دروغ نامه ی کیهان 5 شنبه 13 مرداد ماه سال 1390

نقد و بررسی : (يادداشت روز)دروغ نامه ی کیهان : آمريكا هم تسليم محاكمه شد

" مگر دیکتاتور ها به خصوص دیکتاتور های منطقه چه می کنند که در ایران در 33 سال گذشته به خصوص پس از کودتای 22 خرداد 88 در ایران مشابه آن اتفاق نیفتاده است که اگر چنانچه جنایتکارانه و ضد انسانی تر از اتفاقات تونس و مصر و سایر دیکتاتور های منطقه وحشتناک و ضد انسانی و فاجعه انگیز تر نباشد هر گز هم کمتر نمی باشد؟"

قلم بر دست غیر ایرانی یادداشت روز نویس با سانسور کردن این واقعیت که حرکت های اعتراضی ضد حکومتی پس از کودتای 22 خرداد در ایران که شروع شد چه نقشی در شروع و خیرش قیام های ضد دیکتوتوری در منطقه داشته است؟ یا اینکه بگوید اگر رژیم ضد بشری قرون وسطایی حاکم بر ایران دیکتاتوری فاشیستی مذهبی نیست و از همه حکومت های دیکتاتوری منطقه از جمله حسنی مبارک در مصر و بن علی در تونس و سرهنگ قذافی در لیبی و بشار اسد در سوریه و علی عبدالله صالح در یمن و نوری مالکی در عراق بدتر از اینان نمی باشد . پس برای چه موسوی و کروبی که از دستگاه سانسور نظریه استصوابی شورای نگهبان دست نشانده رد شده و نا مزد انتخابات خیمه شب بازی ریاست جمهوری دوره ی دهم شده بودند. اکنون اینان کجا هستند و چه اتهاماتی به اینان زده می شود که همچنان ادامه دارد؟ با تظاهر کنندگان پس از کودتای 22 خرداد چگونه بر خورد شد؟ بازداشتگاه کهریزک کجاست ودر آن چه اتفاق افتاد؟ ندا آقا سلطان و ترانه ی موسوی که بودند و با اینان چگونه رفتار شد؟ بهر حال مگر دیکتاتور ها به خصوص دیکتاتور های منطقه چه می کنند که در ایران در 33 سال گذشته به خصوص پس از کودتای 22 خرداد 88 در ایران مشابه آن اتفاق نیفتاده است که اگر چنانچه جنایتکارانه و ضد انسانی تر از اتفاقات تونس و مصر و سایر دیکتاتور های منطقه وحشتناک و ضد انسانی و فاجعه انگیز تر نباشد هر گز هم کمتر نمی باشد؟ حال بماند که مداحان ومرثیه خوانان قلم بر دستان یادداشت روز نویس کلامی از تظاهرات مردم سوریه و چگونه کشته شدن معترضان کلامی نمی گویند . یا سخنی از ضرب و شتم تظاهر کنند گان عراقی و اقدامات تروریستی و انفجاری و انتحاری و نقش سپاه قدس و سفیر پاسدار تروریست محمد حسن دانایی در عراق نمی گویند؟ لابد دلیلش ضریب عدم وابستگی و غیر مستقل و بی اراده و اجاره ای و وامدار بودن این قلم بر دستان است که می بایست با تصویر مار کشیدن و مار نشاندادن کتمان حقیقت و وارونه گویی نمایند. بهر حال مدعی قلم بر دست غیر ایرانی با فاکتور گرفتن موارد ذکر شده مثل همه ی همقطاران قم بر دستان از موضع ضد آمریکایی و اسراییلی داستان محاکمه کردن حسنی مبارک و پیآمدهای آن را چنین تحلیل کرده است:

"تن دادن غرب، رژيم هاي وابسته منطقه و هيات حاكمه نظامي مصر به محاكمه حسني مبارك و خانواده اش بسياري از حقايق درباره ماهيت و محتواي انقلاب مردم مصر را برملا كرد و راه را بر بعضي چون و چراها و ابهام پراكني ها راجع به مقصد و مقصود مصري ها و ساير مردم مسلمان عرب منطقه بست.. رژيم هاي وابسته اي نظير عربستان سعودي و اردن هم وانمود مي كردند كه انقلاب مردم عرب تلاشي براي بهينه سازي ساختارهاي گذشته و رفع بعضي از زنگارها از آن است نه اينكه ارزش ها- و به عبارت دقيق تر ويژگي ها- ي آن را انكار نمايد. از اين رو اين كشورها روي مطلوب بودن چهره هايي نظير عمروموسي و محمد البرادعي در مصر، محمد الغنوشي در تونس، شاهزاده سلمان بن خليفه در بحرين و محسن صالح الاحمر در يمن تاكيد مي كردند ولي محاكمه حسني مبارك اين انگاره ها را باطل نمود، در اين خصوص نكاتي وجود دارد:1- رژيم مصر در فاصله 1354 تا 1389 خدمت به جبهه غرب را تا آنجا خالصانه! دنبال كرد كه يك مقام رژيم غاصب تل آويو اين رژيم را صهيونيست تر از اسرائيل خواند و وجود امثال حسني مبارك و عمر سليمان را مهمترين تضمين بقاي رژيم صهيونيستي دانست.محاكمه حسني مبارك بدون ترديد محاكمه حكومتي است كه منافع ملتش را قرباني منافع دشمنان اين ملت كرده است و البته داراي ابعادي سياسي، اقتصادي و امنيتي است دقيقا به همين دليل دو روز پيش يك تحليلگر ارشد رژيم غاصب اسرائيل اعلام كرد، با فروپاشي رژيم مبارك موقعيت منطقه اي اسرائيل به هيچ وجه قابل بازسازي نيست. حسني مبارك از اوايل دهه 1350- پس از مرگ جمال عبدالناصر- به نخست وزيري رسيد. او پيش از آن در دوره ناصر فرمانده نيروي هوايي بود. مصر در فاصله سالهاي 1327- زمان تاسيس رژيم صهيونيستي تا 1354 كه سادات به تل آويو رفت- برج ديده باني و اتاق فرماندهي جهان عرب در مواجهه با غرب و توسعه رژيم صهيونيستي محاكمه حسني مبارك، خانواده و وزير كشور او در واقع محاكمه تاريخي روندي است كه از 1354- زمان سفر سادات به تل آويو- شروع شده و تا 1389- در يك دوره 35 ساله- ادامه يافته است. اين محاكمه نشان داد كه اين دوره معكوس شده و به شديدترين وجه با واكنش مردم مواجه گرديده است"

اگر قلم بر دستان در خدمت ارتجاع تصور کرده است که محاکمه ی حسنی مبارک همچون محاکمه صدام حسین است که پس از ساخت و پاخت و زد وبند پشت پرده که با اشغال گرایان نظامی عراق به خصوص با تبانی دولت فخیمه ی انگلیس اشغالگران وتوطئه گران موفق شدند در روز عید قربان به آن طرز فجیع وی را بر دار بکشند . تا که ت عراق را تبدیل به باتلاق و حیات خلوت حاکمان ایران نمایند . طوریکه اکنون حاکمان ایران می توانند هم سربازان و نظامیان آمریکا را در عراق بکشند . هم پشت پرده از طریق لابی های دو طرفه سیاست کثیف و خائنانه ی مماشات گری را به پیش ببرند . به خصوص تلاش همه جانبه برای دست یابی به سلاح هسته ای می کنند . همینطور اقدام به قطع کردن آب اروند رود برروی مردم خانقین کردند . موازی آن تهاجم نظامی و تروریستی به روستا های کردستان عراق می کنند . مهمتر اینکه اینگونه هم از طریق قلم بر دستان یادداشت روز فریاد گوش کر کن ضد آمریکایی و اسراییلی سر می دهند. آنگونه که نمی گویند که اوضاع داخل کشور چگونه می باشد و سمت و سوی جنگ قدرت و ثروت به کجا منتهی شده است؟ جالب تر اینکه تلاش وارونه گویی برای این است که وانمود شود شتر در خانه ی حسنی مبارک خوابیده شتابان به سمت بیت جماران ولی وقیح نا مشروع و منفور در حرکت نیست . چونکه مصر و سایر کشورهای منطقه همچون عراق تبدیل به حیات خلوت حاکمان ایران خواهد شد. زیرا که مدعی غیر ایرانی نتیجه گرفته و نوید داده است در روز های آینده انقلاب مصر این چنین از ارتش و دولت نظامی عبور خواهد کرد:

" محاكمه حسني مبارك و خانواده اش نشان داد كه آمريكا و اروپا نفوذ خود را در مصر- تقريبا- بطور كامل از دست داده اند. مبارك در حالي به دانشكده اي در قاهره براي محاكمه منتقل گرديد كه اولا شش ماه از كناره گيري اش سپري شده است و شش ماه كافي بود تا غضب مردم نسبت به يك حاكم وابسته تخليه شود كه نشد. ثانيا بيماري شديد مبارك بهانه خوبي بود تا آمريكا از نفوذ خودبراي تعليق و يا تعويق محاكمه مستبد وابسته مصر استفاده كند ولي موفق نشد و مبارك با حداكثر تحقير به محاكمه كشيده شد.اين در حالي است كه طي 6 ماه پس از سقوط مبارك، مقامات مختلف آمريكا حداكثر توان خود را براي جلوگيري از تحقير ديكتاتورهاي ساقط شده بكار بستند و فشارهاي شديدي به مقامات جديد اين كشورها وارد كردند.- از چند روز قبل از زمان آغاز محاكمه حسني مبارك، ارتش و نيروهاي امنيتي مصر بشدت با مردم در قاهره، اسكندريه و... درگير شدند و اين درگيري ديروز با آغاز محاكمه مبارك به اوج خود رسيد. اين درگيري بعضي از تحليل هايي كه مبتني بر نگاه مثبت به رفتار ارتش طي دوره انقلاب- 5 تا 22بهمن- بود را زير سؤال بردبا توجه به مقابله ارتش با مردم از همين الان قابل پيش بيني است كه انقلاب مردم مصر به زودي از ارتش، شوراي عالي نظامي و دولت عصام شرف عبور مي كند. روزها و هفته هاي آينده براي ارتش مصر روزهاي انتخاب مي باشد، انتخاب بين مقابله با مردم و يا پيوستن به مردم. مي توان پيش بيني كرد كه شوراي عالي نظامي و فرماندهان ارشد به خواست مردم تن ندهند كما اينكه تاكنون بصورت مانع عمل كرده اند اما بدنه ارتش حتماً حكايت ديگري دارد. ارتش با اين وصف- دوگانگي راس و بدنه- دچار تشتت مي شود و به احتمال زياد تأثيرگذاري خود در مقابله با انقلاب مصر را از دست مي دهد. غرب و رژيم صهيونيستي ديروز سوگمندانه محاكمه ديكتاتوري كه او را امين خود مي دانستند به نظاره نشستند و ناچار شدند بارها تصوير ديكتاتوري نزار و در قفس را از تلويزيون ها پخش كنند اين تصوير بخصوص براي دولت هايي مثل آمريكا، فرانسه و انگليس كه وانمود مي كردند سررشته تحولات را در دست دارند و از ميراث غرب در خاورميانه دفاع مي كنند، مفتضح كننده بود. دسته از قدرت هاي بين المللي نظير روسيه، چين و هند كه منافع آنان آنچنان با غرب و به ويژه آمريكا گره نخورده است، مي توانند تصوير واقعي جهان آينده را كه در آن آمريكا قادر به حفظ موقعيت هاي خود نيست، نظاره كنند و وضعيت آينده خود را نه در اتاق هاي ديپلماسي رسمي بلكه در بستر ديپلماسي عمومي تنظيم نمايند. اين ديپلماسي عمومي يك مسير روشن دارد و آن تعامل با اسلام گرايي است در واقع روز چهارشنبه براي اين رژيم به مثابه «عزاي ملي» بود مبارك اگرچه براي ملت مصر «اميل»- ديكتاتور- بود ولي براي رژيم غاصب اسرائيل «امين» بود و آنان به خوبي مي دانند كه با محاكمه مبارك ديگر رمقي در رژيم اردن و وابستگاني نظير محمود عباس باقي نمي ماند و از اين رو اسرائيل بايد خود را براي شرايط دشوارتر آينده آماده نمايد. به همين دليل بايد لرزه هاي شديد ناشي از محاكمه ديكتاتور وابسته مصر را در غرش هايي جستجو كرد كه اين رژيم بطور مصنوعي حواله مقاومت فلسطين در غزه و يا جنوب لبنان مي كند."

