روزی نامه ی حکومتی جمهوری اسلامی سه شنبه 10 آذر ماه سال 1388

نقد و بررسی سرمقاله ی روز نامه ی جمهوری "آيا مجلس در راس امور است "

اعتراف آشکا تسلیم شدن به کودتاگران مستبد و هموار کنندگان بازار مکاره مجلس هشتم "

"

یک روزی خمینی شیاد با کپی برداری از شادروان مصدق که گفته بود هرجا مردم باشند مجلس هم همآنجا می باشد . وی گفت مجلس در رأس امور است . البته منظور از مجلس در رأس امور بودن همچون اسلام ، نام مستعار خودش بود .اما پس از خمینی از نظر جانشین وی لوطی جماران نه مجلس در رأس امور نبوده ونیست ، بلکه جایگاه وی بالا تر از قانون اساسی است . آنگونه که می تواند نامه یا فتوای حکومتی صادر کند . اکنون نیز پاسداران کودتاگر که لوطی جماران را توی چنگ خودشان دارند در رأس امور هستند ونه مجلس یا بازار مکاره ی کمدی و دکوری و انتصابی که رئیس تشریفاتی اش یک پاسدارانگلیسی است و وکیل الدواله هایش نیز مهره های بی اختیار هوراکشانی اند که از صافی های گوناگون عبور داده شده ای می باشند که نه قدرت و اختیاری دارند ونه کاره ای می باشند ونه حتی عرضه دارند مطالبات مردم را پیگیری کنند ، بلکه تبدیل به سنگر لشکر کشی جنگ قدرت میان باند های خودی مدعی اصول گرا شده اند .

سئوال است که آخر این چگونه رعایت اصل تفکیک قوا از هم دیگر می باشد و مجلس در رأس امور است که پاسدار گماشته احمدی نژاد ارزشی کمتر از توآلت عمومی برایش قائل نمی باشد. چونکه همینطور سر زده و بدون اجازه ی قبلی وارد آن می شود و بدون نوبت پشت میکروفن قرار می گیرد و شروع به تهدید توهین کردن مترسک های دست نشانده بعنوان نمایندگان مجلس می کندکه چرا به لایحه دولت چشم بست رأی مثبت نمی دهند و تصویب نمی کنند؟ حتی این پاسدار گماشته دیکتاتورکوتوله در برابر رئیس تشریفاتی پاسدار بازار مکاره هم می ایستد . به خصوص اینکه همه افتخارات این بازار مکاره بعنوان سالگرد مراسم معرکه گیری سالگرد بازار مکاره به نام ویاد آخوند مدرس اشاره شده است و سرمقاله نویس متأسف شده است که هرچه از عمر این بازار مکاره سپری شده است، بیشتر از راه و رسم مدرس فاصله گرفته شده است .در صورتیکه گفته خمینی شیاد از وی تحسین کرد و مجلس بنام وی نامگذاری نمود . ولی حال اکنون حتی بر خلاف سنت های قبل رؤسای مجالس پیشین همچون کروبی در این سالگرد دعوت نمی شود تا چه رسد به اینکه همانگونه که اشاره شد این بازاره مکاره بتواند یا بخواهد از حق و حقوق و منافع مردم وکشور دفاع کند . چونکه تبدیل به کانون جنگ قدرت و خط و نشان و تهدید کردن رقبای داخلی و مخاطبان خارجی شده است. بهمین دلیل سرمقاله نویس برای اینکه خواسته باشد طعنه به جانشینان و مدعیان دنباله روی کودتاگران زده باشد . با یاد کردن از خصوصیات مدرس به مخاطبان درگیر جنگ قدرت جناحی و باندی نیش زده است . مهمتر اینکه وضعیت سازش کنند گان و تسلیم شدگان برای حفظ کرسی قرمز بازار مکاره و دیگران را نیز این چنین مقایسه و تشریح کرده است :

