دروغ نامه ی کیهان 4 شنبه 29 تیر ماه سال 1390

نقد و بررسی : (يادداشت روز) دروغ نامه ی کیهان " پشت پرده يك پروژه "

"سئوال است که اگر چنانچه مورد های اشاره شده اقدامات تروریستی و اثبات نقض حقوق بشر نمی باشد ،پس چیست؟ "

در کشور غیر متعارف قرون وسطایی که نه یک ولی وقیح همکاره قانون شکن دارد که بدون پاسخگوی به هیچ مرجع و مقامی می باشد. طوری که به وضوح ثابت شده است در این رژیم قانون دارای هیچگونه اعتباری و ارزشی نمی باشد . از طرف دیگر کار نامه ی بس ننگین رتبه ی اول جهانی نقض مستمر محکومیت حقوق دارد. بنابراین اکنون از سوی وکیل تسخیری یادداشت روز نویس دروغ نامه ی کیهان ادعای طرفداری از قانون و حقوق بشر کردن وی، حالت کمیک و نراژدیک دارد . چونکه مگر کوسه و ریش پهن می شود . به خصوص وی در کسوت مدافع دو آتشه قانون مداری و حقوق بشر اجرا نقش نموده است که چرا شورا ی حقوق بشر سازمان ملل گزارشگر ویژه ی حقوق بشر برای ایران بر گزیده است؟. پس نتیجه گیری کرده است که این اقدام قطعنامه شورای حقوق بشر رنگ و بوی سیاسی دارد .لذا غیر قانونی و حقوق بشری می باشد. انگاری که حاکمان جنایتکار ایران 33 سال نیست که به اتهام سیاسی حقوق بشر در ایران را به جای رعایت و احترام آن را آشکارا نقض و پایمال کرده است که این مدعی وارونه گوی اینگونه این اقدام را تلاش آمریکا و لابی هایش در راستای اهداف سیاسی و فشار تحلیل و تفسیر کرده است :.

"اين قطعنامه شوراي حقوق بشر رنگ و بوي سياسي دارد و به دور از مباحث حقوق بشري و در قالب و قامت يك پروژه سياسي«!» و به صحنه آمده و تصويب شده است تحركات آشكار و لابي سياسي گسترده آمريكا بود كه به همراه سوئد، پيش نويس قطعنامه مذكور را تهيه كرده بودند؛ بنابراين آنچه محرز است و هر كه با مباني اوليه دانش حقوقي و يا حتي علم منطق آشنايي داشته باشد مي تواند آن را دريابد اين است كه اولاً؛ تعيين گزارشگر ويژه در خصوص وضعيت حقوق بشر ايران سياسي است و نه حقوقي. ثانياً؛ غيرقانوني و نامشروع است چون اين شيوه اجرايي مستند به موازين و متون حقوق بين المللي و حقوق بشري نيست و از سوي ديگر؛ تعيين گزارشگر حقوق بشر آن هم بصورت كلي و با شكلي خاص براي يك كشور خارج از رويه حقوق بشري است"

تناقض آمیز اینکه وکیل تسخیری قلم بر دست اعتراف کرده است که حاکمان رژیم ضد بشری و قرون وسطایی برای اینکه پرونده ی نقض مستمر حقوق یشر را ماستمالی کنند. پس وی مدعی شده است که ابتدا در در پنجمين نشست 28 خرداد سال 1386 یعنی 4 سال پیش شوراي حقوق بشر رويه ي دائمي به نام بررسي دوره اي و جهاني حقوق بشررا بنيان گذاشت توافق کرد تا در چارچوب آن وضعيت حقوق بشر تمام كشورها به ترتيب و در دوره هاي مشخص مورد بررسي قرار بگيرد و با اجماع هم به تصويب رسيد. سپس این نقل قول را بهانه ای برای عدم پذیرش احمد شهید نماینده گزارشگر ویژه حقوق بشر در ایران کرده است . در ادامه این بهانه را پیوند به ادعای کذب غیر نظامی بودن اهداف پروژه ی هسته ای زده و چنین از این طرح دفاع کرده که غیر نظامی می شود :