درخاتمه اینکه قلم بر دست غیر ایرانی وارونه گوی همانگونه که اشاره شد بدون آنکه اشاره کند فضای انفجاری ایران بدلیل سرکوب و رعب و وحشت و سانسور و خفقان شدید چگونه انفجاری است و کنترل می شود؟ زیرا که بدلیل رعب و وحشت تحمیل شده در جامعه تبدیل به آتش زیر خاکستر شده است که هر لحظه ممکن است با وزیدن یک نسیم و باز شدن روزنه برای حضور نا راضیان در صحنه ی تظاهرات، شعله های سرکش خشم مردم آنچنان طوفانی خواهد شد که هر گز قابل مقایسه با گذشته نیست . به ویژه اینکه با وزیر نفت کردن یک پاسدار تروریست و فشار تحریم ها وعدم پرداخت دلارهای نفتی ناشی از فروش نفت که بدلیل تحریم ها ی اقتصادی است موجب تقویت روند رشد لجام گسیخته ی نرخ تورم و گرانی و بیکاری و فقر و افزایش کسر بودجه شده است که ادامه ی بحران نفتی و مالی و بانکی و تحریم قابل پیش بینی نیست که چه چشم اندازی در پیش روی خواهد بود . چونکه منابع در آمد نفتی کاهش خواهد یافت . برای همین است که قلم بر دست یادداشت روز نویس غیر ایرانی در پایان روی سخن به چین و روسیه و هند اینان را مخاطب خود قرار داده است و به حساب شرایط آمریکا و اروپا در مصر و محاکمه ی تحقیر آمیز حسنی مبارک را به رخ شان کشیده که آیا مشاهده نکردید و متوجه نشدید که نباید با اینان زیاد نزدیک شد و رژیم ضد بشری قرون وسطایی و هم پیمانش بشار اسد را ر ها نمود و حمایت نکرد و بسوی غرب رفت که آن موقع همچون آمریکا و اروپا دود سیاست حمایت شان از حسنی مبارک بر چشمان شما خواهد رفت؟ از طرف دیگر مدعی شده است که این محاکمه مبارک در روز چهارشنبه براي اين رژيم اسراییل به مثابه «عزاي ملي» بود برای اینکه این مبارك- ديكتاتور-رژيم اسراییل «امين» بود و افزوده که اسراییل به خوبي مي داند كه با محاكمه مبارك ديگر رمقي در رژيم اردن و وابستگاني نظير محمود عباس باقي نمي ماند و از اين رو اسرائيل بايد خود را براي شرايط دشوارتر آينده آماده نمايد. به همين دليل روی به پیروی سیاست از سیاست صدور تروریسم و بحران و ارتجاع به برون مرز و مداخله گری در امور داخلی کشورهای منطقه آورده است و با آویزان شده به حزب الله لبنان و حماس ادعای پس لرزه هاي شديد ناشي از محاكمه ديكتاتور وابسته مصر را نوید داده است . حال داشته باشید رژیم لرزان در بن بست و بحران فرو رفته بدلیل حضور تعدادی کودکان و نو جوان و جوانان دختر و پسر در پارک بوستان تهران با تفنگ های آبپاش شان آنگونه دچار وحشت شده است که گزمکان دست به بازداشت گسترده و شکنجه و اعتراف گیری تلویزیون زده است . چگونه مقابل شعله های خشم نهفته در زیر خاکستر با وزیدن نسیم قادر به مقابله خواهد بود؟

هوشنگ بهداد

http://www.kayhannews.ir/900513/2.htm#other201

دروغ نامه ی کیهان 5 شنبه 13 مرداد ماه سال 1390

آمريكا هم تسليم محاكمه شد (يادداشت روز)