"مدرس در زندگي فردي وام دار هيچكس نبود و به همين دليل بر سر اصول با كسي سازش نمي كرد و اهل معامله نبود. او اين امتياز را از ساده زيستي خود داشت همان خصلتي كه امام خميني با نقل خاطرات زيادي مدرس را به خاطر برخورداري از آن ستودند و آنرا به نمايندگان مجلس شوراي اسلامي ومسئولان نظام جمهوري اسلامي نيز بسيار توصيه كردند. نماينده اي كه از روز ورود به مجلس به فكر راي آوردن در دوره بعدي است و براي آنكه مبادا صلاحيتش را رد كنند و يا گروه هاي فشار موجب منزوي شدنش گردند و از ورود مجدد به مجلس محروم شود هرگز نمي تواند به وظيفه نمايندگي خود عمل كند. امروز كساني را مي شناسيم كه بعد از اتمام دوره نمايندگيشان در مجلس شوفر تاكسي شده اند تا بتوانند زندگي روزمره خود را تامين كنند. افراد ديگري را سراغ داريم كه چون در زمان حضور در مجلس شوراي اسلامي حاضر نشدند طبق ميل اين و آن حرف بزنند و راي بدهند در دور بعدي از فهرست آنها حذف شدند و دستشان از كرسي نمايندگي مردم كوتاه شد. كساني كه نميخواهند به چنين سرنوشتي مبتلا شوند چاره كار را در فروختن استقلال خود به اين حزب و آن گروه و اين مسئول و آن صاحب قدرت مي بينند و هرگز نمي توانند حتي به ميم كلمه مدرس برسند چه رسد به اينكه به راه و رسم مدرس شدن فكر كنند! "

در دنباله سرمقاله نویس آنگونه وظایف وکیل الدوله ها را ترسیم کرده است که انگاری اینان خودشان نمی دانند که چگونه زمان نمایش تبلیغات خیمه شب بازی انتخابات که در اصل انتصابات می باشد وعده های دروغین به موکلین خود می دهند. ولی همینکه خرشان از پل گذشت و سوار خر مراد شدند نه قول های داده شده اشان را فراموش می کنند که وارونه ی عمل و اقدام می نمایند که اکنون وی این وظایف فراموش شده را برای وکیل الدوله شدگان گوشزد کرده است که چرا دفاع از دولت نامشروع را چنین بجای پیگیری مطالبات مردم و حق و حقوق شان نشانده اند:

" نمايندگان فقط وقتي مي توانند به اين دو وظيفه مهم عمل كنند كه آئينه تمام نماي موكلين خود يعني مردم باشند و از وكيل الدوله بودن پرهيز كنند. به همين دليل است كه قواي سه گانه از نظر قانون اساسي كاملا مستقل تعريف شده اند و نبايد در كار همديگر دخالت كنند. نظارت مجلس نيز به معناي دخالت نيست ولي اين ويژگي را دارد كه بازدارنده است و باعث مي شود مسئولان در هر مقام و هر رده اي كه باشند فقط طبق قانون اساسي و در چارچوب قوانيني كه مجلس تصويب مي كند عمل كنند. اين روش درعين حال كه رابطه سالم و كارساز مبتني بر تعامل را ميان مجلس و ساير قوا تنظيم مي كند مانع تخطي مسئولان از وظايف قانوني تعيين شده مي گردد و جلوي خطرهائي از قبيل استبداد پنهان كاري سازش با بيگانگان و باز شدن منافذ براي استعمارگران را مي گيرد. خميني با عبارت « مجلس در راس همه امور است » بر استقلال مجلس تاكيد كردند و نمايندگان را متوجه اين واقعيت ساختند كه در تصميم گيري ها بايد آزاد عمل كنند و زيربار هيچكس نروند "

بالاخره سرمقاله نویس برای اینکه تیر خلاص را به سمت مجلس بی عرضه و نا توان و آلت دست شلیک کرده باشد که چگونه بی اراده و غیر مستقل است . همینطور زیر کنترل دولت دست نشانده و فشار تهدید آمیز کودتاگران پشت پرده است . آنگونه که حتی توان دعوت کردن از رؤسای پیشین بازار مکاره را ندارد . این چنین بخشی از پروند ی افتضاح آمیزش را رو کرده و هشدار داده که نباید تسلیم استبداد داخلی شوند و راه نفوذ استعمار خارجی را هموار سازند:

"مجلسي كه نتواند در « روز مجلس » از روساي قبلي مجلس كه در نظام جمهوري اسلامي خدمت كرده اند براي حضور در مراسم اين روز دعوت كند چگونه مي تواند مدعي باشد كه در راس امور است مجلسي كه نتواند تصويب يك لايحه را به پايان برساند و مجبور شود تحت فشار دولت آنرا به بهانه هاي غيرقانوني معطل نگهدارد چگونه مي تواند مدعي باشد كه در راس امور است مجلسي كه اختيار اداره جلسات خود را نداشته باشد و رئيس جمهور بتواند بدون وقت قبلي و در حين مذاكرات رسمي وارد صحن علني آن شود و برخلاف اراده رئيس مجلس به ايراد سخنراني بپردازد چگونه مي تواند مدعي باشد كه در راس امور است مجلسي كه در برابر تخلفات آشكار و مكرر مسئولان اجرائي از قانون نتواند به وظيفه نظارتي خود عمل كند چگونه مي تواند مدعي باشد كه در راس امور است مجلسي كه نتواند گزارش جنايات كهريزك را بخواند چگونه مي تواند مدعي باشد كه در راس امور است مجلسي كه نتواند به حساب متخلفان در ماجراي مذاكرات ژنو و مسائل هسته اي برسد چگونه مي تواند مدعي باشد كه در راس امور است و... توجه كنند كه اگر به راه مدرس نروند نه مي توانند در برابر خطر استبداد داخلي بايستند و نه نفوذ استعمار خارجی."

در خاتمه اینکه تصور نمی رود که اکنون با این روشنگری نبست به بازار مکاره ی مجلس هشتم که شد ه نیاز به توضیح بیشتری داشته باشد تا که بیش از آنچه دراین مقاله گفته شد افزوده شود. زیرا که با بیان بخش بسیار کوچکی از واقعیات یا کوه یخ شناور بیرون زده شده بس گویا است . چونکه اکنون پس از 30 سال که از تاریخ و کار نامه ی سیاه و ضد بشری حکومت ننگین حاکمان عوامفریب و غارتگر وجنگ افروز و دین فروش سپری شده است . به خصوص پس از ادعای کمدی بودن مجلس در رأس امور است خمینی شیاد که پس از بر گزاری نمایش خیمه شب بازی انتصاباتی مجلس هفتم وهشتم شاهد بودیم که چگونه شورای نگهبان آلت دست بصورت گله ای و فله ای نامزدان رقیب دوم خردادی ها را رد صلاحیت کرد و موجب شد تا رأس امور بودن تبدیل به بازار مکاره ی مطیع و دست نشانده ی کودتا گران پشت پرده شود . به ویژه اینکه پس از کودتای تقلباتی 22 خرداد این بازار مکاره مبدل به بلندگوی کودتاگران و زیر کنترل دولت دهم نامشروع شده است. بهر حال اکنون آنگونه این بازار مکاره آنچنان نا کارآمد و زائده ی دولت با وکیل الدوله ها شده است که سر مقاله نویس بطورشفاف اعتراف کرده که هم تسلیم استبداد شده و هم هشدار داده که هموار کننده ی نفوذ استعمار خارجی است . البته منظور از استعمار خارجی دولت فخیمه انگلیس است که برای رد گم کردن گاهی با ربودن ملوان یا شهروندان انگلیسی و ادا و اطوار های ضد انگلیسی و علیه ی دولت فخیمه، تلاش مذبوحانه می شود تا که با پاک کردن صورت مسئله آدرس غلط برای منحرف کردن اذهان عمومی از سوی پاسداران کودتا گر داده شود. لذا چون رژیم نامشروع کودتائی ضد مردمی هرگز اصلاح و تغییر شدنی نمی باشد . تنها راه چاره تلاش عمومی دگر اندیشان و مخالفان و مدافعان آزادی و دمکراسی و حقوق بشر و عدالت برای تغییرات دمکراتیک در ایران می باشد.

هوشنگ - بهداد

http://www.jomhourieslami.com/1388/13880910/index.html

روزی نامه ی حکومتی جمهوری اسلامی سه شنبه 10 آذر ماه سال 1388