"در سال 89- هيئت ايراني به سرپرستي دكتر جواد لاريجاني به طرح موضع همكاري نكردن كشورمان در پذيرش گزارشگران ويژه كه نماينده آمريكا مدعي آن شده بود بصورت مستدل و متقن پاسخ داده و اعلام كرد: الف. جمهوري اسلامي كمافي السابق بر موضع خود مبني بر دعوت عام از كليه گزارشگران تأكيد دارد و حاضر است با بهترين شرايط و بدون پيش شرط آنها را بپذيرد. ب. جمهوري اسلامي در پذيرش «گزارشگران موضوعي» مشكلي ندارد و حتي انتظار دارد آنها به شكل حرفه اي هر اتهامي را بررسي و آن را راست آزمايي كنند. ج. جمهوري اسلامي از سفر خانم ناوي پيلاي كميسر عالي حقوق بشر به ايران در سال 2011 استقبال مي كند. اكنون نيز موضع نظام جمهوري اسلامي ايران كه از سوي مقامات ارشد كشورمان طي يك ماه گذشته اعلام شده- از جمله وزير امور خارجه، سخنگوي وزارت امور خارجه، دبير ستاد حقوق بشر ايران و همچنين رئيس قوه قضائيه- همين است يعني گزارشگر موضوعي آري ولي گزارشگر ويژه خير؛ با اين توضيح كه گزارشگرهاي موضوعي با همكاري و مشاركت خود كشورها به كشورهاي مختلف سفر كرده و در همين راستا پس از بازديد از كشورها درباره موضوعي خاص و روشن مانند حق آزادي، حق غذا، حق مسكن و يا ديگر شاخص ها گزارش تهيه مي كنند.اما بحث «گزارشگر ويژه»، خارج از قاعده و رويه اي است كه بايد براي همه كشورها به شكل طبيعي و منطقي انجام شود.قطع نظر از اينكه اقدام شوراي حقوق بشر در تعيين گزارشگر ويژه براي وضعيت حقوق بشر ايران فاقد ضمانت اجراي حقوقي است و براي ايران اسلامي لازم الاتباع نبوده و جمهوري اسلامي اين حق را دارد كه «گزارشگر ويژه» را نپذيرد؛ سؤالي كه پيش كشيده مي شود اين است كه پشت پرده علم كردن موضوع تعيين «گزارشگر ويژه» براي وضعيت حقوق بشري ايران آن هم با انتخاب فردي چون «احمد شهيد» چيست؟در پاسخ بايد گفت؛ 1- اقدام شوراي حقوق بشر سازمان ملل در تصويب قطعنامه اي سياسي عليه ايران اسلامي و به دنبال آن انتخاب فردي چون «احمد شهيد» به عنوان «گزارشگر ويژه» با بي اعتنايي و عدول از گزارشگر موضوعي نشان دهنده تغيير فاز نظام سلطه به سركردگي آمريكا از پرونده هسته اي به مباحث به اصطلاح حقوق بشري است و اين تغيير فاز گوياي نااميدي و دلسردي و در يك كلام شكست آمريكا و چند كشور غربي در چالش هسته اي با ايران است. - اقدام آفندي جمهوري اسلامي در برملا كردن موارد نقض حقوق بشر در آمريكا و دو، سه كشور مدعي اروپايي طي يك سال گذشته باعث شده است تا آنها خشم آلود بار ديگر از حقوق بشر به عنوان يك اهرم فشار و حربه سياسي بهره ببرند. دفاعيات مستدل و مستحكم هيئت عالي رتبه ايران اسلامي در نشست شوراي حقوق بشر در ژنو در سال گذشته و پاسخ هاي حقوقي و اقناعي به شبهات و ادعاهاي مطروحه از سوي نمايندگان چند كشور غربي همه پتانسيل حقوقي ايران اسلامي نبود بلكه ستاد حقوق بشر كشورمان در بزنگاه هاي مختلف و از جمله سفر هيئتي به نيويورك براي شركت در همايش حقوق بشر در جهان معاصر (آذرماه 89) چالش هاي حقوقي اي را براي آمريكا و كشورهاي مدعي اروپايي بوجود آوردند.در همين راستا؛ مجلس شوراي اسلامي و كميته حقوق بشر آن نيز اقدامات تهاجمي مناسبي درخصوص افشاي نقض گسترده حقوق بشر در آمريكا و انگليس انجام داده است حتي طرح تحريم 26 مقام آمريكايي ناقض حقوق بشر به زودي در صحن علني مجلس بررسي خواهد شد.

