنین چندین بار وی و رئیس بانک مرکزی در بر نامه های مستقیم تلویزیونی یا مطبوعاتی مدعی شدند که نرخ تورم در شهر یور ماه سال گذشته تک رقمی می شود وحتی به 5% می رسد . از سوی دیگر وقتی نرخ افزایش دستمزد کار گران را دولت 9% برای سال جاری محاسبه و تصویب کرده است. اما اکنون این چنین نقل قول از شکاف3/14% میان هزینه شاخص تولید و مصرف داده است تازه نوید افزایش قیمت ها با تورم و گرانی بیشتر را داده است که مکمل آن در گیر شدن 8 وزارتخانه با طرح حذف یارانه های دولتی می باشد :
"براساس شاخص هاي بانك مركزي در سال 1389، قيمت توليدكننده 2/34 درصد و شاخص مصرف كننده 9/19درصد افزايش يافته و شكافي 3/14درصدي به نام «هزينه توليد» ايجاد كرده است. اين افزايش 3/14درصدي هزينه توليدكننده در صورتي كه با تدابير دولت و استفاده از ابزارهايي چون «ارتقاي سطح بهره وري» و «حذف توليد ناكارآمد» جبران نشود، خود را به صورت افزايش قيمت نشان مي دهد.از سوي ديگر، درگير شدن 5 وزارتخانه از 6 وزارتخانه اي كه نقشي راهبردي در اجراي قانون هدفمندسازي يارانه ها دارند، با 3 وزارتخانه مهم اقتصادي ديگر، طي هفته هاي اخير باعث ايجاد نوعي بي ثباتي در تصميم گيري و دور شدن اين وزارتخانه ها از وظيفه خطير و جهادي خود، آن هم در سال جهاد اقتصادي شده است"

مدعی قلم بر دست در ادامه دست به روشن گری بیشتر ی زده است و خبر از بیرون زدن بیشتر نوک قله کوه شناور از آب داده است . زیرا که از نقش مخرب اقتصادی انگلی واسطه گری که ناشی شتاب گیری واردات کالا ها نسبت به صادرات است که منجر بهتعطیل و تخطئه و ورشکست شدن بنگاه ها و و احدای تولیدی داخلی شده است از افزوده شدن حجم نقدینگی بازار یاد نموده است . البته طرح نقدی کردن یارانه ها موجب باز هم یشتر حجم غول نقدیگی در بازار شده و خواهد شد . چون که مکمل سرعت بخشیدن به عامل شناور کردن نرخ تورم و افزایش قیمت کالا ها ونوسان داشتن نرخ ارز ها وطلا شده است . بعلاوه قلم بر دست علت را به حساب خودش بررسی و جستجو وبیان کرده است و هشدار نگران کننده از سوق دادن حجم نقدینگی بازار از طلا بطرف مسکن و بالا رفتن قیمت مسکن به دولت داده است . بالاخره در آخر با آویزان شدن به تأکید رهبر لوطی جماران نا مشروع در دیدار با اعضای بازار مکاره اینگونه نظر وی را قانونی و فصل الخطاب قرار داده است:

" يكي ديگر از نگراني هاي موجود در سطح جامعه كه بايد تدبيري براي مهار آن انديشيد، موضوع «نقدينگي سرگردان» در فضاي اقتصادي كشور است. نوسانات به وجود آمده در بازارهاي مختلف نظير مسكن، طلا، ارز و بازار سرمايه طي سال هاي اخير، خود مويد اين نكته است كه غول نقدينگي سرگردان به دليل نوع ماهيت، هر بخش جذابي را كه بيابد بدان سرك مي كشد و عملا يك بخش از اقتصاد كشور را دچار اختلال مي كند. نوسانات بازار ارز در اواخر سال گذشته و اختلالات بازار طلا طي دو ماه اخير نمونه هايي عيني از حركت نقدينگي سرگردان در بخش هاي اقتصادي ايران است.اكنون اين نگراني وجود دارد كه با فرو نشستن تب تند بازار سكه و طلا طي چند روز آينده، نقدينگي سيال بازار كه به طور طبيعي با نوسانات قيمت ها در بازار طلا و ارز و دريافت يارانه هاي نقدي ماهيانه، بر حجم آن افزوده مي شود، با نزديك شدن به فصل تابستان، به سراغ بازارهاي جذابي همانند مسكن برود. در اين صورت از آنجايي كه برخلاف بازار طلا و ارز، در بخش مسكن امكان واردات و افزايش عرضه به صورت آني وجود ندارد، احتمال بروز نتايجي نگران كننده تر از داستان نوسانات بازار طلا و ارز دور از انتظار نيست و مي تواند افزايش يكباره قيمت مسكن را در پي داشته باشد.
متاسفانه رصد اخبار پيراموني طي دو ماهي كه از سال 1390 مي گذرد نشان مي دهد كه دست هايي آلوده در كار است كه تمايل ندارد مسائل اقتصادي و حركت جهادگونه براي نيل به اهداف مورد نظر در راس برنامه هاي دولت و مسئولان اجرايي قرار گيرد. پروژه «مشغول سازي و ايجاد تعارض بين دستگاههاي اجرايي» كه از فروردين ماه سالجاري با نقش آفريني غيرقابل انكار پادوهاي جريان انحرافي آغاز و همچنان ادامه دارد، مانعي جدي بر سر راه دولت و رئيس جمهور است كه از قضا باعث شادي دشمنان قسم خورده انقلاب شده است.رهبر معظم انقلاب در ديدار چند روز پيش رئيس و نمايندگان مجلس شوراي اسلامي با تشريح سناريوي سلطه گران براي «تضعيف اقتصاد ايران، ايجاد اختلاف ميان مسئولان و كمرنگ كردن اعتقادات و احساسات اسلامي» بر ضرورت هم افزايي و مداراي متقابل مجلس و دولت و فصل الخطاب بودن قانون تاكيد كردند. همانطور كه معظم له فرموده اند، دشمن آشكارا بر مسائل اقتصادي تمركز كرده تا پايه اقتصادي ايران را فلج و مردم را نوميد كند و اين جهت گيري علني دشمن، به مجلس، دولت و همه مسئولان در بخشهاي مختلف گوشزد مي كند كه در سالي كه به همين علت سال جهاد اقتصادي نامگذاري شده، بايد در كدام عرصه تمركز و تلاش كنند..»اين نكته بسيار مهمي است كه نمايندگان بايد در كنار توصيه مهم «خطر بزرگ نزديك شدن به صاحبان قدرت و ثروت» مورد توجه خود قرار دهند.هم اكنون نوبت دولت، مجلس و ديگر دستگاههاي مسئول است كه با مرتفع كردن برخي نگراني هاي مردم نظير گراني، تورم، احتكار و كم فروشي، زمينه را براي جهاد اقتصادي تك تك شهروندان ايراني فراهم آورند"

در خاتمه اینکه مگر این رژیم ضد بشری یک رژیم دمکراتیک و سکولار می باشد که دارای قانون اساسی و سایر قوانین مدون شده ی مدرن داشته باشد که تفکیک قوا با استقلال عمل نهاد هاوجود داشته باشد و بر نامه ها و مدیریت و تقسیم ها عملکرد ها قانونی و عاری از تبعیض و باند بازی باشد که اکنون اعتراف به پر هیز کردن از پیش بردن پروژه ی مشغول سازی شده است؟ در صورتی که این اصطلاح پروژه ی مشغول سازی بر گردان همان سیاست سیاه بازی و سرکار گذاشتن مردم ایران و منحرف کردن اذهان عمومی است که تاریخچه و تجربه بیش از 32 ساله دارد که از طریق سیاست تکمیلی سرکوب و رعب و وحشت و سانسور در داخل و سیاست صدور بحران و ارتجاع وتروریسم به برون مرز دنبال شده است. بنا براین چون اکنون با طرح کودتای 22 خرداد 88 که رقیب مغلوب از صحنه ی قدرت اجرایی و صحنه ی سیاسی حذف و رژیم کوتایی ضد بشری یک دست شد . چون امکان نداشت که همچون گذشته رقیب رادراز و مقصر نمود ومتهم به اخلال گری و کار شکنی اش در امور دولت کرد تا ابزار تبلیغاتی توجیه گری برای تبرئه شدن دولت یا رهبر ولی وقیح وجود داشته باشد . لذا این خلاء موجب شده است که تضاد درون باند های مافیایی کودتایی مدعی اصول گرایی حاکم حاد و مهار نا پذیر شود که در نهایت منتهی به بروز ونمود شکاف و اختلاف میان رهبر ولی وقیح و پاسدار گماشته احمدی نژاد شده است که منجر به کشف یا ساختن و پردازش جریان انحرافی درون دولت شده که جای ترفند مقصر ومتهم کردن اپوزیسیون و دشمن بزرگ آمریکا ورقبای منتقد را گرفته است . طوریکه طرفین با همه ابزار و امکانات تبلیغاتی و تهیداتی که در اختیار خود دارند علیه ی هم دیگر بسیج و فعال نموده اند . که یک موردش همین یادداشت روز همکار جدید سربازجو پاسدار شکنجه گر حسین شریعتمداری در دروغ نامه ی کیهان می باشد. البته هر چه زمان به جلو می رود و به تاریخ زمان برگزاری نمایش خیمه شب بازی انتصاباتی – تقلباتی بازار مکاره ی نهم نزدیک تر می شود . سمت وسوی اینگونه یادداشت های روز هم تند وتیز و انتقادی تر خواهد شد.

هوشنگ بهداد

http://www.kayhannews.ir/900311/2.htm#other200

دروغ نام ه ی کیهان 4 شنبه 11 خرداد ماه سال 1390
حالا نوبت مجلس و دولت است (يادداشت روز)