وکیل تسخیری دروغ نامه ی کیهان که یادداشت روز نویس شده است با سفسطه گری و زمین و آسمان بهم دوختن و ژست مدافع حقوق بشر و ضد آمریکایی و اسراییلی گرفتن که برای توجیه کردن است که چرا رهبر و مسئولان رژیم ضد بشری و قرون وسطایی پاسخ منفی به پذیرش نماینده ی گزارشگر حقوق بشر به ایران داده اند . بنا براین همچون سایر همتایان و رهبر و مسئولان رژیم ضد بشری و کودتایی طلبکارانه مدعی رهبریت قیام های ضد دیکتاتوری منطقه شده است . آنگاه مدعی شده بیداری اسلامی در منطقه موجب وحشت آمریکا و اسراییل شده است . سپس این ادعا را پیوند به کودتای 22 خرداد 88 زده است و از شکست رقیب مغلوب و توطئه مشترک این متهمان به فتنه گران آمریکایی یاد نموده است. در دنباله یقه نامه نویسان به احمد شهید و حمایت از وی را رله نموده است تا که در پایان توانسته باشد اینان را وصل به لایه های پشت پرده پروژه سياسي آمريكا و چند كشور مدعي حقوق بشر کرده باشد که در تعيين گزارشگر ويژه براي وضعيت حقوق بشر در ايران نقش داشته اند . در نهایت از موضع دیگ به دیگ گفتن رویت سیاه و با کمال پر رویی و فرار به جلو برای ماستمالی یا سفید کردن کارنامه ی ننگین نقض حقوق بشر در ایران اینگونه سئوال مقابل سئوال برای فرار از پاسخگویی طرح کرده است كه چرا كشورهاي مدعي حضور گزارشگر ويژه حقوق بشر در ايران اجازه نمي دهند گزارشگري در زندان گوانتانامو، ابوغريب، بگرام و يا زندان هاي رژيم جعلي صهيونيستي حضور يابد؟! :

"از اين روي آمريكا در برابر اين ضربات حقوق بشري ايران اسلامي به يك پروژه سياسي روي آورده است. از ديگر علل پشت پرده تعيين گزارشگر ويژه براي وضعيت حقوق بشر ايران به تحولات منطقه و موج مواج بيداري اسلامي برمي گردد. شكست آمريكا و چند كشور غربي در مديريت فتنه 88 و جنگ نرم عليه جمهوري اسلامي ايران از ديگر دلايلي است كه پشت پرده اقدامات اخير شوراي حقوق بشر را برملا مي كند. جالب است كه در همين خط، شماري از عوامل فراري ضدانقلاب كه با همه تقلاها و تحركات به 70 نفر نمي رسند از تعيين گزارشگر ويژه حقوق بشر براي ايران استقبال كرده و از سر ذوق زدگي و البته غربزدگي به «احمد شهيد» نامه مي نويسند و به او پيشنهادها و به اصطلاح توصيه هايي ارائه مي دهند! و باز از قضا اين شمار و اشخاص همان گمارده هاي ناتوي فرهنگي هستند از رامين جهانبگلو گرفته تا مهرانگيز كار، داريوش آشوري، ميرواند آبراهاميان، حسين قاضيان، پيام اخوان و...ج. و باز جالب تر كه «آيلين داناهو» نماينده دائم آمريكا در شوراي حقوق بشر سازمان ملل به بي بي سي مي گويد، اگر ايران به «احمد شهيد» اجازه ورود به كشور ندهد او در خارج از ايران، تحقيق همه جانبه اي درباره نقض حقوق بشر در اين كشور خواهد كرد! و بالاخره هر چند در بالا به پشت پرده پروژه سياسي آمريكا و چند كشور مدعي حقوق بشر در خصوص تعيين گزارشگر ويژه براي وضعيت حقوق بشر در ايران، اشاره شد اما كماكان اين سؤال رخ مي نمايد كه چرا كشورهاي مدعي حضور گزارشگر ويژه حقوق بشر در ايران اجازه نمي دهند گزارشگري در زندان گوانتانامو، ابوغريب، بگرام و يا زندان هاي رژيم جعلي صهيونيستي حضور يابد؟"
بدون توجه به گزارشات روزان ضرب و شتم و بازداشت و زندان و زجر کش کردن زندانیان سیاسی و بر پا کردن روزانه ی بساط دار زدن در ملاء عام یا در ون سیاه چال ها که هرروز اخبارش مخابره می شود . به خصوص به قتل رسانیدن هاله سحانی در مراسم دفن پدرش یا به قتل رسانیدن رضا هدا صابر زندانی سیاسی که در زندان اوین درحال اعتصاب غذا بود . یا خبرهایی که روزانه از نقض مداوم حقوق بشر در سیاه چال ها گزارش می شود که همراه با ربودن و به گروگان گرفتن هنرمندان سینمایی و خبر نگار و عکاس و... می باشد . حال جای خود دارد که داستان عدم امنیت اجتماعی که به یک معضل جدی عمومی تبدیل شده است. زیرا که روزی نیست که خبری از چاقو کشی و قتل و تجاوز و کشتن زنان در اقصا نقاط ایران مخابره نشود . همچنانکه طرح سر کوبگرانه مبارزه با مفاسد اخلااقی و اعتیاد و اراذل اوباش و بی حجابی و ماهواره ای نیروهای انتظامی اجرا می گردد که از دیوار خانه های مردم بالا می روند ودر دفاع از سانسور و تفتیش عقاید بشقاب های ماهواره ای جمع آوری و نا بودمی شود . طوریکه در یک شهر استان شمالی ایران مأموران نیروی انتظامی جوانی را از بالای بام بر زمین پرتاب و به قتل رساندند . همچنین جوانان نا راضی به شیوه ی قرون وسطایی با زنجیر بر دست و پا همشلاق زده و هم تحقیر می شوند. یاا ینکه تلاش گسترده برای اجرای طرح جنسیتی زن ستیزانه جدا سازی دختران و پسران دانشجو یان در دانشگاه ها می شود که ادامه ی طرح گورستان و پادگان وحوزوی کردن دانشگاه ها می باشد. مهمتر اینکه در طرح مشترک خائنانه خامنه ای و نوری مالکی در 6-7 مرداد 88 و 19 فروردین 90 تهاجم نظامی به مجاهدین اشرف را اجرا کردند که موجب جان باختن ده ها نفر و صد ها مجاهدین مجروح شد که اسناد انکار نا پذیر جنایت علیه ی بشریت می باشد . اکنون هم پاسداران هم آب رود خانه اروند رود مرزی را برروی اهالی مرز نشین عراقی بسته اند . هم اینکه پاسداران پس از گلوله باران کردن روستا های کردستان وارد خاک عراق شدند و مرتکب جنایات ضد بشری شدند. به خصوص اینکه سر بازجو پاسدار حسین شریعتمداری شکنجه گر و پرونده ساز در یادداشت روز دیروز خود نوشت که باید تهاجم تروریستی به دفاتر هواپیمایی اروپا و آمریکا در سراسر جهان شود. چونکه اینان سوخت گیری هوا پیما های مسافری رژیم ضد بشری و قرون وسطایی را تحریم کرده اند . خوب سئوال است که اگر چنانچه مورد های اشاره شده اقدامات تروریستی و اثبات نقض حقوق بشر نمی باشد پس چیست؟

هوشنگ بهداد

http://www.kayhannews.ir/900429/2.htm#other200

دروغ نامه ی کیهان 4 شنبه 29 تیر ماه سال 1390

پشت پرده يك پروژه (يادداشت روز)